- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
- Konu Sahibi KRoNiKDeLi
Daha sonra eceden mesaj geldi şimdide duştan çıktım giyiniyorum diyemi mesaj attı diyor
güzel demişşşş napsın adamcağızzz şok olmuşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha sonra eceden mesaj geldi şimdide duştan çıktım giyiniyorum diyemi mesaj attı diyor
öleeemmm öleeemmm :84::84:
ivet güldenim bişey saklamaz benden herşeyi süler açık açık
öleeemmm öleeemmm :84::84:
ne kadanda çok soru sormuşsunn ama ben hepiciini büyük zevkle cevaplarımm..
Adı Murat inşaat teknikeri bende inşaat teknikeriyim zaten aynı iş yerinde çalışıoduk öle tanıştık.. Sivaslı bende Edirneliyim siyahla beyazın aşkı bizimkisi 1.5 yıldır çıkıyoruz.. ailesindeki herkesle tanıştım o da babam hariç bi sürü kişiyle tanıştı babamda bilio ama :26: ama anneciğim (candır canandır) kpss diye tutturdu söz yapamıyoruz.. kpssden sora yapiciğiz.. bizde kaderimize razı olduk para biriktiriyoruz ben çeyizi düzüyorum falan böle işte.. şimdiiiiiii sıra sendeeeeee sen anlat bakalım?? oğlumuz nerelidir? ne iş yapar? nerde nasıl ne zaman tanıştınız??
ben bu baskıya dayanmiciimm.. açıklıyorumm herşeyi.. tatlışım bana mesaj atmışş bende dedimki duşa gircektim sorunuyodum bastın benii onu görmüş kocişi
mutlunun suratını düşünemiyorummm şuandaaa
yüzüme baktı kaldı bide şey dedi allahtan evli değil başka bişey yapıyor olsa onuda sölerdi
Hepinizin yeri farklı canlarım
yok yaa dönmedi kazen hala sallamıo galiba biziii :2: :2:
biliyommm guzummmkazenden msj filan geldimii