Aşk-ı Memnu Kanal D

o zaman dizinin tadı kalamz ki herkes mutlu soona ulaşırsa..alsanaalsanasmile

feysbuk feysbuk ..
hergün aradım durdum..
feysbuk feysbuk..
o kıza aşık oldum...
bence biri uydurdu kafdan yaaa...fragmanda hiç böle bişiy yok ama..

canım zaten aldırmış bile olsa yine içki içmemeli çünkü ağar ilaçlar verirler alkolle ilaç alamaz buda intihar olur zaten...her halukarda içmemesi lazım ama işte bihter bu yasakların kadını ...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5

evet bende senini fgibi düşünüyorum ama aldırmamışta olabilir sehirciyi yanıltmışlardır belkim...içki konusunda da her iki şekildede içmemesi gerekir ...aldırmazs bebek için aldırırsada ilaçlar ve alkol bir arada olmaz o gece hastanelik olurdu....

pofff behlül'ün eski sevgiliside ortaya çıkıyor iyice karışıcak artık

valla bu hafta çıkmıyorsada öteki hafta çıkar ..fragmanda hiç yabancı brini görmedik...

gerçi bihterin hamileliğinide biz anlamadn pat die hamileyim dedi...belki aniden son kısımda kız çıkıverir ortaya...

Zaten aldırdı ki bebeği.

Çünkü doktor biraz kanaman olabilir ama çok aşırı olursa mutlaka gel dedi.

Aldırmadıysa neden kanaması olsun ki demi

Bihter firdevse yalvarmıştı ya bu durumu sen yaptın sen düzelteceksin diye.

Ölüyorum anne demişti son bölümde.

Demek firdevs vicdan yapmış ve işi bozmaya karar vermiş.

Senaryo değiştirilmiş o zaman romanda böyle bişrey yoktu sanırım.

İyi oldu iyi nihalin gözü açıldı uyuz alsanaalsanasmile

valla kızlar ben sdc paylaşmak istedim..
facebookta yazılı olan biş bu..
bende onların yalancısıyım...

daha 70.bölümün fragmanı yeni verildi,71.bölümünkünü nerden buldunuz?

magazin programında izlediğim kadarıyla nebahat çehre yani firdevs ten gelen açıklamalar üzerine dizinin 7-8 bölümü kalmış,ve sonunda bihter romandaki gibi kendini düğün gecesi vuracak,ayrıca firdevs evlenemeyecekmiş,yani anlayacağınız dizi aynen böyle devam edecek bence düğün olacak bu işi bozmıcak firdevs hanım,bozmayınca da bihter firdevsle o zengin adamın arasını bozacak olabilir yani,,

Zaten aldırdı ki bebeği.

eger öyleyse adnanla sey edemez bitterle, zaten sevkat istiyodu simdi ne isteyecek aceba
sırnaşık şey

manyak mi bu adam demiycekmi ,,ne oluyo lan diye düsünmiyecekmi...

aaaaah ednan ah sen anliyana kadar biz tv karsisinda catliycaz..:hulya:

ya ben hala bihterin çaresizce ağladığı ölüyorum anne onların mutluluğundan dediği sahnedeyim yine seyrettim yine gözlerim doldu. Bu ednanın da gözü kör tamam od aşık ama isan karısı ruh gibi dolaşıyo yok adamda iyi o kaca holdingi nasıl kaptırmıyo kimseye :hulya:

sesli fragmani gördünüzmü ? facebook Kivancin sayfasinda var
Firdo yardim edecek ama bir sarti varmis neyki o sarti ??

yani firdevs bihter için behlülle nihalin arasını bozacak haa...şaşırdım :uhm:

inanmıyorum yaa firdevs gerçekten de yardım edip ara bozacak vay hayinnnn
önce yaptı şimdi bozucak

olan nihale oldu yani..yazik...
ee peki final yakinmi bildigim kadariyla sonunda nihal ve behlul evlenecek bihter intihar edecek....

yaa kızlar önceden de çok söyledim. düğün falan olmayacak kitaptada öyle .düğün müğün olmadan nihal ve diğerleri zaten herşeyi öğrenecekkkk.bihter korkusundan utancından öldürecek kendiniiii

Zaten aldırdı ki bebeği.

canım benim normalde de hamile bir bayan düşük tehlikesi olursa kanaması olabilir ben hamileliğimde 3 kere kanama geçirdim..kum döküyordum sürekli..
kanaman olursa hemen gel diyordu doktorum Şeniz

valla kızlar ben sdc paylaşmak istedim..
facebookta yazılı olan biş bu..
bende onların yalancısıyım...
teşekkür ederiz canım...
inanmıyorum yaa firdevs gerçekten de yardım edip ara bozacak vay hayinnnn
önce yaptı şimdi bozucak

merak etmeyin sevenleri kimse ayıramaz..
onlr birbirini seviyor diyorlardı bazı arkadaşlar...sevenlerin arası bozulurmu hiç sempatiksalakcinni

hımm kızlar framanı izledim de. adnan ultrason resmini görmüş .bunu bana tekrar yapmaya hakkın yoktu diyor.bihter bebeği aldırmış. bihtre ilk bölümlerde de adnana hiç sormadan gidip bebeği aldırmış dıya onu söylüyor.

zavalli adam bilmiyorduki bebek behlulden....:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…