Aşk-ı Memnu Kanal D

71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu ıçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek ıçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
Yoksa benden bir beklentin mi var ?
Behlül ün Eski sevgilis...i Sedef ortaya
çıkıyor.
Firdevs Katya'ya Sedef in Numarasini BehlÜl ün Cep Telefonundan Çal Diyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar ılk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar
Bölümün Sonunda Nihal Onlari Gazete de Görücek ve Behlul e Diyecek Sen Beni Aldattın,Senden Nefret Ediyorum.Yüzüğünü Parmağından Çıkaracak ve Atacak....

(alıntı)

selam aşkı memnucular sizi okuyodum bayadır ama hiç yazmaya fırsatım olmamıştı

adnan ultrason kağıtlarını görmüş bihter evet hamileyim dicekmiş bebeği aldırmamış doktor hap vermiş kanama gelmesin die
http://www.facebook.com/pages/Kivan...62872760618?v=wall&story_fbid=118613408151916 burdan okudum bende
aaa olabilür niye düşünmedik ki bunuu güzel olurrr...eyvahedigeldismile

71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu İçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek İçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
çıkıyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar İlk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar
Bölümün Sonunda Nihal Onlari Gazete de Görücek ve Behlul e Diyecek Sen Beni Aldattın,Senden Nefret Ediyorum.Yüzüğünü Parmağından Çıkaracak ve Atacak....

(alıntı)
süper yaa..
umarım böyle olurrr..
behlül efendi behlül efendi sen öyle bir mok a bttın ki bu kadar kolay temizleneceğinimi sandıydııınn hhheeeeeeeee:teytey::mymeka:

bencede böle olursa süper olur..
sanki bihter herşeyi tek başına yapmış gibi behlül çekti kenara kendini,
sütten çıkma ak kaşık misali..
firdevs ve bihter elele verio anlaşılan..

günaydın kızlar kanal d kendi sitesinde aşkı memnunun sonu nasıl bitsin anketi başlatmış :)) her olasaılık var :hulya: bu hafta çok merak ediyorum firdevs neler yapacak. Nasıl bi kadın valla aklına koyduğunu yapıyor. ders almak lazım kendi adıma tabii söylüyorum naniknanik

eneeeeeee bihter aldirmamis mi cocugu,, sevinemmi, üzülemmi biledim bilmiyorumkismile

her ne olursa olsun behlülün yaptigi hayvanlik ciksin ortaya,,cezasinida parasiz pulsuz sürünerek,bi kafede yada sürttügü diskolarda hatta bir cay ocaginda garsonluk yaparak yasasin, herkes asagilasin...

bihterde adnandan ayrilsin, cogugunu dogursun o masum cünkilim..bitter kendine yeni rota cizsin..

adnan, makmazelle yeni baslangic yapsin hatta ve hatta evlensinler,,makmazelden bir cocuklari olsun..

nihal okuluna devam etsin avrupada,, bi de koca bulsun kendine kuduruk o duramaz cünkim..
koccük oglan da büyüsün babasinin islerine sahip ciksin..

evin mutfak takimi islerine kaldiklari yerden devam etsinler..

su uyuz sac modelli halada bi koca bulsun kendine ciflikte yanliz yasamasin,,,

geldik firdoyaaaaa,oda mümkünse cetoyla evlensin evlatlik edinsinler somaliden,,bide hacca yada ümreye gitsin,,firdo günahlarinin bedelini anca böyle öder..

hee en önemlisini unuttum neydi onun adi siz diyin söför iste,,onun cezasida, hayati boyunca tiksirarak gecsin,,,devamli kameraya kayip yapip, günlük tutsun,,, kis geldimide yaptigi kayitlari,bi bank üstünde oturarak yakip isinsin... sürekli düsünsün sölimmi sölemiimmi diye diye yaslanip gebersin...

Son düzenleme:
71. Bölüm Tüyoları Geldi Arkadaşlar;Bihter, Behlul ve Nihalle Beraber Gidecek Gemiye..Düğün Organizasyonu İçin..BB Konuşacaklar.. Behlül Ona Sorucak, Bebek İçin Yani Aldırdın Mı Diyecek ve Bihter de Diyecek Sen bu konuyla hala niye ilgileniyorsun merak ediyorum
çıkıyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar İlk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar

(alıntı)

nerden çıktı kızlar bu

bu beşir zalağı hastane raporlarını yakıyo sanırsam. salak ölüp gitcek hala boş boş dolanıyoortalıkda git yat işte hastaneye ne zalak ya
bu arada framanı dikkatlie izledimde adnan kesin ultran resmini görüyor.ama kıyafetlere balırsa hemen dizinin başında oluyor bu. sonraki görüntülerde adnan yine bu durumuda sindirmiş gibi görünüyor

Son düzenleme:
bhter bebek varken içkiyi içer gibi yapıyordu. ama sonra lıkır lıkır içmeye başladı. bence bebeği aldırmış olmalı.zaten fragmanda hiç bebek geliyomuş gibi o eski sevinç yok
evet bebek vardı aldırdım diyecek muhtemelen bihter

bhter bebek varken içkiyi içer gibi yapıyordu. ama sonra lıkır lıkır içmeye başladı. bence bebeği aldırmış olmalı.zaten fragmanda hiç bebek geliyomuş gibi o eski sevinç yok
evet bebek vardı aldırdım diyecek muhtemelen bihter

bende aldirdi diye anladim, cünküm üzerinde ameliyat elbisesi vardi..dedigin gibi ilk baslarda icki icmiyordu sonra masallah gazoz gibi icmeye basladi...var bunda bi is...
aceba gene aldirmaya gidip, narkoz yiyip, istiyom bu bebegi istiyom iste diye aglayip, doktor vicdanami geldi aceba.... hersey olabülü..bütün kapilar acik tahmin etmek güclesiyo..

bihterde bebek aldıra aldıra yalama yapıcak....
kaydirigubbakcemile3

onun, heryeri yalama yapti zati kolay olmadi onun icinde iki erkegi idare etmek töbe estafurullah töbeee,,bu bitter bizi günaha sokii zorla,, izlesen bi dert izlemesen bi dert..
sırnaşık şey

bu diziden sonra hepicimiz toplasip bi mevlüt okusak fena olmuyacak...:)))

çıkıyor.

(alıntı)
ben bu haftanın fragmanını görmedim ama görenlerin anlattığına göre hiç böyle bir durumun belirtisi bile yokfisfisfis sanırım biri kendinden senaryo ürettidelikafadulden

ayrıca bihterin bebeği aldırmamış olmasına şaşırdım akannehir
sahnelerde o kadar net gibiydi ki bebeği aldırdığıbenneyaptımki
hiç kontrole gitmiş gibi değildi :1shok:

yazdıklarınızı okudum da vay beee neler oluyormuş ama bither aldırdı çocuğu diye gösterdiler dün aşkı memnunun çekildiği evin önünden geçtim çekim vardı,normalde pazarları olmuyordu evin karşısında da ordu şeklinde insanlar bekliyorlardı,birini görürüz belki diye

Back
X