- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
Behlül Nihal'e ben sende arınıyorum demişti ya..kendide inandı bence buna kendini hafifletilmiş yüceltilmiş hissetti aşk dolu gözlerle salınıyor ortada.. bence ilk önce o çekmeli cezasını Bihter'de bunu görmeli ki kendini nasıl bir son bekliyor anlasın.. Bihter'i daha fazla suçlu yapan ne anlamadım..İkiside suçlu.. Behlül tam dayaklık ama sanki erkeğim ben yaptım bitti şimdi arınma zamanı diyip pişkince davranması sinir bozucu
bu bihter göğüslerine silikonmu yaptırdı banamı öyle geliyo :uhm:
http://www.diziizledizi.com/ask-i-memnu-70-bolum-fragmani-dizi-izle.html
70. bölümde ise Adnan Bey, Bihter ile Firdevs Hanım’ın girdiği odaya giriyor ve Bihter’in o haline şahit oluyor ve Bihter’in niye bu kadar üzgün olduğuna ve ağladığına anlam vermeye çalışıyor. Tekrar salona geçip oturduklarında Bihter, Nihal ile Behlül’ün öpüşmesine şahit oluyor ve içi eriyor. Nihal düğün hazırlıklarına başlıyor ve sipariş verilen gelinliği deniyor. Fakat Behlül’ün aklı Bihter’de heran Bihter’den bir darbe beklemektedir. Bihter o gece eve dönünce Adnan Bey’in odasına giriyor ve ikisi de birbirine şaşkın şaşkın bakıyor. Acaba Bihter her şeyi anlatacak mı?
bihterin yaptıklarına sinir oluyorum ama o annesiyle olan son sahnesi hıçkırıkları mükemmeldi . gözlerim doldı inanırmısınızz
Şeytan Bihter oldu Ezik Bihter.
şu behlülün spor salonunda pişkin pişkin amcasına takılma sahnelerine kıl oldumkötükedihüso
bu ne yüzsüzlüklmaz:
kızlar bu bihter Beşirin tekrar eve gelmesini neden bu kadar çok istedi
bir bilen ya da fikir yürüten var mı fisfisfis
behlül çok bozuldu bihterin beşiri şöför olarak istemesine :hulya:
ewet silikon gögüsleri..
magazin programlarına gazatelere haber oldu hatta kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?