• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

nihal pihterin taklidini yaptı ya ağız hareketleri felan aynıydı...ağzını yamultması ,onun gibi gülüşü kaydirigubbakcemile3

hala behlüle kızanlar varmı aranızda çok merak edıorum...pislik yaa bihterle anası ..ayy ne çirkef insanlr..ben romana sadık kalmalarını istemım ben ..nihal bellül evlensin...

Katya tokatı yiyince ana diline döndü , allahım o nasıl bir rusçadır yarabbim , altyazıda geçmedi ana avrat düz gitti sanıyorum firdevse

gerçekden..kadının beynine kan gitti hücreleri canlandı sanki tokattan sonrasempatiksalakcinni..
ee fırsat eline geçmişken bütün hıncını aldı firdevsden aslında daha yeni başladı..
fridevs arabaya binerken camdan ona bakışı neydi öyle:jeyyar:
nihat ve babasıyla da iş birliği yapacak kesinlikle a.s

beşir ölüyo :gitme:

ortalık iyice karışıyo yaa bihter nasıl da tutuştu oh olsun
cemile de iyi yaptı aferin alsanaalsanasmile

odasını falan topluyolar ama ölmüş olabilir..CADIARZU...afferin cemile ye nası kaptı anahtarııı ohhzemuszemus

bence de beşir ölmeyecek. çünkü behlül ve bihterin ilişkisini öğrenen nihal hasta olup yatağa düşecek
ve buna dayanamayan beşir nihalin başında adnan'a herşeyi itiraf edecek.
bihterin sonunun gelmesini dört gözle bekliyorum.
o ne yalancı pislik bir kadın.
annesi ile herşeyi denetim altına alıyorlar.
evin hizmetkarları aileden biri gibi olan insanlar bile kovuldu.
katya çok iyi yaptı behlül'e söylemekle.
bakalım firdevs ve bihter ikilisi ne yapacak.
peyker'e bravo diyorum. çok güzel konuştu.
hilmi önal'a gıcık oluyorum ama adam doğru tahminler yaptı.
dizinin sonunda adnan ve hilmi kanki olursa şaşmam.
ah adnan ah boşuna bağırdın çocuklarına.gerçeği öğrendiğinde ne yapacağını çok merak ediyorum.

Cemile 2 tane çakmıyorki bihterin ağzının ortasına. Bence haftada hiç heyecanlı değil gibi. Beşir ölücek ve herkes yasını tutacak o kadar, sanırım ondan sonraki hafta belli olcak bazı şeyler.

aynen oyle haftaya sadece besır olecek ve son anlarda anahtar ortaya cıkacak bıhter tahımn edecek durumu ve cemıleden almaya calısacak bıhter tutusacak ve behlulu arıycak ondan sonrakı hafta durum netlesır 2 bolum sonrada bıter

ben sahsım adına ısterımkı once ortaya cıksın sonrakı gelısmeler 4-5 bolum sursun

Back
X