Aşk-ı Memnu Kanal D

Behlül Nihal'e ben sende arınıyorum demişti ya..kendide inandı bence buna kendini hafifletilmiş yüceltilmiş hissetti aşk dolu gözlerle salınıyor ortada.. bence ilk önce o çekmeli cezasını Bihter'de bunu görmeli ki kendini nasıl bir son bekliyor anlasın.. Bihter'i daha fazla suçlu yapan ne anlamadım..İkiside suçlu.. Behlül tam dayaklık ama sanki erkeğim ben yaptım bitti şimdi arınma zamanı diyip pişkince davranması sinir bozucu

hele o maili yokmu deli oldum ben eve dönme diyor adam ya

ben bide bihterin hamile kalmasına gıcık oldum bilmiyorum ama nasıl korunmadı nasıl bi salaklık bu hangi devirde yaşıyoruz sen kocanla yat sonra sevglinlesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

şu behlülün spor salonunda pişkin pişkin amcasına takılma sahnelerine kıl oldumkötükedihüso
bu ne yüzsüzlük:olmaz:

kızlar bu bihter Beşirin tekrar eve gelmesini neden bu kadar çok istedi
bir bilen ya da fikir yürüten var mı fisfisfis
behlül çok bozuldu bihterin beşiri şöför olarak istemesine :hulya:

http://www.diziizledizi.com/ask-i-memnu-70-bolum-fragmani-dizi-izle.html
70. bölümde ise Adnan Bey, Bihter ile Firdevs Hanım’ın girdiği odaya giriyor ve Bihter’in o haline şahit oluyor ve Bihter’in niye bu kadar üzgün olduğuna ve ağladığına anlam vermeye çalışıyor. Tekrar salona geçip oturduklarında Bihter, Nihal ile Behlül’ün öpüşmesine şahit oluyor ve içi eriyor. Nihal düğün hazırlıklarına başlıyor ve sipariş verilen gelinliği deniyor. Fakat Behlül’ün aklı Bihter’de heran Bihter’den bir darbe beklemektedir. Bihter o gece eve dönünce Adnan Bey’in odasına giriyor ve ikisi de birbirine şaşkın şaşkın bakıyor. Acaba Bihter her şeyi anlatacak mı?

70.bölümün sonuna doğru bihterle adnan odalarındayken,bihterin cep tel.i çalıyo,adnan bakıyo tam o sırada göz göze geliyolar.büyük ihtimal bi msj falan alındı,acaba mesaj kimden? ve ne yazıyo?ayyy çok heyecanlı bi dizi ya,nihalin gelinliği de hoş daha etek kısmını görmedim ama üstü hoştu....:icecream:

firdevs=artık onlara kimse engel olamaz,birbirlerini seviyolar görmüyor musun?
bihter=ASIL BUNU ıÇıN BOZ DıYORUM SANA BUNUN ıÇıN!!! ÖLÜYORUM ANLASANA !!! GÖZLERıMıN ÖNÜNDE BıRBıRLERıNı SEVıYORLAR !!! BEN ıŞKENCELER ıÇıNDE KIVRANIRKEN,ONLARIN MUTLULUĞUNDAN ÖLÜYORUMMM..ANNE BEN ÖLÜYORUM YARDIM ET

offf offf bu hafta son kısmı süperdiii:gitme:

bu arada nihal gelimliğin içinde harika görünüyordu kendiside gelinliğide dehşett.nihalin saçları gibi kestirmeyi ne zamandır düşünüyordum bu ara çok moda oldu ama ben bu kadar moda olmadan önce düşünüyordum.artık vazgeçim bugün çarşıya çıktım bi baktım herkesin saçı öyle

şu behlülün spor salonunda pişkin pişkin amcasına takılma sahnelerine kıl oldumkötükedihüso
bu ne yüzsüzlük:olmaz:

kızlar bu bihter Beşirin tekrar eve gelmesini neden bu kadar çok istedi
bir bilen ya da fikir yürüten var mı fisfisfis
behlül çok bozuldu bihterin beşiri şöför olarak istemesine :hulya:

tadlım bihter beşiri geri aldı.behlüle göz dağı vermek için . benim için beşirin herşeyi anlatması önemli değil sen kendine derdine yan cinsinden ben herşeyi göze aldım muabeeti.
bu arada çetinin evi allahım ne kadar kötü kilise gibi.iç sıkıcı ev ev değil sanki ne bilim şato insan nasıl rahat yaşar o evde.walla 2 çekyat bi tv nu tercih ederim o tuhaf ev yerine böle bi odayı
bi

inşallah dizi uzamaz.
uzadıkça sapıtıyor diziler.
senaryo başa dönüyor aynı şeyleri yazıp kendilerini tekrar ediyorlar.
böyle tam tadında bitecek.

Bence de uzamasın. Aşk-ı Memnu eserinin günümüz uyarlamasını gördük işte. Yaprak Dökümü gibi laçkalaştırmadan, esere sadık kalarak bitirsinler.

yaa bitmesinnn..
ööle bööle seyredioduk ne güsel..
ben başka dizi beğenemedim bi türlü bu sezon..
vakit geçiyodu,iyiydii..

Back
X