Aşk-ı Memnu Kanal D

salak dııl mı ıste yok bu fırdevs hanımın ogrencısı olamaz :hulya:

kapıyı caldı katıa actı behlul katıa da dedıkı sıze plan kurdular sedef hanımı ben aradım sızın tellefonuzdan dedı..bhter mora döndüü behlul sırıttı bitti orda ıste..

Hmm katya da çok cin ama söylentilerin doğru olduğunu aklına gelmicek mi... herkesin dinleyip gözetleyen insan behlül le bihterin bi açığını yakalayamadı ya ne biçim hafiye bukaydirigubbakcemile3 Ama bihterden nefret ediyorum yaa ne biçim bi kadın o arsız.. behlül de keşke daha önce farkına varsaydı gerçeğin yazık olcak ne kadar doğru yolu bulsa da... adnan zaten hala o evde onu tuttuğu için hatalı bence... en azından bunlar benim çocuklarım neden yalan söyleyip beni üzsünler bu kin niye deyip konuşmasını beklerdim.. çok az ömrü kaldı dizinin zaten beşir öldükten sonra her şey aydınlanacak..

ee özeti de vereydiler ya ,önceden veriyorlardı ne güzel.

bihterin salınışını, nıhalın dalısını, beşirin aglamasını muzıklerle gosterceklerıne boş boş... sona önceden yaklaşsalardı... bizde keyifle bıhterınn morlugunu ızleseydık :içelim:

öncekini özledim 1975 tekini böle abuk subuk bölümler yok bihterle behlülde öle sevişme sahneleri yok o akdr ilerletememişler daha masum daha çok ktaba yakın yapılmış bu içeri kitaptan ama senaryoyu kendileri uyduruyo yani gidişatına göre sürdürüyolar

zten şurda ne kaldı bitmesine 1 buçuk ay felan sona yaklaşıyolar yavaş yavaş

Katya itirafını etti sonunda behlül efendiye.

Buara bihter behlülün odasındaydı...Çok bozuldu .

Katyayı postalama planını yaparken bunu da göze alması gerekiyordu .

Uzun zamandır ekşın yoktu özlemişizzz neydi be bu akşam sempatiksalakcinni

Ya katya behlüle söyledide ne olduki, behlülün elinden ne gelir ,
Bihter herşeyi itiraf ederim benim kaybedecek bişeyim yok der, tehdidini eder behlül yine susar,
Behlül dışında başkasına söyleseydi işte ozaman ortalık iyi karışırdı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…