Aşk-ı Memnu Kanal D

ama kasanın anahtarını gosterıyor bıhter tutusup behlulu arıyor sanırım bu degılde bundan sonrakı bolumde ıpler kopacak

bihter ııce zıwanadan cıktı.behlule yazık yaa.hata yaptı ewt ama sımdı en azından arındırdı bı nebze kendını.bıhter hala cezbedıcı oldugunu zannedıo onada ne guluorum kendı capında bıseler yapıo .ohooo gıden coktan gıttı sayın bıhter hanımm.
haftaya besır oluyoo.fragmanda

ooo haftaya dahada heyecanlıı yaa biran önce gelsin cemile neyi karıştırıyodu
bihtere kızıyo beşire ne oluyo bihterle behlül genemi başladılar
behlül bırakıyoda bihter bırakmıyo adamın yakasını
sırf inat için kendini sevdiğine inandırmak için
sinir şey

Ben çok üzüldüm beşire ya(
Ama kitapta ölmüyordu beşir, hatta diziyide izledim, nihal bihterle, behlülü öğrenince yataklara düşüyordu, beşirde buna dayanmayıp adnan beye itiraf ediyorduu,
gerçi diziyi günümüz çağına ayak uydurup cd yle sonlandırıcak olabilirler..

besir olmeden once cemileye cebimde anahtar var al babana ver dedi kesin besirin odasindan anahtari aliyo cunku ayy iyice heyecanli olacak haftaya

Cemile 2 tane çakmıyorki bihterin ağzının ortasına. Bence haftada hiç heyecanlı değil gibi. Beşir ölücek ve herkes yasını tutacak o kadar, sanırım ondan sonraki hafta belli olcak bazı şeyler.

vay cemile nasılk tavır koyuyor afferin bihter kala kalıyor öylecene..
katyada peykere sığınmış ona anlatacak sanırım..
evet beşir ölüyor..
ohh sonunda anahtar çıktı kokusuda çıkar yakında..

ya bu dizide bülenti nihali ve bihteri ağlatmasınlar. bihter ıkınır gibi ağlıyor, nihal öksürür gibi. bülent desen sesi yeni kalınlaşmış bi çocuk,, hiç yakışmıyor sesli ağlamak.

bihterin de akşamları evde düğüne gider gibi giyinmesine acaip sinir oluyorum. evdesin kardeşim ya evdesin. gündüz giyindiği spor tunik çok hoştu.

son kıyafetinde sağ omuzunu saran kırmızı şey ne rüküştü öyle yaa. bir de kamera önden çekerken kolunda görünüyor, arkadan çekerken omuzunun üzerinde. bitecek ya dizi, özensizleştiler iyice..

ya bu dizide bülenti nihali ve bihteri ağlatmasınlar. bihter ıkınır gibi ağlıyor, nihal öksürür gibi. bülent desen sesi yeni kalınlaşmış bi çocuk,, hiç yakışmıyor sesli ağlamak.

ya katyanın ağlamasına ne demeli sempatiksalakcinni ağlama rolü yapan küçük bi çocuk gibiydi

bu sessiz fragmanı facebooka kim yüklemiş ki?
kıvanç tatlıtuğ mu sahiden o kişi yaw?

bunlar beni iyileştirecek diye hastaneden kaçıyor da olabilir beşir :)

Artık hastaneden de kaçarsa, ne diyeyim.Bence ölecek.Bir de o kadar öksürdü öksürdü, bayılmak için Ednan'ın kollarını bekledi.

besir olmeden once cemileye cebimde anahtar var al babana ver dedi kesin besirin odasindan anahtari aliyo cunku ayy iyice heyecanli olacak haftaya

Cemile herkese cevabını veriyor, şu Bitter'e de bi cevap verse, bi saçına filan yapışsa, içimin yağları eriyecek.:lepi:

Dün gece bihter'den iğrendim kaç bölümdür bu hissi yaşatmamıştı bana..
Ne yapışkan ne garip bir karaktere büründü.
Haftaya oldukça heyecanlı tahminim 5 hafta kaldı bitmesine..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…