Aşk Dolu Grup...

:KK53::KK53: ne kadanda çok soru sormuşsunn :KK53: ama ben hepiciini büyük zevkle cevaplarımm..

Adı Murat inşaat teknikeri bende inşaat teknikeriyim zaten aynı iş yerinde çalışıoduk öle tanıştık.. Sivaslı bende Edirneliyim siyahla beyazın aşkı bizimkisi :KK9::KK9: 1.5 yıldır çıkıyoruz.. ailesindeki herkesle tanıştım o da babam hariç bi sürü kişiyle tanıştı :KK9::KK9: babamda bilio ama :26: ama anneciğim (candır canandır) kpss diye tutturdu söz yapamıyoruz.. :KK50: kpssden sora yapiciğiz.. bizde kaderimize razı olduk para biriktiriyoruz ben çeyizi düzüyorum falan böle işte.. :KK24: şimdiiiiiii sıra sendeeeeee sen anlat bakalım?? oğlumuz nerelidir? ne iş yapar? nerde nasıl ne zaman tanıştınız?? :KK52::KK52:

:KK53: :KK53: üleeee didektiflik yapıom bennn :KK53: :KK37:

güzell canım hayırlısı olsun yaa
çok kalmamış zaten :)) yakında söz olurrr
babanla da tanışırlar hiçç merak etme
sen haızrlıklarını tamamla da sonrası güzelcenee geçer :KK8: :KK8:

hmms anlatiiim adı sedat, şuanda döşemecilik yapıyor :))) o inegöllü ben bursalıyım :)) mayısta tanıştır ikimizin enn yakın arkdaşı evliler onlar tanıştırdılar :)) ekim 15'ten beri de sevgiliyiz :KK69: sanursammm bu kadannn :KK52: :KK52:

ben bu baskıya dayanmiciimm.. açıklıyorumm herşeyi.. :KK9::KK9: tatlışım bana mesaj atmışş bende dedimki duşa gircektim sorunuyodum bastın benii :KK52::KK52: onu görmüş kocişi :KK5::KK14::KK25::KK52::KK52:

:KK52: :KK52: :KK52: mutlunun ifadesini çokkk merak ettim :KK33: :KK33: :KK33:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

mutlunun suratını düşünemiyorummm şuandaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK52: :KK52: aynennn

Daha sonra eceden mesaj geldi şimdide duştan çıktım giyiniyorum diyemi mesaj attı diyor :KK52::KK52::KK52:

:KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: alalhtan benimkisi normal mesajdı :KK35: :KK35:

:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33: yüzüme baktı kaldı bide şey dedi allahtan evli değil başka bişey yapıyor olsa onuda sölerdi :KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK53: ayyy ağzım ağrıdı gülerkennnnnn :KK52: :KK52: :KK52:

yok yaa dönmedi kazen hala :KK43: sallamıo galiba biziii :2: :2:

binde numeran yok emma kızlar atarrr :KK1: haber gelerseee :KK33:

:18: :26: pilmemm kiii alarımm yaaaa kuzucannnnnnn at bakem numaranı özeldienn :KK51: :KK51:

Ece'cim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. inşallah sizinde bi an önce söz nişan konuları gündeme gelir :KK1::KK1: çeyiz alıyomusun bakiimm neler aldıınn :KK9::KK9:

didemm hoşgeldinnnnn :KK1:

güldennn valla bişiler var ama ben alalı çok oldu :KK9: modası geçti artık :)))
senin nelerin var de bakayım
yemek takımı temncere seti falan var bende :KK9:

X