Aşk-ı Memnu Kanal D

son bölümde nasıl ağladı ama
midem kalktı koca ağzını büzüştürüncekafamçokkarıştı

selam aşkı memnu hayranları.. bende bi tiryaki olarak aranıza katılmaya karar verdim yer varmı acepbilmiyorumkismile

şu anda kanal d de tekrarı var sırf son sahnede ağızını yaya yaya ağladığını bir kere daha izlemek istiyorum evde dizinini sonunu bekliyorum hehehehehe

sizce firdo behlülle nihalin arasını bozar mı?
fragmanda imalı bakışlar atıyo ana kız birbirine ama ?
eğer bu dizi gelecek sezon da olacaksa diziyi uzatmak ve bizi daha çok ıkındırmak için aralarını bozabilir delikafadulden

selam aşkı memnu hayranları.. bende bi tiryaki olarak aranıza katılmaya karar verdim yer varmı acepbilmiyorumkismile
valla her gelene yer vardır a.s.
özel rezerve yokgel sen de dök içini :delphin: :teytey:

valla şu bihtere gıcık oluyorum bende şeytan diyo yol saçını başını kır ağzını burnunu ama şeytana uyupta onun seviyesine inemicem allaha havale ediyorum o bihter yel...zunu:roflol::roflol:

ben behlülün güya doğru yolu bulmuş tavırlarına deli oluyorum.öldüresim geliyor.nihalle evleniyor ya hemen bütün günahları affedildi.insan biraz nihale karşı suçluluk duyar yaa.madem bu kadar affedilmek istiyordu,ya bihterden ve nihalden tamamen uzak duracaktı ya d ailşkisinin arkasında durup kaçıp gidecekti bihterle.ama şu an yaptığı dehşet ikiyüzlülük.nihalle mutluluk oyunu oynuyor beyefendi.he aynısını nihalede 3-5 seneye yapacak bir insan zaten.bihtere de güye zil zurna aşıktı noldu?

sanki bütün hatayı bihter yapmış gibi davranıyor bir de.sütten çıkmış ak kaşık.sırf parasız kalacak diye ödü kopuyor pis behlülkötükedihüso

bihtere kızmıyorum ben şu aralar.yaptıkları yanlıştı ama neden herşeyin günahı ona kesiliyor,sırf bu yüzden bihtere sempatizanı oldum:teselli:

bu besırdende gına geldı etkısız eleman yaa.o kadar debelendı ortaya cıkarmak ıcın kameraya cekmek ıcın elımde kanıt olsun hesabı.sonra fıss.madem bıse yapmıcaktın nıe kastın kendını o kadar.:1closedeyes:
bıhter kene gıbı mubarek.hala pesınde ya ınsanda bıraz utanma arlanma olur.madem hala behlulu ıstıosun bellı etmede kalıten olsun karsısında kuculdukce kuculdu.hıc fırdews yoreogluna cekmemıs anasından ders alsın bıraz polıtıka yapmayı orenmesı gereklı.kendıne cok guwenıodu wazgecılmez oldugunu dusunuodu zannımca ama karsısındakıde behlul yanıalsanaalsanasmile
yıne fragmanda ordan burdan bakısları yapıstırmıslar emınım ortada yıne bıse yoktur...

Son düzenleme:
bihterin psikoloji okadar bozulmuski bakışlarından ben korkuyorum.yeni bölümünü iple çekiyorum firdevs neyapacak kızı için

benızledım yenı fragmanı ana kız sınsı sınsı bakışıolar
nıhat ıyıce suphelenıyor
soa en son adnan bihterın telefonunda bır seye bakarken bıhter sok bır vazıyette kalıyor ..inşallah behlulun mesajını okuyordur

ben behlülün güya doğru yolu bulmuş tavırlarına deli oluyorum.öldüresim geliyor.nihalle evleniyor ya hemen bütün günahları affedildi.insan biraz nihale karşı suçluluk duyar yaa.madem bu kadar affedilmek istiyordu,ya bihterden ve nihalden tamamen uzak duracaktı ya d ailşkisinin arkasında durup kaçıp gidecekti bihterle.ama şu an yaptığı dehşet ikiyüzlülük.nihalle mutluluk oyunu oynuyor beyefendi.he aynısını nihalede 3-5 seneye yapacak bir insan zaten.bihtere de güye zil zurna aşıktı noldu?

