hımm kızlar framanı izledim de. adnan ultrason resmini görmüş .bunu bana tekrar yapmaya hakkın yoktu diyor.bihter bebeği aldırmış. bihtre ilk bölümlerde de adnana hiç sormadan gidip bebeği aldırmış dıya onu söylüyor.
yaa kızlar önceden de çok söyledim. düğün falan olmayacak kitaptada öyle .düğün müğün olmadan nihal ve diğerleri zaten herşeyi öğrenecekkkk.bihter korkusundan utancından öldürecek kendiniiii
yazdıklarınızı okudum da vay beee neler oluyormuş ama bither aldırdı çocuğu diye gösterdiler dün aşkı memnunun çekildiği evin önünden geçtim çekim vardı,normalde pazarları olmuyordu evin karşısında da ordu şeklinde insanlar bekliyorlardı,birini görürüz belki diye
firdo ayirma konusunda hain olamaz..asil behlül hain ve sahtekar,,, ayirirsa nihale iyilik yapar. karisini koynuna al bide yetmez, kizini koynuna al..behlüle sabah aksam küfür etsem azdir.
firdevsin şartı ney acabaaa...
yok kız çeto daha zengin ....bayanssulusmileaklinialirimsmileFirdevs'in şartı sende Ednan'ı bana ayarla olur bakarsınız.. bu diziden beklerim :))))))))))))))))) dizi döner en başa :))) herkes masum olur yeniden :roflol:
dimi....intihar edecek kişi asıl behlül işte...pis sarı çiyan..valla kardeşi gibiydi nihal,çıldırmıştı bana yamadı firdevs diye:şimdi ne oldu.tam karaktersiz nihali de attı yatağa kesin evlenmeyi düşünüyor o yüzden yaptı..
Ama aklı hala pihterde bence hepsi benim olsun pihter nihal vb..ama ednanın paracıkları da emrimde olsun diyo..
Firdevs'in şartı sende Ednan'ı bana ayarla olur bakarsınız.. bu diziden beklerim :))))))))))))))))) dizi döner en başa :))) herkes masum olur yeniden :roflol:
kızlar gazetede okudum firdevsle bihter iş birliği yapıcaklarmış
ayrıcada adnanda dediki behlülle nihal ilk gecelerini geçirdi duydunuzmu :1shok:
birde 78.bölüm finalmiş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?