yalnız olmak istemediğin için ve o seni mutsuz etmediği için devam ediyorsun bence. gerçekten de aşık değilsin çünkü onunla sorun yokken ayrılmak istediğini düşünüyorsun, ama sorun olunca da kötü oluyorsun çünkü kaybetme korkusu oluşuyor. onunla evlenecek kadar sevmiyorsun onu, sen bilirsin kendin kararını ver... sonunda mutsuz olmayacağın bir karar vermen gerekiyor
önceki yaşadığın ilişkilerinden dolayı böle bir korku yaşıyorsun bence.
nefes gibi demişsin insan nefesinden vazgeçer mi
bilmiyorum ki belki de evlilikten korkuyorum ben.
sevgililik olsa sonsuza kadar gitsin ama üstümde sorumluluk arttıkça kafam karışıyor
sanki evlensem hayatımda geri dönüşü olmayacak değişiklikler olacak, istesem de eski hayatıma dönemeyecekmişim gibi geliyor
arkadaşım aşkın ömrü sınırlı biliyorsun ki..anlaşıyormuşsun..eee kaybetme korkusu yaşadığına göre seviyorsunda..
Sorun senin kafanda bence..adam sana şimdi bitti dese aşık olursun! yaa biz kızlarda bazen enterasanız vesselam!
seninki sevgi değil tamamen çıkar yarın ayrılsan ondan iyisini bulamayacağını biliyorsun yaşın da geliyor evde kalma korkusu vs.. ama tamamen bencilce hareket ediyorsun yarın evlensen 2 ay sonra gönlün başkasına kayar çünkü aşık değilsin seviyormusun dersen öyle erkeksi bir sevgi değil hani sokak kedisine duyulan sevgi gibi bişey seninki evlenince bitecek ama acı ama gerçek..
e bitecek işte bende onu diyorum adamı sevmiyorsun çünkü yani bu bir erkeğe duyulan sevgi değil çevrende beğenilebilirsin ama onlar bedenini seviyorlar seni değil bu kişi sana ruhen de hitap edebiliyor ondan bu gelgitler. en iyisi yavaşça ayrıl onu da üzme kendini de zaten hep seven ilgilenen adamları sevemezsiniz siz genç kızlar..
Bu bahsettigin sey ask degil sekerim. Asksiz , sehvetsiz, tutkusuz bir hayata raziysan ayril. Guvenli bir limana siginmaksa amacin hayat yolunda evlen derim. Hayatta kimi tutku ister, kimi guvenlik, bu sana bagli.
Secim senin, hayat senin, sanirim sen de durumun farkindasin ki kendini sorguluyorsun.
cevabınızı vermişsinizzzz....6 aylık bir ilişkim var.
Hayatımda gördüğüm en anlayılı, en ilgili insan.
mutlu olmam için üstüme titrer, ki ben de öyleyim aslında.
bir de hayatımda böyle bi uyum da görmedim, neredeyse hiç kavga etmedik, daha konuşmadan birbirimizin ne demek istediğini anlıyoruz.
seviyor muyum çok seviyorum ama daha ziyade ailemi sever gibi.
bi kere aşık değilim diye ayrılmaya karar verdim, sen böyle mutlu olacaksan tamam dedi diye dünyam başıma yıkıldı, vazgeçtim.
bana soğuk davrandığında ya da biraz kaybetme korkusu hissettirdiğinde aslında çok kötü oluyorum, o anki bütün derdim o oluyor ama
herşey yolundayken ki genelde herşey yolunda, acaba o doğru insan mı diye çok sorguluyorum.
yaza evlenelim diyor, evlenme konusunda da kafam karışık, bazen onunla evlilik hayalleri çok tatlı geliyor bazen de bu evlilik olmalı mı diye kendimi sorgularken buluyorum.
daha iyiyim diyemem ama sorun ne bilemiyorum, neden böyle saçma kararsızlıklar kafamı kemiriyor, tam anlamıyla mutlu olamıyorum?
aşık değilim ayrılayım da olmuyor, onsuz kendimi çok eksik hissediyorum
hayatımda aşk kavramları da oldu aslında, biri çok sorunlu bir ilişkiydi, birisi de kavuşamadığım birisiydi
acaba ulaşılmazlık ya da kaybetme korkusu mu bende aşkı tetikliyor anlamadım ki?
mesela az önce de dediğim gibi bu ilişkimde de ne zaman biraz kaybetme korkusunu hissetsem aradığım heyecanı buluyorum, erkek arkadaşım benim için nefes gibi kıymetli oluyor ama herşey normalken de sorguluyorum böyle işte
sorun bende mi, yoksa bu gerçekten aşk eksikliği mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?