- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
o zaman dizinin tadı kalamz ki herkes mutlu soona ulaşırsa..alsanaalsanasmileeneeeeeee bihter aldirmamis mi cocugu,, sevinemmi, üzülemmi biledim bilmiyorumkismile
her ne olursa olsun behlülün yaptigi hayvanlik ciksin ortaya,,cezasinida parasiz pulsuz sürünerek,bi kafede yada sürttügü diskolarda hatta bir cay ocaginda garsonluk yaparak yasasin, herkes asagilasin...
bihterde adnandan ayrilsin, cogugunu dogursun o masum cünkilim..bitter kendine yeni rota cizsin..
adnan, makmazelle yeni baslangic yapsin hatta ve hatta evlensinler,,makmazelden bir cocuklari olsun..
nihal okuluna devam etsin avrupada,, bi de koca bulsun kendine kuduruk o duramaz cünkim..
koccük oglan da büyüsün babasinin islerine sahip ciksin..
evin mutfak takimi islerine kaldiklari yerden devam etsinler..
su uyuz sac modelli halada bi koca bulsun kendine ciflikte yanliz yasamasin,,,
geldik firdoyaaaaa,oda mümkünse cetoyla evlensin evlatlik edinsinler somaliden,,bide hacca yada ümreye gitsin,,firdo günahlarinin bedelini anca böyle öder..
hee en önemlisini unuttum neydi onun adi siz diyin söför iste,,onun cezasida, hayati boyunca tiksirarak gecsin,,,devamli kameraya kayip yapip, günlük tutsun,,, kis geldimide yaptigi kayitlari,bi bank üstünde oturarak yakip isinsin... sürekli düsünsün sölimmi sölemiimmi diye diye yaslanip gebersin...
bence biri uydurdu kafdan yaaa...fragmanda hiç böle bişiy yok ama..feysbuk feysbuk ..
hergün aradım durdum..
feysbuk feysbuk..
o kıza aşık oldum...
canım zaten aldırmış bile olsa yine içki içmemeli çünkü ağar ilaçlar verirler alkolle ilaç alamaz buda intihar olur zaten...her halukarda içmemesi lazım ama işte bihter bu yasakların kadını ...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5bhter bebek varken içkiyi içer gibi yapıyordu. ama sonra lıkır lıkır içmeye başladı. bence bebeği aldırmış olmalı.zaten fragmanda hiç bebek geliyomuş gibi o eski sevinç yok
evet bebek vardı aldırdım diyecek muhtemelen bihter
evet bende senini fgibi düşünüyorum ama aldırmamışta olabilir sehirciyi yanıltmışlardır belkim...içki konusunda da her iki şekildede içmemesi gerekir ...aldırmazs bebek için aldırırsada ilaçlar ve alkol bir arada olmaz o gece hastanelik olurdu....ben bu haftanın fragmanını görmedim ama görenlerin anlattığına göre hiç böyle bir durumun belirtisi bile yokfisfisfis sanırım biri kendinden senaryo ürettidelikafadulden
ayrıca bihterin bebeği aldırmamış olmasına şaşırdım akannehir
sahnelerde o kadar net gibiydi ki bebeği aldırdığıbenneyaptımki
hiç kontrole gitmiş gibi değildi :1shok:
pofff behlül'ün eski sevgiliside ortaya çıkıyor iyice karışıcak artık
bende aldirdi diye anladim, cünküm üzerinde ameliyat elbisesi vardi..dedigin gibi ilk baslarda icki icmiyordu sonra masallah gazoz gibi icmeye basladi...var bunda bi is...
aceba gene aldirmaya gidip, narkoz yiyip, istiyom bu bebegi istiyom iste diye aglayip, doktor vicdanami geldi aceba.... hersey olabülü..bütün kapilar acik tahmin etmek güclesiyo..
71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu İçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek İçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
Yoksa benden bir beklentin mi var ?
Behlül ün Eski sevgilis...i Sedef ortaya
çıkıyor.
Firdevs Katya'ya Sedef in Numarasini BehlÜl ün Cep Telefonundan Çal Diyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar İlk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar
Bölümün Sonunda Nihal Onlari Gazete de Görücek ve Behlul e Diyecek Sen Beni Aldattın,Senden Nefret Ediyorum.Yüzüğünü Parmağından Çıkaracak ve Atacak....
(alıntı)
o zaman dizinin tadı kalamz ki herkes mutlu soona ulaşırsa..alsanaalsanasmile
Zaten aldırdı ki bebeği.
Çünkü doktor biraz kanaman olabilir ama çok aşırı olursa mutlaka gel dedi.
Aldırmadıysa neden kanaması olsun ki demi
yani firdevs bihter için behlülle nihalin arasını bozacak haa...şaşırdım :uhm:71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu İçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek İçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
Yoksa benden bir beklentin mi var ?
Behlül ün Eski sevgilis...i Sedef ortaya
çıkıyor.
Firdevs Katya'ya Sedef in Numarasini BehlÜl ün Cep Telefonundan Çal Diyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar İlk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar
Bölümün Sonunda Nihal Onlari Gazete de Görücek ve Behlul e Diyecek Sen Beni Aldattın,Senden Nefret Ediyorum.Yüzüğünü Parmağından Çıkaracak ve Atacak....
(alıntı)
daha 70.bölümün fragmanı yeni verildi,71.bölümünkünü nerden buldunuz?
magazin programında izlediğim kadarıyla nebahat çehre yani firdevs ten gelen açıklamalar üzerine dizinin 7-8 bölümü kalmış,ve sonunda bihter romandaki gibi kendini düğün gecesi vuracak,ayrıca firdevs evlenemeyecekmiş,yani anlayacağınız dizi aynen böyle devam edecek bence düğün olacak bu işi bozmıcak firdevs hanım,bozmayınca da bihter firdevsle o zengin adamın arasını bozacak olabilir yani,,
canım benim normalde de hamile bir bayan düşük tehlikesi olursa kanaması olabilir ben hamileliğimde 3 kere kanama geçirdim..kum döküyordum sürekli..Zaten aldırdı ki bebeği.
Çünkü doktor biraz kanaman olabilir ama çok aşırı olursa mutlaka gel dedi.
Aldırmadıysa neden kanaması olsun ki demi
teşekkür ederiz canım...valla kızlar ben sdc paylaşmak istedim..
facebookta yazılı olan biş bu..
bende onların yalancısıyım...
inanmıyorum yaa firdevs gerçekten de yardım edip ara bozacak vay hayinnnn
önce yaptı şimdi bozucak
hımm kızlar framanı izledim de. adnan ultrason resmini görmüş .bunu bana tekrar yapmaya hakkın yoktu diyor.bihter bebeği aldırmış. bihtre ilk bölümlerde de adnana hiç sormadan gidip bebeği aldırmış dıya onu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?