Aşk Dolu Grup...

yok mutlu'm yaa başlayamadım bunlar başımdan bi gitseler okucam hemen
malumm bende patron çok

kitaplarımmm geldiiiiiiiiiii

çok mutlu oldum ama bennnnnnnnnnnnn

ececimmmmmm çokkk sevindimmmm. kızlarr okuduğumuz kitaplarıda birbirimize yollayalımmm nasıl olurrr birlikte başlayalım okuduktan sonra herkes birbirine yollasın değiştirmiş oluruz

ececimmmmmm çokkk sevindimmmm. kızlarr okuduğumuz kitaplarıda birbirimize yollayalımmm nasıl olurrr birlikte başlayalım okuduktan sonra herkes birbirine yollasın değiştirmiş oluruz

Olabülür bendeki kitaplar bir sene yeter bir sürü kitabım varki :)

bence çokkk güzel olurrr

mutlu oldummm şidmiiii bi sürü bi sürüüü kitap okuyasım geldii
bende çok kitap yok ama olanları bi açığa çıkartayım bakiimmmm

mutlu oldummm şidmiiii bi sürü bi sürüüü kitap okuyasım geldii
bende çok kitap yok ama olanları bi açığa çıkartayım bakiimmmm

bende varrr bende sizin okuyup beğendiklerinizi okumak istiyorumm bende beğendiklerimi size yollarımmm

bende varrr bende sizin okuyup beğendiklerinizi okumak istiyorumm bende beğendiklerimi size yollarımmm

ayy isimleri tutamam ama çok beendiğim kitaplar vardı o kişisel gelişim tarzında bakiim duruo mu yaa
eve gidip dolapları karıştırasım geldi

çıkart tabi ece ben ipek ongun serisini isterim mesela güldenim sende varmı kitap :)

yollarım kuzummm sen iste yeterrrrrrr

Gülden akşam çektiğin banyoyla ilgili olan mesajı eşimde okudu Normalde hiç huyu değildir ama dün baktı nedense kimle mesajlaşıyosun die dondu kaldı mesajı okuyunca :)

İstiyorum istiyorum istiyorum ben evlenirken bir sürü kitabı dağıttım etrafa koayacak yer bulamam diye

Ececim güldenle tanışın o da evlilik hazırlığı yapıyor çeyiz filan fikir alış verişinde bulunursunuz

Gülden akşam çektiğin banyoyla ilgili olan mesajı eşimde okudu Normalde hiç huyu değildir ama dün baktı nedense kimle mesajlaşıyosun die dondu kaldı mesajı okuyunca :)

Sonradan bir arkadaş daha mesaj attı noldu bitirmişmi işini dior neyse olurda birgün yüz yüze görüşürek senin olduğunu söylemem şimdilik sorun yok hem hafızası zayıftır unutur yarına

:26::26::26::26::26:

Ececim güldenle tanışın o da evlilik hazırlığı yapıyor çeyiz filan fikir alış verişinde bulunursunuz

Ece'cim nasılsın?? sende varmı söz nişan?? kısmetse düğün ne zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…