Aşk-ı Memnu Kanal D

vay be pihter fridevside ikna etti demekki...kadında herkesi kandırma kapasitesi var nede olsa
fridevside ikna ettikden sonra adnanı ve diğerlerini parmağında oynatması normalgamyoncuiremsu
dizinin bitmesinede 7-8 bölüm kalmış nihayet...artık sonuca varılsın..
aslında romana sadık kalırlarsa düğün felan olmaz..herkes öğrencek önceden ama senaryo
değişiyor her an sürpriz olabiliyor.
şu pehlülün eski sevgili olayı gibi...ama demişdim dizi biraz daha uzarsa pehlülün eski
sevglilileri hortlayabilir hatta hamileyiz bile derler diyesempatiksalakcinni ben elif gelir
diye bekliyodum bu daha sürpriz oldu firdevs sayesinde

firdo ayirma konusunda hain olamaz..asil behlül hain ve sahtekar,,, ayirirsa nihale iyilik yapar. karisini koynuna al bide yetmez, kizini koynuna al..behlüle sabah aksam küfür etsem azdir.

gene bir yalan uydurur pihter ednanı ikna eder..adam gene özür dilemeye başlar..
ne de olsa hep haklı sebepleri var ya pihter hanımın :hulya:

romandan çıktı bu dizi artık,romana göre gitmiyolar yalnız,romanda bihterin çocuğu falan olmuyodu,ama dizide 2 tane çocuk aldırdı,valla başından beri takip ettiğim kadarıyla sadece diziyle romanın karakterleri aynı...bence düğün gecesi vuracak kendini,tekrar söylüyorum bence diyorum bu benim görüşüm...

bu dizide kimse sütten çıkma ak kaşık değil ki...hepsi zaaflarının kurbanı oldu.
bihter ve nihal ikiside hak etti yaşadıklarını..
zaten gönüllülerdi behlülün istediği şey kolaylıkla gerçekleşdi...
üçüde suçlu...

xZGİ cancağızım neden ben seni görmedim evin önünden geçtin de?sempatiksalakcinni
Bihter zillisi aldırmamış mı bebeği?akannehir

firdo ayirma konusunda hain olamaz..asil behlül hain ve sahtekar,,, ayirirsa nihale iyilik yapar. karisini koynuna al bide yetmez, kizini koynuna al..behlüle sabah aksam küfür etsem azdir.

vereliniortak

firdevsin şartı ney acabaaa...

aynen bende ona kafa yoruyorum...
aklını kullan aklını kullan diyip duruyor..

ayırırım bir şartım var...
nihal behlülü bırakacak...gözününü önünde aşk yaşamyacaklar...ama behlül başkasıyla olacak..dışarıda olacak...ve sen ona yaklaşmayacaksın....

diyecek olabilir..
en azından gözününü önünde olmaz ..

yok saçma oldu ....acaba şartı ney laelaelaelaelae firdo gibi düşünemiyoruz ki kadın şeytana pabucunu ters giydirir...

gündüz tekrarını izledimde ayy behlül ne yakışıklı yaaa yalnız ne tuhaf nihale resmen kardeşi gibi bakarken şimdi karı koca olucaklar daha doğrusu olamayacaklarda bakalım heyecanla sadece final bölümü bekliyorum bihtere gerçekten çok üzülücem behlül gibi karaktersiz fekat yakışıklı biri için değmezki ölmeye yahu

Firdevs'in şartı sende Ednan'ı bana ayarla olur bakarsınız.. bu diziden beklerim :))))))))))))))))) dizi döner en başa :))) herkes masum olur yeniden :roflol:

valla kardeşi gibiydi nihal,çıldırmıştı bana yamadı firdevs diye:şimdi ne oldu.tam karaktersiz nihali de attı yatağa kesin evlenmeyi düşünüyor o yüzden yaptı..
Ama aklı hala pihterde bence hepsi benim olsun pihter nihal vb..ama ednanın paracıkları da emrimde olsun diyo..

Firdevs'in şartı sende Ednan'ı bana ayarla olur bakarsınız.. bu diziden beklerim :))))))))))))))))) dizi döner en başa :))) herkes masum olur yeniden :roflol:
yok kız çeto daha zengin ....bayanssulusmileaklinialirimsmile
dimi....intihar edecek kişi asıl behlül işte...pis sarı çiyan..

kızlar gazetede okudum firdevsle bihter iş birliği yapıcaklarmış

ayrıcada adnanda dediki behlülle nihal ilk gecelerini geçirdi duydunuzmu :1shok:

birde 78.bölüm finalmiş galiba

:roflol::roflol: iste o mumkun degil..cunku firdevs Ednandan daha zengin bir koca buldu zaten kendine..ona ihtiyaci yok artiksırnaşık şey

Adnan kıme demıs ılk geclerını gecırdı dıye belkı bıhter soyler Adnana o sekılde olabilir
Ben Bihtere bu son bolumde hem cok sınır oldum hemde acıdım
Sınır oldum cunku tam fırdevs hanımın kızıydı hızmetlılere karsı
Acıdım cunku ben ölüyorum diyip annesıne aglarken nasıl acı cektıgını guzel yansıttı bıze ama hakettı o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…