Aşk evliliğimi? yoksa mantık evliliğimi?

Bence mantık evliliği daha iyidir.Neden mi? Aşk öyle çokta uzun süren bir eylem değildir.Güzeldir,çok güzeldir ama ömrü kısadır. Ama mantık öyle mi? Bir insanın düşünceleri hoşuna gidiyorsa, senin benzerin şekilde düşünüyorsa, ortak hedefleriniz, ortak hobileriniz varsa onu seversiniz. Ve bence en azından kendi adıma söylüyorum bunu sevdiğim adama her gün yeniden aşık olurum.O yüzden sonuna kadar mantık evliliğini savunurum çünkü mantığın uyuştuğu yerde aşk da vardır vesselam.

önce aşk sonra mantık gelsin
sonra daa ikisi elele versiiiin
sonra daaa samanlıklar seyran olsun
ve amaan sabahlar olmasın

bütün bir ömür söz konusu olduğundan ailesiyle anlaşabilecegin,onu gördüğünde kalbinin çarpacağı,konuşmaktan sıkılamdığın,sorumluluk sahibi,o varken başkasını düşünemeyeceğin biri olmalı canımcım....yoksa zor...hem baba olacak,hem de sevgili

bencede mantık en son sırada aşk olmalı bende bu yoldan yola çıkarak nişanlandım zaten mantığıma yatmasaydı kesinlikle evlenicem demezdim zaten denildiği gibi aşkın ömrü kısadır ama mantık sonsuza kadardır mantığında yatan kişiyi bulduysan zaten kalbinde aşk belirmeye başlıyor rabbim sevgisini kalbine işletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…