Aşk-ı Memnu Kanal D

8 ocak / yeni bölüm / 15. Bölüm Özet

Firdevs, Adnan’ın da gözünden düşüyor

Firdevs, çıkardığı olaylar yüzünden Adnan Bey’in gözünden iyice düşüyor. Bunu fark eden Bihter de annesinin kalması için yeni bir yer aramaya karar veriyor.
Nihal’in verdiği başarılı piyano resitalinin kutlama yemeğinde, Firdevs Hanım’ın estirdiği fırtına, Peyker’in erkenden doğuma alınmasına neden olur. Hastanede devam eden gerginlik, Peyker’in doğum haberiyle sevince dönüşür. Bu arada Nihal, başarısını gölgelediği için Firdevs Hanım’a karşı iyice cephe almıştır.
Firdevs Hanım, çıkardığı olaylar yüzünden Adnan Bey’in de gözünden iyice düşmüştür. Bunu fark eden Bihter, annesinin kalması için yeni bir yer aramaya karar verir.
Beşir, resitale gidemediği için büyük hayal kırıklığı yaşayan Cemile yüzünden Nihal’i suçlar. Hatasını anlayan Nihal, kendini affettirmek için bir yol aramaya başlar.
Peyker, Nihat’la yaşayacakları yeni evlerini düzenlemek için Bihter’den yardım etmesini rica eder. Bihter, Peyker’in özel eşyaları arasında Behlül’ün Peyker’e yazdığı aşk notlarını bulur. Geçmişe ait bu anılar Bihter’in evliliği için büyük tehlike yaratacaktır.

Alıntıdır

tüm diziler yayına ara vermişti ama çok istek geldi sanırım yeni bölüm yarın yayınlanacak hihoyyyt

dids cim bende nette yeni bölüm fragmanını arıyodum çok hora geçti sağolasın emeğine sağlık ....

kanaltürk te
cosmoplus ta (eski kanalından takip edenler bilir-sevim gözay/cosmopolis) selçuk yöntem varrr..
hastayım ona ben ya....

yaprak dökümü, aşk ı memnu ,asiyi izliyodum yeni bölümleri yayınlayın artııııııııııııııııııık

frangmanı yayınlandı perşembe günü yeni bölüm haberler fos çıktı

ççok eskiden yayınlanan aşk-ı memnu yu izleyenler söylemişti bu bihterle behlül birlikte oluyorlarmışşş..bende bekliyordum acaba ne zaman diye sanırım bu haftaki bölümde izleyeceğiz ayy çok heyecanlı delikafadulden

16. Bölüm Özet

Bihter’in bastırdığı duyguları su yüzüne çıkıyor

Peyker’in, Behlül’le geçmişte yaşadığı tutkulu aşkla ilgili itirafları, Bihter’in bastırdığı duygularını su yüzüne çıkarıyor. Her ne kadar birbirlerinden uzak durmaya çalışsalar da, Bihter ve Behlül çiftlikte birbirlerinden kaçamıyorlar.

Behlül’ün yazdığı aşk notunun karısına yazıldığını düşünen Adnan Bey, kendini sırtından vurulmuş gibi hissetmektir. Adnan Bey’in evliliğinde iz bırakacak bu yanlış anlama, Behlül ve Bihter için de büyük gerginliğe neden olacaktır. Adnan’a itiraz etseler de, içten içe masum olmadıklarını kendileri de bilirler.
Kapalı kapılar ardında yaşanan gerginlikten huzursuz olan Nihal, kafasındaki soru işaretlerinden kurtulmak için Bihter’e doğru bir adım atar. Bihter de bu fırsatı değerlendirir.
Peyker’in, Behlül’le geçmişte yaşadığı tutkulu aşkla ilgili itirafları, Bihter’in bastırdığı duygularını su yüzüne çıkarır. Geçmişe ait anılar, iki kardeşin ilişkisine de gölge düşürmeye başlar.
Yaşanan gerginlikler üzerine birbirlerinden uzak durmaya çalışan Bihter ve Behlül çiftlikte birbirlerinden kaçamazlar.

kaynak: kanald.com.tr

aman yaaaaa her yerde de entrika var..o ona asılır,bu şuna gider..nedir bu yaaaaaaaaa...bazılarının aklı sadece uçkuruna çalışıyor.....seviyorum de evlen ama 3-5 ay sonra filinta gibi çocuğa git..

kız bu roman ciddiye alma.......................

süperdi tek kelime ile
behlül bihterden etkilensede nerde durabileceğinin farkında
o minik bihter varya ooo...
işte herşey onun dilinden çıkıyor..bu kız bu adamı baştan çıkaracak..

sanırım dalasın senaristi bu kitabı okusa benim yazdıklarım ne ki derdi bu ne yawwww herkez açık açık birbirini iğneliyorr ilginç ilişkiler herkes hazır cevap bazı laflara bakıyorumda bir ay düşünsem aklıma gelmez çok iyiiii yaaaa

bu bölüm yine çok güzeldii behlül pek yüz vermiyoo ama bihter kışkırtıyo adamıı:roflol:
gelecek bölümde çok heycanlıı bihteri behlülün odasında görcek nihalldelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…