- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
o zaman dizinin tadı kalamz ki herkes mutlu soona ulaşırsa..alsanaalsanasmileeneeeeeee bihter aldirmamis mi cocugu,, sevinemmi, üzülemmi biledim bilmiyorumkismile
her ne olursa olsun behlülün yaptigi hayvanlik ciksin ortaya,,cezasinida parasiz pulsuz sürünerek,bi kafede yada sürttügü diskolarda hatta bir cay ocaginda garsonluk yaparak yasasin, herkes asagilasin...
bihterde adnandan ayrilsin, cogugunu dogursun o masum cünkilim..bitter kendine yeni rota cizsin..
adnan, makmazelle yeni baslangic yapsin hatta ve hatta evlensinler,,makmazelden bir cocuklari olsun..
nihal okuluna devam etsin avrupada,, bi de koca bulsun kendine kuduruk o duramaz cünkim..
koccük oglan da büyüsün babasinin islerine sahip ciksin..
evin mutfak takimi islerine kaldiklari yerden devam etsinler..
su uyuz sac modelli halada bi koca bulsun kendine ciflikte yanliz yasamasin,,,
geldik firdoyaaaaa,oda mümkünse cetoyla evlensin evlatlik edinsinler somaliden,,bide hacca yada ümreye gitsin,,firdo günahlarinin bedelini anca böyle öder..
hee en önemlisini unuttum neydi onun adi siz diyin söför iste,,onun cezasida, hayati boyunca tiksirarak gecsin,,,devamli kameraya kayip yapip, günlük tutsun,,, kis geldimide yaptigi kayitlari,bi bank üstünde oturarak yakip isinsin... sürekli düsünsün sölimmi sölemiimmi diye diye yaslanip gebersin...
bence biri uydurdu kafdan yaaa...fragmanda hiç böle bişiy yok ama..feysbuk feysbuk ..
hergün aradım durdum..
feysbuk feysbuk..
o kıza aşık oldum...
canım zaten aldırmış bile olsa yine içki içmemeli çünkü ağar ilaçlar verirler alkolle ilaç alamaz buda intihar olur zaten...her halukarda içmemesi lazım ama işte bihter bu yasakların kadını ...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5bhter bebek varken içkiyi içer gibi yapıyordu. ama sonra lıkır lıkır içmeye başladı. bence bebeği aldırmış olmalı.zaten fragmanda hiç bebek geliyomuş gibi o eski sevinç yok
evet bebek vardı aldırdım diyecek muhtemelen bihter
evet bende senini fgibi düşünüyorum ama aldırmamışta olabilir sehirciyi yanıltmışlardır belkim...içki konusunda da her iki şekildede içmemesi gerekir ...aldırmazs bebek için aldırırsada ilaçlar ve alkol bir arada olmaz o gece hastanelik olurdu....ben bu haftanın fragmanını görmedim ama görenlerin anlattığına göre hiç böyle bir durumun belirtisi bile yokfisfisfis sanırım biri kendinden senaryo ürettidelikafadulden
ayrıca bihterin bebeği aldırmamış olmasına şaşırdım akannehir
sahnelerde o kadar net gibiydi ki bebeği aldırdığıbenneyaptımki
hiç kontrole gitmiş gibi değildi :1shok:
pofff behlül'ün eski sevgiliside ortaya çıkıyor iyice karışıcak artık
valla bu hafta çıkmıyorsada öteki hafta çıkar ..fragmanda hiç yabancı brini görmedik...
gerçi bihterin hamileliğinide biz anlamadn pat die hamileyim dedi...belki aniden son kısımda kız çıkıverir ortaya...