Aşk herşeyi affeder mi?

Konu başlık olarak cevep veriyorum.. İçeriğini okumadım canım... Kadın olunca vallahide billahi de affediyor.. Yeterki deli gibi sevsin..

Konunuzu okudum yorumlarıda...Ben şunu söylemek isterim.Sizin ki gibi bir durumda, yani ilişkinin ne bittiği belli ne de bitmediği belli olmayan bir durumda ayrılık kararı hemen olmamalı. Çünkü ortada netlik yok gibi...acabalar, soru işaretleri çok fazla..acaba ne oldu aramıyor? acaba aldatıyor mu vs vs...Bence o yazmıyorsa aramıyorsa siz arayın netlik kazanması adına...Olanları anlamaya çalışın zaten bir durum varsa belli edecektir kendini...Ayrılık için belli bir zaman olmalı belirsizlikte...Mesela kendinize bir zaman tanıyın 1 hafta 2 hafta gibi ...süreyi siz belirleyin...bu süre zarfında olacakları bekleyip görün...aramıyorsa siz arayın...baktınız eskisi gibi değil aramalarınız vs fayda etmiyor o zaman bitirme kararını verirsiniz...Ve vicdan olarak rahat olursunuz ne de olmasa siz elinizden geleni yapmış olacaksınız. O zaman net biter...Ben mesajlarınızı okuduğumda aramayı çok istediğinizi fark ettim...bunun gururla vs alakası yok...netlik adına bir tarafın adım atması lazım ki mevzu anlaşılsın...Netlik her zaman iyidir.

Ne kadar ihtiyacım varmış bunu duymaya hüngür hüngür ağladım..
Geçecek diyenler oluyor alışacaksın unutacaksın evet belki de ama aksi de olabilir unutamayada bilirim ..

Güncelleme
Dün aradı aslında içi kırgınmış ona başka böyle birşey ima ettiğim için ama ben yazmayınca uzatmak istememiş bana uzun zamandır sertleşme sorunu yaşadığımı ve bu konu hakkında konuşmanın onun için zor ve üzücü olduğunu fln anlattı içim ısınmadı buruk zamana bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…