- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 36
-
- Konu Sahibi KRoNiKDeLi
didemm hoşgeldinnnnn
güldennn valla bişiler var ama ben alalı çok oldumodası geçti artık :)))
senin nelerin var de bakayım
yemek takımı temncere seti falan var bende
ya bnmde topiğim var burda ama çok gerilerde kaldı hemde ordakilerin üstüne birsürü şey aldım bigün fırsat bulabilirsem hepsini fotileyip düzenlicembenim baya baya tamamlandı ya elektronklerle ufak mutfak gereçlerim eksik, bikaç tane günlük kullanım için nevresim ve havlu almam lazım o kadar..
ohhh ne güzel canım yaa iyi günlerde kullan inş aldıklarını
benimde vardı topiğimamaa çok eskiden açtımdı acaba resimler gözüküo mu bi bkiim merak ettim
teşekkürler tatlımm..
ayy bende merak ederimkiii bende bakim bende bende..
aaa saat 6 oluyo ben çıkcam birazdan kuzu :26: akşam ders arasında girerim artıkk devam ederiz
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ce-nin-katkilariyla-kararsizin-ceyizleri.html
ben buldum seninkini desenin nickin kararsız mıydı ?
Kızlar ben pro üyeliğim için formu doldurup yolladımKazende yardımcı oldu teşşekkür ediyorum tekrarrr
bende doldurayım ödemeyi daha sonramı yapıyoruz ben kartla ödicem gerçi
selam kızlar kaç kişi oldunuz siz pro için
selam kızlar kaç kişi oldunuz siz pro için
YOK CANIM İLK ÖNCE ÖDEMEYİ YAPIYORSUN DAHA SONRA FORMU DOLDURUP YOLLUYORSUN.
35 YTL 'Yİ
IBAN NO : TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24
BANKA:Yapı Kredı Bankası
ŞUBE KODU: 84
İLİ : KOCAELİ
İSİM:Burhan Eğerci
YUKARIDAKİ BANKAYA HAVALE, EFT VEYA VIRMAN YAPIYORSUNUZ SONRA FORMU DOLDURUP YOLLUYORUZ.
henüz iki olduk :)
ecede alcaktı birine gulden var sonra jeannejardc alacak didemde alacaksa 5 kişii yapıyor
kredi kartı olunca nasıl oluyor peki :26::26::26:[/QUOT
BENİM BİLDİĞİM KREDİ KARTINDANDA EĞER İNTERNET BANKACILIĞI KULLANIYORSAN AYNI OLDUĞU CANIM. KREDİ KARTININ HESABINI İŞARETLEYİP ÖDEMELERİ ONDAN YAPIYORSUN BU BİLGİLERİ KULLANIP
kredi kartı olunca nasıl oluyor peki :26::26::26:[/QUOT
BENİM BİLDİĞİM KREDİ KARTINDANDA EĞER İNTERNET BANKACILIĞI KULLANIYORSAN AYNI OLDUĞU CANIM. KREDİ KARTININ HESABINI İŞARETLEYİP ÖDEMELERİ ONDAN YAPIYORSUN BU BİLGİLERİ KULLANIP
tamamdır bugün yaparım bende