• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi?

Ben ilişki yaşamaya hakkınız yok demedim haddim de değil zaten. Uzun süre sonunun ne olduğu aşağı yukarı belli olan, uzakta bir var bir yok olan adamlarla kız çocuğu olan birisinin ilişki yaşamasının doğru olmadığını düşündüğümü yazdım. Çünkü böyle durumlarda çocuklar daha fazla yaralanıyor. Nacizane görüşüm bu yönde.

Biz başladığımıZda böyle bir ayrılık durumu yoktu ki hatta diyorum ya aynı siteden ev tuttuk
Şubat ayında arkadaşı için gitti işleri burda eskisi kadar iyi olmadığı için gözü boyandı orda iş kurmek istiyorum dedi engel olmak istemedim tabi önden git düzenini kur yapamazsak çocuk boşuna okulundan kalmış olacak dedim yabi gidişi böyle oldu

bence de yersiz fakat erkekler bu tarz meseleleri gurur meselesi yapabiliyor luzumsuz bir sekilde. Yani bilemedim, evdeki ilaci onun icin cok onemli olsa ve orada kullaniyor olsa en basta burda birakmazdi sanki. Veya illa ihtiyaci varsa oradan alirdi vs. Bana biraz abuk geldi, bir de size karsi olan tavirlari falan var tabi. Aranizdaki sogukluk ne derecede bilemiyorum ama aldatiliyorsaniz cinsellik vs azalmis olabilir aranizda. Burda aldatilan kadinlarin konularinda hep oyle oluyor en azindan. Ona da dikkat edebilirsiniz.

Hiçbirşeyde azalma hissetmedim tek bi sorun vardı gerginliği ama sadece bana seğil ailesne karşı da öyleydi buna da kafam gerçekten dolu ve huzursuz işler güçler oturmadan rahatlıyamıyorum nolur beni idare et diyordu .

Hiçbirşeyde azalma hissetmedim tek bi sorun vardı gerginliği ama sadece bana seğil ailesne karşı da öyleydi buna da kafam gerçekten dolu ve huzursuz işler güçler oturmadan rahatlıyamıyorum nolur beni idare et diyordu .
ben olsam onyargili davranmazdim. Yakin olsaniz hemen yuz yuze konusurdunuz, uzaklik kotu biraz... Yine de yerinizde olsam soguk davranmazdim bir dahaki gelisine kadar. Ama bu mevzuyu da unutmazdim yani. Gelir gelmez bu konuyla ilgili konusurdum. Yani bilemiyorum evli degilsiniz, baskasi olsa yaniniza gelmekle vs ugrasmak durumunda degil, ayrilir direkt. Bence.

ben olsam onyargili davranmazdim. Yakin olsaniz hemen yuz yuze konusurdunuz, uzaklik kotu biraz... Yine de yerinizde olsam soguk davranmazdim bir dahaki gelisine kadar. Ama bu mevzuyu da unutmazdim yani. Gelir gelmez bu konuyla ilgili konusurdum. Yani bilemiyorum evli degilsiniz, baskasi olsa yaniniza gelmekle vs ugrasmak durumunda degil, ayrilir direkt. Bence.

Sanırım bundan sonrasını aslında yaptıkları belirleyecek kıymet veriyorsa görücez vermemişssede böyle sessizliğe gömülecek herşey

ilacın tam anlamıyla fonksiyonu ne ? belki de kendisi için cinsel anlamda sorunları olduğu için kullanıyor sadece ama son zamnalarda size olan ilgisi de azalmış. aklıma takılan neden bu kadar ılgı duyup kızınıza da babalık yaparken eşim dediği halde evlenme teklifi etmedi ?

şahsi görüşüm bir evlilik yaşamış ve çocuk sahibi bir hanımsınız daha dikkatli adımlar atıp herkese güven duymamalısınız.

Affetmez!
Bu kişiye çabuk inanıp çabuk güvenmişsiniz.
Almanya ya yerleşme düşüncesi bile bana çok mantıksız geldi. Kocanız değil nasıl o kişiyle bu kadar önemli bi karar alabiliyorsunuz ki?
Aileniz burda çocuğunuzun düzeni burda saçma bi hayale kapılmanıza sebep olmuş.

ilacın tam anlamıyla fonksiyonu ne ? belki de kendisi için cinsel anlamda sorunları olduğu için kullanıyor sadece ama son zamnalarda size olan ilgisi de azalmış. aklıma takılan neden bu kadar ılgı duyup kızınıza da babalık yaparken eşim dediği halde evlenme teklifi etmedi ?

şahsi görüşüm bir evlilik yaşamış ve çocuk sahibi bir hanımsınız daha dikkatli adımlar atıp herkese güven duymamalısınız.

Evlenme teklifi etti ama ben bir yıl daha beklemek istediğimi söyledim acele etmekten korkuyorum ister istemez hem ikinciye hem çocuk yani öyle hadi evlenelim evlenelim olmuyor ki

Affetmez!
Bu kişiye çabuk inanıp çabuk güvenmişsiniz.
Almanya ya yerleşme düşüncesi bile bana çok mantıksız geldi. Kocanız değil nasıl o kişiyle bu kadar önemli bi karar alabiliyorsunuz ki?
Aileniz burda çocuğunuzun düzeni burda saçma bi hayale kapılmanıza sebep olmuş.

Anlatırken özet geçtim öncesi hayatım ve sonra onunla geçen iki yıl dile kolay ama sanırım çok daha fazla ayrıntıya girmeliydim , burda ne iniyor ne çıkıyordu işle ilgili ve üzülüyordu ayrıca eğitim kızım için orda daha güzel bi gelecek sağlıyabileceğimizi düşünüyordu eğitim açısından da kalkıp peşine düşmedim sen git düzenini kur ozaman dedm ben çocugun düzeni bozulmasın diye kaldım neden saçma bir hayal olarak gördünüz açıklar mısınız?

Anlatırken özet geçtim öncesi hayatım ve sonra onunla geçen iki yıl dile kolay ama sanırım çok daha fazla ayrıntıya girmeliydim , burda ne iniyor ne çıkıyordu işle ilgili ve üzülüyordu ayrıca eğitim kızım için orda daha güzel bi gelecek sağlıyabileceğimizi düşünüyordu eğitim açısından da kalkıp peşine düşmedim sen git düzenini kur ozaman dedm ben çocugun düzeni bozulmasın diye kaldım neden saçma bir hayal olarak gördünüz açıklar mısınız?
Arkadaşının yanına gezmeye gidip bi anda o ülkeye yerleşmeye karar veriyor.
Yani bi sorumluluğun olmazsa böyle hızlı bi karar verebilirsin.
İş kuracak birikimi var mı yok mu onuda anlayamadım.
Demek istediğim bekar bi erkek zihniyetine sahip.
Her ay o ülkeye gidip gelmelerin altında ben olsam bi sebep arardım. İş kurmaktan çok o ülkede yaşadığı şeyleri sevmiş olabilir eğer sizi aldatıyorsa.

aşk her şeyi affetmez.
konunuza gelecek olursam; bir tek bana mı öyle geldi bilmiyorum, sanki siz biraz olayı tam anlamadan ne olduğunu öğrenmeden kuruyorsunuz kafanızda gibi geldi. Aslında mantıklı bir kadın gibisiniz yani anlattığınız kadarıyla ilişkinizde aman aman bir sorun görmedim, Almanya'da düzen kurmak istemesi de sorun değil sonuçta ekmek neredeyse oraya gitmek mantıklı.
Bence bu konuyu şimdilik dondurun, bu konu hakkında yüzyüze tam konuşmadan herhangi bir yargıya varmayın bence. Ereksiyon için ilaç kullanan birinde benim aklıma ilk gelen şey aldatması değil, cinsel problemler yaşıyor olmasıdır.saklaması da belki de bilmenizi istemediği içindir, bu tarz şeyler erkekler için büyük gurur meseleleri çünkü.

Bence biraz sabredin. Gelince yüz yüze konuşun.
Peşin yargıya varmayın derim

Konuyu okumadım. Zira noktasız, virgülsüz, paragrafsız şeyleri okuyup kör olmaya niyetim yok.
Direk başlığa cevap veriyorum. Affetmez...

Arkadaşının yanına gezmeye gidip bi anda o ülkeye yerleşmeye karar veriyor.
Yani bi sorumluluğun olmazsa böyle hızlı bi karar verebilirsin.
İş kuracak birikimi var mı yok mu onuda anlayamadım.
Demek istediğim bekar bi erkek zihniyetine sahip.
Her ay o ülkeye gidip gelmelerin altında ben olsam bi sebep arardım. İş kurmaktan çok o ülkede yaşadığı şeyleri sevmiş olabilir eğer sizi aldatıyorsa.

Aslında gerçekten böyle değil çocugun eğitimi iyi bir gelecek için hep bi arayıştaydık zaten gidince arkadaşının babası iş teklifinde bulunmuş kalmak istemesi birden bire bundandı burda bir dükkanı var satışa çıktı ozamana kadar işi öğren satış olur olamz işe başlayalım dedi adam , sürekli beni görüntülü arar özler dayanamaz sürekli görmeye gelirdi madem aldatıyordu ozaman neden bu çaba?

Back