Aşk-ı Memnu Kanal D

haftayaa bomba olaylar olucakk smdıden ızlemek ıstıorm

keşke kalan bütün bölümleri verseler sabaha kadar izlesek. bitse kurtulsa şu dert artık:)))
ama ben hala behlüle üzlmekteyim. keşke orataya hiçbişi çıkmasada bihter kıskançlığından gebertse kendini

şu dizide en sewdıgım karakterr ppeykerrr yaaguclubacismile

ee nedıcek katia behlule kacır benı yoksa basarım sızı; haha

katya hayatında ilk defa birine iyilik yaptı sanırım
ama iyi oldu artık iki cihan biraraya gelse behlülle bihter işi yatarrreyvahedigeldismile

nıye yatsın kı bıhter tummm masumıyetıyle! kıskandım fln fln dıcek behlulde gulcek gıdıcekkk daa cıddı bıseyyy beklıodmmmmmmm yaaaaaaaa senağlama

iyi de salak katya yanlış adama döyledi. behlül haftaya bakk sen beni hala seviyorsun dicek. salak katya asıl adnana söleseydi o zaman kıyamet kopardı.
millet hastane köşelerinde bizim bihter hanım dagiyinmiş süslenmiş gene oturuyo

Behlüle acımaya başladım, tamam hatalılardı yaşandı bitti, kimsede öğrenmeyecekti ne diye hala sürdürüyorki bihter. Hayır rahatına bu kadar düşkün bir kadın behlülle kaçsa ne kadar mutlu olacak 5 parasız. İyice nefret etmeye başladım bihterden. Bülente 2 bölümdür acıyorum.
Adnan çocuklarını dinlemiyorda sus artık diyorya bence orada senaryo olmamış, hem kendi diyor nihale öfken geçti konuşarak hallettin diye hemde olay anında kendi öfkelenip kmseyi konuşturmuyor. Bu kadar başarılı bir iş adamı 2 tarafıda dinlemeliydi bence, yada nihali odasına gönderdikten sonra bihtere sormalıydı, orada fiyasko oldu.

Katyaya oh olsun az bile.

Nihalle bülentin kardeşliği baştan beri çok hoşuma gidiyor.

bende behlüle acıyorum.zamanın da da amcasına karşı eziklik duyuyordu.şimdi kapattı olayı.olan onada olacak . kaçıp gidecek ama kimsesiz kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…