Aşk, evlilik ve kafa karışıklıkları?!!

sanırım o zaman, çok ilişkim oldu fakat hiç aşık olmamışım

bizde mi sorun var, yoksa aşk tamamen farklı bir şey mi anlamadım:)

inan bende anlamadım sanırm kafamıza takacak başka bişey yok kavga ettiğimiz,tartıştıgımız zaman düşünüyoruz zaman geçiyo ya sanırım bundan dolayı şahsen kendi adıma :) ama benden bitane daha warmıs sevındım :) bu arada yasın kaç ?

Aynısını ben de yaşıyorum. Sevgilimle aramız açıldığında eksiğim, ama konuştuğumuzda her şey iyiyken sürekli ya şöyle olursa ya böyle olursa diyerek uzak kalıyorum ve uzaklaştırmaya çalışıyorum. Ne yaptığım hakkında tek bir fikrim yok :)

hepimiz aynıyız acaba neden böyleyiz ?

hepimiz aynıyız acaba neden böyleyiz ?

Bence bu alışkanlık. O'nunla konuşmadığımız zaman aşık olduğumu sanıyorum mesela ben bu çocuğu seviyorum diyorum. Ama konuştuğumuzda bir türlü ona öyle bir şey söyleyemiyorum hiç istemiyormuş gibi davranıyorum Bu bilinçli olarak yaptığım bir şey de değil. Emin olmak istiyorum ama ben ona ilgi göstermediğim için o da üzülüyor. Önce şunu düşün o ilerde sana sahip çıkabilecek, seni ömür boyu sevebilecek biri mi? Ben her şeyden önce bundan emin olmak istiyorum zihnim buna şartlandığı için de ona onu sevdiğimi söyleyip gösteremiyorum.

alışkanlık oldugunu dusunuorum ama ben sevdiğimide gayet belli ediyorum dilede getiriyorum çokça.ilgide gösteriyorum ama ıste mutluyuz mesela illa bi kavga gürültü istiyorum saçma sapan bişey.

alışkanlık oldugunu dusunuorum ama ben sevdiğimide gayet belli ediyorum dilede getiriyorum çokça.ilgide gösteriyorum ama ıste mutluyuz mesela illa bi kavga gürültü istiyorum saçma sapan bişey.

Sen onun seni ne kadar sevdiğinden emin olmak istiyor olmayasın. Ne olursa olsun seni bırakmayacağından emin olmayı. Ben öyle istiyorum mesela :)

Sen onun seni ne kadar sevdiğinden emin olmak istiyor olmayasın. Ne olursa olsun seni bırakmayacağından emin olmayı. Ben öyle istiyorum mesela :)

evet bu olabilir belki düşündümde :) ama nedenki böyleyim o zaman :) gerçi şimdi ayrıldık gibi bişey ama ne bileyim yıne merak ediorm :)

canım aynı bende senin gibiydim.bana evet dedirtebilmek için 2 sene uğraştı.sonra dedim ki kendi kendime.evet aşık değilim ama aklımın mantığımın onayladığı kişi o.neden bir şans vermeyeyim ki dedim.1 senelik sevgililik dönemimiz oldu.ve ben aşık olmadan başlamıştım ilişkiye.bunu o da biliyordu olsun ben beklerim diyordu.bazen yürütemeyeceğimi düşünüp ağlıyordum.neden sevemiyorum ben bu adamı diyordum.ama aynı senin gibi kaybetmekte istemiyordum.sonunda yavaş yavaş onu kabullendim.öyle güzel şeyler yaşadık ona öyle alıştım ki..ve ona aşık oldum.onu çok sevdim.ve nişan vee evlilik.1 buçuk senelik evliyim.ve Rabbime binlerce kere şükürler olsun çok ama çok mutluyum.sana ne yapman gerektiğini söyleyemem ama sadece kendi durumumu anlatarak biraz da olsa yardımcı olabilirim diye düşündüm:)

Kendi adıma biraz umutlandım açıkçası :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Aşık olan kişi "Acaba aşık mıyım?" diye tereddüt edemez, öyle belli eder kendini aşk İstesen de görmezden gelemezsin.

Bence aşka ömür biçilemez. Şekil değiştirir doğru ama aşk her zaman aşktır. Aşksız evlilik olur mu? Kendim için düşünürsem aşık olmadığım adam gözünün üstünde kaşın var dese bana batar. Sen de aşık değilsin ve bunun farkındasın. Yine de bu demek değildir ki bu şekilde evlenilmez. Hem iyi hem kötü örnekleri var, kararı sen vereceksin. Sadece bu sürede seni seven adamın kalbini kırmamaya çalış

Kendi adıma biraz umutlandım açıkçası :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

amin.sağ ol.ya bilmiyorum bence insan sevdiğinden çok kendisini sevenle mutlu olur gibime geliyor.o beni o kadar seviyordu ki.dedim ki beni bu kadar seven birinin yanında mutlu olacağımı hissediyorum.ve öyle de oldu.mantıkla başladım sonu iyi bitti.beni onun kadar kimse sevemez diyebiliyorsan birşeyler için çabalamanı öneririm:)hayırlısı olsun

sanırım o zaman, çok ilişkim oldu fakat hiç aşık olmamışım
bence öyle..çünkü kaçan kovalanırdaki durum aşk sevgi değil elde etme yenebilme başarabilme seçilme arzusu karışımı sağlıksız bi durumdur...bunun dışında kalan duygular (ki varsa)aşktır

Kısacası rahat batıyor size bence.
Zaten evlenince bir süre sonra aşk bitip yerini sevgiye, şefkate bırakmayacak mı?
Anlaştığınızı birisiyle evlenmeniz en mantıklı olanı değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…