bihterden gicik kapiyordum ama dun aksam bardagi tasiran son damlaydi sanirim benim icin bir insan bu kadar yuzsuz,piskin olamaz ya.kadinda hic kadinlik gururu yok ya ayaklar altina aldi kendini resmen surunu ya behlul beni alsin yataga atsin diye ya.
bastan beri diyorum behlul suclu ama en buyuk suc bihterde hep boyle davrandi.ben cekici,alimli,istedigimi elde eden,kimse beni red edemez diye dusunen bir yaratik diyorum.artik kadinligi kalmadi zaten kepazenin hic acimiyorum kendi yapti herseyi,bosa dememisler ALDATAN ALDANIRMIS diye oh oldu bihtere.
nihalede helal olsun valla behlul gibi bir adami muma cevirdi aferin kiza,sedefde cok iyi yapti eve gelerek bihter kudurdu neredeyse kizi yiyecekti.
bulente cok acidim herseyi soyledi sonra gitti sinsiden oozur diledi.bihterin bakislari cok pisti o sahnede sanki bulenti yapistirmamak icin zor tuttu kendini,her yerden kuyrugu sIkIsti ama yinede killanmiyor bu bihter ne kadar salakmis ya.
adnandan nefret ediyorum cocuklarina bagiriyor bu aptal pislik bihter icin salak adnan ya
firdevs hanimin suyu kayniyor ruyasinda zor gorur artik cetoyu,katyada gitti kime soyluyor ednan beye soyleseydin ya.
besir hastanede can cekisiyor firdevs hanim hastalik bulasicimi diyor ya.utanmadan suslenip gece gezmesine cikiyor,bihterde sunnet dugunlerinde takilan susler gibi birsey atmis omzuna oturmus.sanki dugunu bekliyor zavalli magdur kadin kimse kalamdi artik yaninda zavallisin bihtercik zavalli.
en akilli peyker cok iyi yapti cok guzel lafi koydu yakinda bihterin saltanati son bulacak.peyker herseyi biliyor artik puzzllari yerlestirdi kafasinda.
gelecek bolumde cemile payliyor bihteri ohhh icimin yaglari eriyor.nihatta ednana resti cekiyor sanki cok guzel artik sona geliyor dizi
bihter ne zaman cekecek acaba beyaz bayragi bittin artik bihter bittin.
keske behlul yedigi kapa pislemeden once bir dusunseydi,bihterle adnan bey evlendiginde hilmi onalla konusmaya gittiginde,hilmi onal onu uyarmisti.melih bey takimina dikkat edin diye hilmi hep gercekleri dedi ama kimse o adami dinlemedi.
behlule aciyorum artik gercekten pisman hemde cok keske hic bu moku yemeseydide gercekten nihalle mutlu bir evlilikleri olsaydi .malesef olamayacak.is isten coktan gecti.
behlul uzerine bir bardak soguk su icsin,nihalde cok guzellesti son zamanlar dun aksam cok guzeldi.
ay bi cak yapmadiklari kaldi diyor zavalli bulom benim