- Konu Sahibi Cici Potter
Onun bu konu ile ilgili bir sıkıntısı varsa paylaşması çok kolay olmayabilir.
Yani? Benim mi adım atmalıyım? Yapamam üstüme düşmemesi olduğu gibi bırakması yeterince acı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun bu konu ile ilgili bir sıkıntısı varsa paylaşması çok kolay olmayabilir.
Bence bir süre sessiz kalabilirsiniz.Yani? Benim mi adım atmalıyım? Yapamam üstüme düşmemesi olduğu gibi bırakması yeterince acı
Ilac diger arkadasin olamazmi ?
Arkadasinin özeli oldu icin belki söylemek istemez.
Bilemiyorum ama ....
Derecesine gore bir cok seyi affeder bence.
Ereksiyon ilacı bulmus olabilirsiniz.size soylemek istememis olabilir.erkekler pek bu durumu dillendirmediklerinden.
Bende bir cok açıdan size benzer bi hayat yasadim.
Benimde bir kizim var önceliğim o her zaman.fakat bana is veya arkadas sebebinden zaman ayirmama gibi luksu yok olamaz.
Ilaca degil aranizda olusan sogukluga kafanizi yorun.emek harcamis mutlu olmussunuz.
Sonu nasil olacak az cok belirtiler vardir.
Haklısınız bi alakası yok dilemedi ben kendi {içim }için sordum aslındaAdam af mi diledi. Başlıkla icerik alakası nedir
Şuan istesem de istemesem de sessiz kalıyorum zaten tabiki ben peşine düşecek değilim her ne varsa bana açıklama yapmak zorunda erkekliğine laf gelmesin diye bitirmeyi göze alıyorsa da başkaSen sessiz kalmaya devam et. Eninde sonunda seni arayacak. Belki ilacı başka bir şey için alıyordur. Evet ereksiyon yazıyormuş ama örnek vermek için söylüyorum, mesela prostata iyi geliyordur. Erkekliğe b.k sürdürmemek için sana söylememiştir. Bu aralar çok stresliyse erkek arkadaşlarıyla kafa dağıtmak istiyordur. Çünkü sana her baktığında sorumluluk hissini hatırlıyor olabilir.
Çok seviyosun anlıyorum ama zamanla geçiyor tüm acılar. Bunun için sadece zamana ihtiyacın var. Belki iki sene kadar...Arkadaşlar günaydın ,zaman geçtikçe acım soğur biraz daha net düşünebilir sandım cayır cayır yanarak uyandım günlerdir içimde bir alev topu besliyorum sanki dayanmıyorum artık şu şekilde sessizliğine dayanamıyorum birşey yazsa belki mutluluktan hesap bile sormayacak kıvamdayım bay be! Kimse kınamasın bundan önce kimseye ikinci şans vermeden kestirip atan ben bunları söyleyen akraba büyük küçük hiç farketmez hata kabul etmezdim nolur anlayın çok seviyorum
Gurur dan bahsedecek kimisi .
Gurur..
Böyle köpek gibi sevip onsuz kalmak mı?
Kırılmış bi gurur mu?
Ben yazsam mesela ne olur? Tabi yazacak hiçbişi bulamıyorum o da ayrı