- Konu Sahibi Cici Potter
-
Anlıyorum haklısınız ben de bu yüzden isteöedim hiç aramızda bi ilişki olduğunu bile bilmiyordu ama çok istiyorduBenim empati yapmama gerek yok kötü bişey demedimki sizin çocuğunuzu düşünerek söyledim.sonuçta sevgilisiniz evli degil ki evlilikler bile bitiyoken sevgililerin ayrılma ihtimali her zaman var.kızınız için yıkım olur bu kadar alışıp benimsemek onun psikolojisi için böyle olmamalı zaten
Şubatta gitti ve her ay geldi üstelik haziranın işk haftasından beri burdaydı ,aklım almıyor belki kabul etmek istemiyorum kafam çok karışıkSize evlenme teklif etmedi mi? Ben de adamın sandığınız kadar iyi niyetli olmadığını seziyorum. Orada senelerce tek başına olmadığı zaten geldiğinde olan tavır değişikliğinden belli. Kendiniz de bazı şeylerin farkında olmasanız bu soruları sormazsınız zaten.
Şubatta gitti ve her ay geldi üstelik haziranın işk haftasından beri burdaydı ,aklım almıyor belki kabul etmek istemiyorum kafam çok karışık
Evlenme teklif etti mi size diye sormuştum. İlişki bitmiş gibi duruyor. Zorlamayın bence.
DüzellttimDeğişik olsun diye değişik yazmışsın, satırları karıştırınca okuyamayıp bıraktım.
Edit: aşk herşeyi affetmez..
Ama bana hiç belli etmemesi gözümde değer katmıştı sonradanKonunun taa en başında daha siz evliyken size ilgisi olduğunu okuduktan sonra konunun aldatmayla sonlanacağını biliyordum nedense.
Çabası bile olmadı kabul etmeyip beni paranoyaklıkla suçladı daha da yazmicam dedi suç bastırarak neyi affedeyim kiAsk affetmez ama siz affedecek gibi gorunuyorsunuz
En guzel savunma saldiridir! Ne yazikki bu adamlarin adam sandiklarimizin hepsi ayniÇabası bile olmadı kabul etmeyip beni paranoyaklıkla suçladı daha da yazmicam dedi suç bastırarak neyi affedeyim ki
Dört senedir birlikte değildik iki senedir birlikteydik benim bi kızım var gözüm kapalı evlenemem ona karşı ilgili ama bu böyle devam edecek mi diye bekledim neden benim ilişki yaşamaya hakkım yok gerçekten anlayamadımDört senedir birliktesiniz ve evlenmediniz. Üstelik senin bir kız çocuğun ve ailen var. Senin gibi insanların bu şekilde ilişki yaşamasını ben doğru bulmuyorum. Çocuğun olmasaydı başka tabiki. Anlattıklarından yola çıkarak sen kabul etmek istemesende seni oyaladığını düşünüyorum. Başta sevmiş şimdi öylesine takılıyor seninle. Bence bu adama yol ver gitsin
Cinsel birlikteliginiz var miydi? Eger varsa is degisir diye dusunuyorum. Cunku o durumda sizinle birlikteliginde bu ilaci kullanmis ve burada unutmustur. Unuttugunu fark edince de gormenizi istemedigi icin almistir falan, olabilir mi?
Ben ilişki yaşamaya hakkınız yok demedim haddim de değil zaten. Uzun süre sonunun ne olduğu aşağı yukarı belli olan, uzakta bir var bir yok olan adamlarla kız çocuğu olan birisinin ilişki yaşamasının doğru olmadığını düşündüğümü yazdım. Çünkü böyle durumlarda çocuklar daha fazla yaralanıyor. Nacizane görüşüm bu yönde.Dört senedir birlikte değildik iki senedir birlikteydik benim bi kızım var gözüm kapalı evlenemem ona karşı ilgili ama bu böyle devam edecek mi diye bekledim neden benim ilişki yaşamaya hakkım yok gerçekten anlayamadım
bence de yersiz fakat erkekler bu tarz meseleleri gurur meselesi yapabiliyor luzumsuz bir sekilde. Yani bilemedim, evdeki ilaci onun icin cok onemli olsa ve orada kullaniyor olsa en basta burda birakmazdi sanki. Veya illa ihtiyaci varsa oradan alirdi vs. Bana biraz abuk geldi, bir de size karsi olan tavirlari falan var tabi. Aranizdaki sogukluk ne derecede bilemiyorum ama aldatiliyorsaniz cinsellik vs azalmis olabilir aranizda. Burda aldatilan kadinlarin konularinda hep oyle oluyor en azindan. Ona da dikkat edebilirsiniz.Benim için olsa bunu söyleyebilirdi resmi bir ilişkimiz yoktu ,gizlemesi yersiz . Yine de böyle düşünmeye çalışıyorum ama dünden beri sessiz kalması büyük soru işareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?