sanki bütün hatayı bihter yapmış gibi davranıyor bir de.sütten çıkmış ak kaşık.sırf parasız kalacak diye ödü kopuyor pis behlülkötükedihüso

bihtere kızmıyorum ben şu aralar.yaptıkları yanlıştı ama neden herşeyin günahı ona kesiliyor,sırf bu yüzden bihtere sempatizanı oldum:teselli:

cnm ya aynen sana katiliorm behlulu bogasim gelio. lafi agzimdan almissin sutten cikmis ak kasik sanki. cok durusttu sucsuzu oynuo ama en ikiyuzlu karakter bence o. bihter en azindan hatasinin arkasinda yaw. behlule cok sinir oluorm yaaaaa sirf para icin bin takla atio sapsal alsanaalsanasmile . bihter konusunda da ayni dusunuorm. baslarda o kdr pesinden kostu kizin o kdr nanaeyi yediler simdi herseyi bihter yapmis gibi davranior. valla bilmiorm ama behlul karakterini cok kil yaptilar.

süper ötesi katılıorum sana arkadaşımmvereliniortak

http://www.diziizledizi.com/ask-i-memnu-70-bolum-fragmani-dizi-izle.html
70. bölümde ise Adnan Bey, Bihter ile Firdevs Hanım’ın girdiği odaya giriyor ve Bihter’in o haline şahit oluyor ve Bihter’in niye bu kadar üzgün olduğuna ve ağladığına anlam vermeye çalışıyor. Tekrar salona geçip oturduklarında Bihter, Nihal ile Behlül’ün öpüşmesine şahit oluyor ve içi eriyor. Nihal düğün hazırlıklarına başlıyor ve sipariş verilen gelinliği deniyor. Fakat Behlül’ün aklı Bihter’de heran Bihter’den bir darbe beklemektedir. Bihter o gece eve dönünce Adnan Bey’in odasına giriyor ve ikisi de birbirine şaşkın şaşkın bakıyor. Acaba Bihter her şeyi anlatacak mı?

aynen ya aynen :lepi: bu dizide behlülden daha aşağalık bi karakter yok bihter en azından bütün o suçları çirkinlikleri aşkı için yaptı herkesi hiçe saymaya acıtmaya bile hazırdı ama behlül her defasında kaçtı her kaçtığında bihter ondan kurtulmaya çalıştı en azından behlüle öyle gösterdi ama behlül ne yardan geçebildi ne serden ne bihterle kaçabildi ödlek ne ondan vazgeçti var mı böyle yağma ya asıl en büyük ihaneti behlül yapıyor tam şerefsiz şimdi herşey bihterin suçu sanki o çok kötü kalpli gibi bihtere yükledi olayları ve çekildi mutluluk oyunu oynuyor kim kötü kalpli? aşkı için her türlü günahı göze alan bihtermi hem aşkının arkasında bile duramayan hemde gitmesine izin vermeyen amcasınada çifte kazık atan behlül mü bu dizi behlülün yaptıklarını yanına bırakarak biterse valla protesto yaparım :olmaz:

aynen ya aynen :lepi: bu dizide behlülden daha aşağalık bi karakter yok bihter en azından bütün o suçları çirkinlikleri aşkı için yaptı herkesi hiçe saymaya acıtmaya bile hazırdı ama behlül her defasında kaçtı her kaçtığında bihter ondan kurtulmaya çalıştı en azından behlüle öyle gösterdi ama behlül ne yardan geçebildi ne serden ne bihterle kaçabildi ödlek ne ondan vazgeçti var mı böyle yağma ya asıl en büyük ihaneti behlül yapıyor tam şerefsiz şimdi herşey bihterin suçu sanki o çok kötü kalpli gibi bihtere yükledi olayları ve çekildi mutluluk oyunu oynuyor kim kötü kalpli? aşkı için her türlü günahı göze alan bihtermi hem aşkının arkasında bile duramayan hemde gitmesine izin vermeyen amcasınada çifte kazık atan behlül mü bu dizi behlülün yaptıklarını yanına bırakarak biterse valla protesto yaparım :olmaz:

kaydirigubbakcemile5

Behlül Nihal'e ben sende arınıyorum demişti ya..kendide inandı bence buna kendini hafifletilmiş yüceltilmiş hissetti aşk dolu gözlerle salınıyor ortada.. bence ilk önce o çekmeli cezasını Bihter'de bunu görmeli ki kendini nasıl bir son bekliyor anlasın.. Bihter'i daha fazla suçlu yapan ne anlamadım..ıkiside suçlu.. Behlül tam dayaklık ama sanki erkeğim ben yaptım bitti şimdi arınma zamanı diyip pişkince davranması sinir bozucu

Back
X