• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk evliliğimi? yoksa mantık evliliğimi?

mümkünse ikisi de olsun...

mantıksız aşk kanatsız kuş gibidir...

aşksız mantık da tuzsuz yemek...

:9::9:

aşık olursun sonra tanıdıkça mantık olarak karar veririsin ya ayrılırsın ya devam edersin

Öncelikle duygularıma hitap etmeli en azından azcık hoşlanmalıyım daha sonra mantık :16::16::16:

mümkünse ikisi de olsun...

mantıksız aşk kanatsız kuş gibidir...

aşksız mantık da tuzsuz yemek...

:9::9:

Denilecek başka söz yok... :46:

Kesinlikle aşık olmadığın biri ile evlenmemek lazım düşüncesindeyim.
Fakat sırıl sıklam aşık iken de evlilik kararı vermemek lazım...
Hem aşk hem de aklın aynı anda var olduğu bir anda alınmalı bu kararlar, "tozpembe" bakan gözlerle herşey olduğundan farklı görülebilir...

aşık olursun sonra tanıdıkça mantık olarak karar veririsin ya ayrılırsın ya devam edersin
bu söz benim durumumu çok güzel özetlio..
aşık oldum nişanladım ama tanıdıkça , yaşadıkça olmadığını gördüm. bu topiğin canlı örneği olarak..kesinlikle iksininde olması gerektiğinden yanayım..

aşkda olacak mantıkda , saygıda,değerde,sevgide... ben bunları yaşamadım Allahım sizlere yaşatsın canlarım..

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html

MANTIKLI AŞK tabiki :)))
tek başına hiç biri yeterli değildir.
yeterli diyenler, ya bekardır yada mutlaka bir yara alacaktır...

aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur....

25 e kadar aşk aranır 25 ten sonrakilerde mantık aranır zaten aşkta bir ömür sürmez

mümkünse ikiside ama illede bir tercih yapmak zorundaysam mantık derim , çünkü sonrasında sevgiye dönüşür.ama her ne şekilde evlenirsek evlenelim aşkın kalmayacağı kesin :34: sevgiye dönüşebilmesi önemli.

Ikisininde bir arada olmasi tercihim, ama illaki birini secmem
gerekirse elbette mantik diyorum.
Ask yaniltici olabilir.
Mantiginiza yatan bir adama ileride asik olma ihtimaliniz daha yüksek:16:

insan aşık olmadan nasıl ewlenr anlamıyorum ben :( tabi aşık olup körü körüne ewlenenide anlamıyorum, en güzeli hem aşık olmak hemde mantığna uygn bi ewlilik yapmak. yani her iksde olmalı

Önce aşk olucak mutlaka sonuçta sıradan bir ev arkadaşlığı ya da kankalık yapmak için evlenmiyoruz bir insanla. Ama aşkın ilk evresinde evllik kararı almak da sıkıntıları beraberinde getirebiliyor çoğu zaman. Bu yüzden aşkla başlayacak ama zamanla o gözlerimizideki sis perdesi kalkınca karşımızdaki insanın gerçek karakakterini ve davranışlarını görmeye başladığımızda işte hala ona katlanabiliyorsak mantığımıza da artık hitap ediyorsa o zaman evlilik kararı alınmalı bana göre.

Back