yok canim bence bozmaz. istedigi oldu sonucta. cetoyu da takti koluna umurunda mi dunya. o fragmanda ki hareketler yaniltmaca gibi
inşallah bozmaz ya
bihter çıldırdıkça oynayasım geliyo tv karşısında:dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim bence bozmaz. istedigi oldu sonucta. cetoyu da takti koluna umurunda mi dunya. o fragmanda ki hareketler yaniltmaca gibi
inşallah bozmaz ya
bihter çıldırdıkça oynayasım geliyo tv karşısında:dance:
eğer bu dizi gelecek sezon da olacaksa diziyi uzatmak ve bizi daha çok ıkındırmak için aralarını bozabilir delikafaduldensizce firdo behlülle nihalin arasını bozar mı?
fragmanda imalı bakışlar atıyo ana kız birbirine ama ?
valla her gelene yer vardır a.s.selam aşkı memnu hayranları.. bende bi tiryaki olarak aranıza katılmaya karar verdim yer varmı acepbilmiyorumkismile
ben behlülün güya doğru yolu bulmuş tavırlarına deli oluyorum.öldüresim geliyor.nihalle evleniyor ya hemen bütün günahları affedildi.insan biraz nihale karşı suçluluk duyar yaa.madem bu kadar affedilmek istiyordu,ya bihterden ve nihalden tamamen uzak duracaktı ya d ailşkisinin arkasında durup kaçıp gidecekti bihterle.ama şu an yaptığı dehşet ikiyüzlülük.nihalle mutluluk oyunu oynuyor beyefendi.he aynısını nihalede 3-5 seneye yapacak bir insan zaten.bihtere de güye zil zurna aşıktı noldu?
sanki bütün hatayı bihter yapmış gibi davranıyor bir de.sütten çıkmış ak kaşık.sırf parasız kalacak diye ödü kopuyor pis behlülkötükedihüso
bihtere kızmıyorum ben şu aralar.yaptıkları yanlıştı ama neden herşeyin günahı ona kesiliyor,sırf bu yüzden bihtere sempatizanı oldum:teselli:
ben behlülün güya doğru yolu bulmuş tavırlarına deli oluyorum.öldüresim geliyor.nihalle evleniyor ya hemen bütün günahları affedildi.insan biraz nihale karşı suçluluk duyar yaa.madem bu kadar affedilmek istiyordu,ya bihterden ve nihalden tamamen uzak duracaktı ya d ailşkisinin arkasında durup kaçıp gidecekti bihterle.ama şu an yaptığı dehşet ikiyüzlülük.nihalle mutluluk oyunu oynuyor beyefendi.he aynısını nihalede 3-5 seneye yapacak bir insan zaten.bihtere de güye zil zurna aşıktı noldu?
sanki bütün hatayı bihter yapmış gibi davranıyor bir de.sütten çıkmış ak kaşık.sırf parasız kalacak diye ödü kopuyor pis behlülkötükedihüso
bihtere kızmıyorum ben şu aralar.yaptıkları yanlıştı ama neden herşeyin günahı ona kesiliyor,sırf bu yüzden bihtere sempatizanı oldum:teselli:
bu bihter göğüslerine silikonmu yaptırdı banamı öyle geliyo :uhm:
aynen ya aynen :lepi: bu dizide behlülden daha aşağalık bi karakter yok bihter en azından bütün o suçları çirkinlikleri aşkı için yaptı herkesi hiçe saymaya acıtmaya bile hazırdı ama behlül her defasında kaçtı her kaçtığında bihter ondan kurtulmaya çalıştı en azından behlüle öyle gösterdi ama behlül ne yardan geçebildi ne serden ne bihterle kaçabildi ödlek ne ondan vazgeçti var mı böyle yağma ya asıl en büyük ihaneti behlül yapıyor tam şerefsiz şimdi herşey bihterin suçu sanki o çok kötü kalpli gibi bihtere yükledi olayları ve çekildi mutluluk oyunu oynuyor kim kötü kalpli? aşkı için her türlü günahı göze alan bihtermi hem aşkının arkasında bile duramayan hemde gitmesine izin vermeyen amcasınada çifte kazık atan behlül mü bu dizi behlülün yaptıklarını yanına bırakarak biterse valla protesto yaparımlmaz: