aaa olabilür niye düşünmedik ki bunuu güzel olurrr...eyvahedigeldismileselam aşkı memnucular sizi okuyodum bayadır ama hiç yazmaya fırsatım olmamıştı
adnan ultrason kağıtlarını görmüş bihter evet hamileyim dicekmiş bebeği aldırmamış doktor hap vermiş kanama gelmesin die
http://www.facebook.com/pages/Kivan...62872760618?v=wall&story_fbid=118613408151916 burdan okudum bende
süper yaa..71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu İçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek İçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
Yoksa benden bir beklentin mi var ?
Behlül ün Eski sevgilis...i Sedef ortaya
çıkıyor.
Firdevs Katya'ya Sedef in Numarasini BehlÜl ün Cep Telefonundan Çal Diyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar İlk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar
Bölümün Sonunda Nihal Onlari Gazete de Görücek ve Behlul e Diyecek Sen Beni Aldattın,Senden Nefret Ediyorum.Yüzüğünü Parmağından Çıkaracak ve Atacak....
(alıntı)
bugün 13te 1.bölümden itibaren tekrarı varmış aşkı memnunun
71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu İçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek İçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
çıkıyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar İlk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar
Bölümün Sonunda Nihal Onlari Gazete de Görücek ve Behlul e Diyecek Sen Beni Aldattın,Senden Nefret Ediyorum.Yüzüğünü Parmağından Çıkaracak ve Atacak....
(alıntı)
nerden çıktı kızlar bu
bhter bebek varken içkiyi içer gibi yapıyordu. ama sonra lıkır lıkır içmeye başladı. bence bebeği aldırmış olmalı.zaten fragmanda hiç bebek geliyomuş gibi o eski sevinç yok
evet bebek vardı aldırdım diyecek muhtemelen bihter
bihterde bebek aldıra aldıra yalama yapıcak....
kaydirigubbakcemile3
ben bu haftanın fragmanını görmedim ama görenlerin anlattığına göre hiç böyle bir durumun belirtisi bile yokfisfisfis sanırım biri kendinden senaryo ürettidelikafadulden71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu İçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek İçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
çıkıyor.
(alıntı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?