- Konu Sahibi kaderim_48
-
elfidacım sana katılıyorum kader senınde yaşadığın buyuk bi talihsizlikten ibaret aşk yoksa evliliğin amacı nedir arkadaşlar sadece çocuk yapmak mı?
ben çok sevdiğim kişyle değil ama sevdiğim biriyle evlendim aşk bi yere kadar saygı önemli bence
aşk önemli ama artık mantık evliligi önde bende olsam mantık evliligi yaparım ama sevgi olmadan olmaz
bende yazınızı okudum çok etkilendim Allah kolaylık versin en iyisi mantık evliliği aşık olunca insanın gözü görmüyor arkadşın dediği gibi bazı şeyleri Allah herkese hayırlısını nasip etsin
aşk önemli ama artık mantık evliligi önde bende olsam mantık evliligi yaparım ama sevgi olmadan olmaz
ikisi de bir arada olmalı aşk mantık güzel bi ikili
Yasadiklariniza üzüldüm. ve böyle seyler duydukca zaten asktan filan soguyorum. Bende mantigin ilk planda olmasi taraftariyim, ama sevmedigim birisiyle evlenmeninde yanlis oldugunun farkindayim. Ilk önce kafalar ve kültürler uyusmali. ve biraz sevgi hoslanti varsada olur. Eger o birazcik sevgi bile yoksa, yine olmaz bence
her ikisinde de olsun biraz:)
ama mantik agir basarsa sanki daha mutlu olurum gibi
işte olay budurrraşkım mantığımlada uyuştu.bende nikahı bastım.hemde hükümet nikahı.8yıl oldu.ikinci bir şans verilse yine onu seçerim.bin kalbim olsa binide senindir aşkım
kansak ta aynı hızla bu dunyaya donus yaptırıolar saolsunlar, gercı ben cok dua ettım hayırlısı deılse aıleler duymadan bıtsın dıe deılmıs gercekten, cok dogru soyluyorsungençler,aşka kapılanlar ,duyun lütfen sesimi,seni çok seviyorum ölüyorum bitiyorum deyip kapınızda yatanlara sakın inanmayın,.kimse için hiç bişeyi feda etmeyin..inansanızda aldanıp evlenmeyin...yalvarıyorum,büyüklerinize kulak verin...yalvarıyorum...sizi çok sevdiğinizi iddia edenle değil,kendi sevdiğiniz mantıklı kişiyle evlenin...bu hayat katlanmaya değmiyor-muş...
konuyu açan ve benzerlerini yaşayan arkadaşların durumu gercekten cok üzücü.artık buna şanssızlıkmı kadersizlikmi demeli bilmem.ama insanın aşık oldugu insanı yanlış tanımış olması çok acı.bende 10 yıllık birlikteliğm sonunda evlendım eşimle.yani aşk evliliği.çok memnunum.aksine olumlu değişti benim eşim.bence aşk evliliği.yine de aynı olayları yaşasam bende kesın mantık derdım.yaşananlara ve karsınızdaki kişiye bağlı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?