Aşk Dolu Grup...

topiğimizz hayırlı olsunnnnn kazennden banka hesap numaralarını ve grubumuzu eklemesini isteyelimm

İştee buuu :)))) haydi hayırlı olsun kızlarrr

mutlucumm şimdi arkadaşlarımızı çağıralımmm bizimdee bir katkımızz olsun bu güzel projede

Bu arada burda konuşcak konumuzda olmuş olduuu yakışır bizee

merhaba arkadaşlar

ailesinde engelli hem de çok başarılı bir engelli birey olarak (tekerlekli iskemlede avukat bir kardeşim var) oldukça ilgimi çekti...herkes benim kardeşim kadar şanslı olmayabilir...bu yüzden onların şanslarına azıcık katkım olsun istiyorum...olayın en çok bu kısmı ile ilgiliyim gruba dahil olmak istiyorum ama şu anda çok fazla inceleyecek vaktim yok biraz daha açıklayabilir misiniz?? ne yapmam gerekiyor??

jeanneCdarc bildiğin gibi kadınlar kulubune özel pro kart var...30 tl bir kereliğe mahsus olamak üzere kart bedeli ve beş lira da kargo bedeli ödüyorsun kart sahibi oluyorsun kadınlar kulubude elde etmiş olduğu geliri bedensel engelliler dayanışma derneğine veriyor...Pro kart sahibi olanların forumda ayrıcalıkları var onun detayları içinde burayı okuyabilirsin... http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...hakkinda-f888/ bizim amacımızda grup şeklinde başvuru yapabilmek

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm

burdaki amaç hem arkadaşlarımızı pro üye yapmak veya pro üye değilsek prolanmak burdan gelecek para bedd derneğine bağışlanıp sandalye almalarına yardımcı olmak

jeanneCdarc ve güldenn hoşgeldiniz grubumuzaa umarım çorbada bizimde tuzumuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…