• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

behlül zaten hoşlanıyor bihterden zamanla bihterde behlüle aşık olacak ayy çok heyecanlı ama yazık adnan beye o çok karizmatik bir adam inş o da deniz hanımla evlenir o kadın fazla iyi çünkü

evet ya deniz hanım çok iyi biri kaydirigubbakcemile5

ya ben bu dizide kivant tatlitug ya sinir olmaya basladim

nerde o tatli halil nerde behlül simarigi :dilcikar:

menekse ile halil de cok seviyodum ya cok tatli bi asikti :)))

evet ya insan hic böyle sevevilir mi diyodum ben ya ne kadar seviyodu böyle dokunmaya kiyamiyo falan ah ahhhh :asigim:

hele bikere meneksenin abisine ben onu seviyorum bakmaya kiyamiyorum falan demisti süperlerdi ya :)

evet ya insan hic böyle sevevilir mi diyodum ben ya ne kadar seviyodu böyle dokunmaya kiyamiyo falan ah ahhhh :asigim:

hele bikere meneksenin abisine ben onu seviyorum bakmaya kiyamiyorum falan demisti süperlerdi ya :)

evet yaa hemen ağlıyorduu:asigim:
ama bu dizide öyle değill...:mymeka:

kıvanç rolünü güzel oynuyor demkki halile benzese zaten hoş olmazdı menekşeye ayıp olurdu dimi ya şimdi başka rolü zengin şımarık rolünde ama akıllanır zamanla güzel rol yapıyor ayrıca

Ben Bihter o notu neden atmadi da sakladigini hala anlayamadim. :uhm:
Hem Adnan'i seviyorum diyor hem yaptigina bak. -tatlicadiarzu-

ya kızlar reklamları gördünüz mü hafta içi her akşam saat 22,00 de yayınlancak sanırım 20,00 dede arka sokaklar diger diziler yayınlanmick mıı yaniii :oklava:

kaliteli dizileri insanları heyecanlandırmak için devamlı tatile sokuyorlar..
bu da onlardan biri
yayınlanmıycak beklemeyin..
ayrıca ben kıvanç tatlıtuğ un oyunculuğunu bu dizi ile keşfettim
ve oyuncu olarak kendisini takdir ediyordum ki azra akını meltem cumbul a tercih edişine üzüldüm valla...

kaliteli dizileri insanları heyecanlandırmak için devamlı tatile sokuyorlar..
bu da onlardan biri
yayınlanmıycak beklemeyin..
ayrıca ben kıvanç tatlıtuğ un oyunculuğunu bu dizi ile keşfettim
ve oyuncu olarak kendisini takdir ediyordum ki azra akını meltem cumbul a tercih edişine üzüldüm valla...

cnm o balonmus bu haber için yani reklam için ii para almışlar...diye duydumm :1hug:

bide herkes peykerin bebegi behlülden dir diyodu ama böyle bise olamaz

simdi ilk bölümünü izliyorum peyker ve behlül 6 ay önce ayrilmis yani eger bebek behlülden olsa peyker dügünde en az 6 aylik hamile olmasi gerekirdi

bu hafta dizi tatılde...
o notu adnan bey nasıl yorumlucak acep
merak bekliyoruz....

Kızlar bu diziyi bugün baştan yayınlıyorlar.Alt yazı geçmişler hergün saat 22 de verilecekmiş .Ben anlıyamadım , bu güzel dizi seyredilimiyor mu ?Sizler bu konuyu biliyor musunuz, neden böyle oldu ?

Kızlar bu diziyi bugün baştan yayınlıyorlar.Alt yazı geçmişler hergün saat 22 de verilecekmiş .Ben anlıyamadım , bu güzel dizi seyredilimiyor mu ?Sizler bu konuyu biliyor musunuz, neden böyle oldu ?

Krizden dolayı Kanal D dizileri 1 ay süreyle kaldırmış, o yüzden tekrar bölümler yayınlanıyormuş.
Yalnız biraz önce Tvde, bu perşembe yeni bölümünün yayınlanacağını gördüm.
Ne olduğunu anlamadım doğrusu..

Back
X