• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphe...

Bir eş gidip birine eşim senden rahatsız oluyor görüşmeyelim asla dememeli. Kendi eşini evliliğini küçük düşürmek bu. Ne munasebet rahatsız olacakmisim demelisiniz. Eşinizin yatkınlığı varsa masum da olsa flortlesmeye yapacak birsey yok ama ilk ve son olacaksa işine gücüne bak saçma sapan davranma diyip kendine getirmeli. Ama hamur değişmez maalesef.

Olumsuz dusunmedim ben ya.
O mesajlasmalar cok onemli. Yemege gel haydi geyigini kimin baslattigi daha onemli bence. Eger o kadin baslattiysa, esin bunun senin icin gereksiz bi arkadaslik oldugunu dusundugunden dolayi sorun cikmasin diye skype konusmalarjni silmis olabilir

2 aylik bir evlilik cicegi burunda bir evliliktir. Ortak hayata yeni baslanmistir daha cicim aylaridir. Bana gore bir kocanin birak guzel bir is arkadasini, adriana lima gelse gozunun gormemesi lazim cunku daha yeni evlenmissin, birlesmissin sevdigin kadinla... daha evlilik tam oturmadan esinizin bu tur seyler yapmasi normal mi size gore? Kiz faceden ekle beni diyo.. hadi hayir diyemedin ayni is yerindesin numarasini istemek neden? Hadi yemege diye mesaj attin ki bu da cok gereksiz,cay da icemedik ne demek? Hadi hepsi oldu mesajlar nicin siliniyor her yerden? Hadi onu da yaptin kalkip kiza resmen esim cok kiskaniyor samimi olmayalim demek ne demek? Boyle rezil edici bisey olabilir mi yahu? Esiniz hafiften araniyor gibi geldi bana.. heyecan ariyor sanki degisik biseyler.. bu yukarda saydiklarimin hepsi benim icin kiyameti koparma sebeplerim... nolur gozunuzu dort acin..

Evet saçma sapan bir durum. Aramız bozuk zaten. Kendisi yalnızca arkadaş edindim, alt tarafı bu kadar samimi olma dersin biter neden uzatıyorsun diyor. Benim de amacım uzatıp olayı büyütmek değil de kırgın olduğum için konuşasım gelmiyor... Bundan böyle kızla konuşacağını zannetmiyorum, zaten kız da konuşmaz heralde ama evliliğin başından böyle saçma sapan üzülmek, endişelenmek çok gereksiz oldu. Nasıl geçecek bilemedim.

mesaj masum görünmüyor açıkçası ama şu anlık sakin ol ve ters bir hareket etme canım eğer bir durum varsa ileriki zamanlarda illaki ortaya çıkar bekle ;)

ya ne yapacağımı bilemiyorum. henüz 2 aylık evliyim, evimi düzenimi yeni kurdum. bana evliliğin en başında, en mutlu olduğum dönemde böyle bir şey yaşattığı için ondan ayrılmak istiyorum. utanıyorum da evlenir evlenmez boşanacağız diye ailelere, etreftakilere açıklama yapmaya, bir de kinci bir insanım çabuk affedemiyorum. Bir daha yapmayacak bile olsa, buna inanmış dahi olsam kendisine iyi davranamıyorum. nasıl olacak peki şimdi? nasıl devam edecek?

Merhaba yeniden,

Eşimin beni fiziksel olarak aldattığını ya da kızın eşime karşı ilgisi olduğunu sanmıyorum. Benim anlamadığım bir insan eşine ya bir kız var işte şöyle iyi anlaşıyoruz falan diye hiç bahsetmez mi? Kızın adı hiç mi geçmez yani? İnsan herhangi bir iş gününü anlatırken en azından orada ismi geçer diye düşünüyorum.

Kıskanç biriyimdir ama kimseyi rahatsız edecek kadar olduğunu sanmıyorum. Benim de iş yerinde sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama daima bahsederim. Aslında benim merak ettiğim nasıl oluyor da kız hakkında tek kelime etmiyor?

sen yanlış anlama diye anlatmamıştır
eşinin cevabı bu olacaktır
yanlış anlama diye mesajlar silinir
hatta mesajlarıda başkası atar
üstüne düştükçe daha neler ögrenirsin
peşini bırakma
inanmış gibi yapıp takip et

ya ne yapacağımı bilemiyorum. henüz 2 aylık evliyim, evimi düzenimi yeni kurdum. bana evliliğin en başında, en mutlu olduğum dönemde böyle bir şey yaşattığı için ondan ayrılmak istiyorum. utanıyorum da evlenir evlenmez boşanacağız diye ailelere, etreftakilere açıklama yapmaya, bir de kinci bir insanım çabuk affedemiyorum. Bir daha yapmayacak bile olsa, buna inanmış dahi olsam kendisine iyi davranamıyorum. nasıl olacak peki şimdi? nasıl devam edecek?

unutursan devam eder
unutmazsan herşey çok daha zor olacak

Canım benim lütfen üzülme yasadiklarin üzüntü verici ama biraz sabirli ol.. benim merak ettiğim evlenmeden önce bu tür durumlar hiç olmadimi? Cok ağır tepki koyun.. ben 9 yillik evliyim ben bile suan boyle bir durumu kaldıramam..2aylik nasil bole davranabiliyor? Evli bir erkek bi bayanla nasil mesajlasirki?arkadas degil gonlune eglence ariyor gibi geldi bana..fevri davranmadan inceleneye alin beyfendiyi..illakibaska aciklarda verecektir..ikincisinde affetmeyin..çocuk falan olmadan bitirirsin

Skype mesajlarını iste yafa isteme sen bilirsin ama bu olanlar hiç masum değil bence
Yoğunluktan dolayı çay içemedk ne demek demek ki düzenli olarak yaptıkları birşey..bir erkeğin bayan arkadaş edinmesi ve iyi anlaşıyoruz demesi de ayrı bir olay
Ayrıca kız hakkında ki yorumları...hayır yani kiminle evlenmişsen senin güzelin odur başka kuzlara bakıp yorum yapmak nedir
Ben gerçekten üzüldüm durumunuza inş bu işin içinden çıkabilirsiniz

Bişey söyliyim mi o mesajlar hep silinir..:) O bahaneyi ben yemedim:) Ayrıca o bayan sadece arkadaş olarak gördüğü için mi eşinizle orda burda konuşuyo o mesajlar siliniyo..
içinize kurt düşürmek gibi olmasın ama çok sinirlendim.

Back