Aşk Dolu Grup...

şimdi

1. xxxmutluxxx

2. evreka35

3. melike

4. gulhdeinn

daha az kişiyiz yaaa:KK31::KK31::KK31:

haydi kızlarrrr bu güzel amaç içinnn sizde katılınnn

selam canım aslında bizde düşündük birleştirsekmi diye. İlk başta kurarken ne olcak toplanırız diye düşünmüştük ama malesef olmuyo:KK31::KK31::KK31: mutlu bugün yok yarın gelsin konuşalım karar verelim canım :KK16::KK16:

evet canım bizde olur 15 kişi diye düşündük :KK5:
belki zamanla olurda hayırın da hızlı olanı makbul ya ondan acele ediyorum biraz :KK1:
bir sandalye aldıktan sonra gruplara kişi toplamaya devam ederiz... En Büyük KK
belki bir sandalye daha alırız... En Büyük KK

tabii ki siz karar verin sonuç ne olursa farketmez amaç engelli kardeşlerimize destek olabilmek canım grşrz sonra...:KK54:

günaydın canımmm ben biraz hasta gibiyim sanırım faranjit oldum boğazlarım gene şiş yarın daha kötü olurum :KK14::KK14: sen napıyon nasılsın:KK17::KK17:

ulaşmıştır canım sen genede dekontunu kaybetme:KK34::KK34:

geçmişş olsunn tatlıımm :KK14:faranjit çok kötüü annemdede var dikkat et yediğine içtiğine daha kötü yapar :KK14::KK14: iyiym bende canımm işteyimm. :KK19:
valla paypall üzerinden ödeme yaptım kayıtlı orda bnde pro olayım artık dimi dimi :KK9:

geçmişş olsunn tatlıımm :KK14:faranjit çok kötüü annemdede var dikkat et yediğine içtiğine daha kötü yapar :KK14::KK14: iyiym bende canımm işteyimm. :KK19:
valla paypall üzerinden ödeme yaptım kayıtlı orda bnde pro olayım artık dimi dimi :KK9:

saol canımmm:KK16:vallaaa boğazım şuan yangın yeri gibi yanıyorrr kii bu daha başlangıcı yarına daha kötü olurum:KK14::KK14: kış olunca ben sürekli hastalanıyorum bünyem çok zayıfff:KK14::KK14:

paypalda ucret alıyorlar dıye biliyordum canım sendende aldılarmı:KK31::KK31: vallaa bende aslında pro uyelik olma gibi bir niyetim yoktu ama böyle bir kampanyayada kayıtsız kalamazdım

evet canım bizde olur 15 kişi diye düşündük :KK5:
belki zamanla olurda hayırın da hızlı olanı makbul ya ondan acele ediyorum biraz :KK1:
bir sandalye aldıktan sonra gruplara kişi toplamaya devam ederiz... En Büyük KK
belki bir sandalye daha alırız... En Büyük KK

tabii ki siz karar verin sonuç ne olursa farketmez amaç engelli kardeşlerimize destek olabilmek canım grşrz sonra...:KK54:

aynen bizde hani hızlı olsun diye uğraşıyoruz ama daha 4 kişideyiz bir arkadaş daha alacaktı oda bugün yarın alır 5 oluruz :KK53: mutluya sorayım sonuçta hep birlikte karar verip grup açtık yarn belli olur canım

canım okadar uğraşıyoruz ama daha 4 kişi olduk :KK14::KK14: 15 kişiye ulaşmamız zor olacak:KK14::KK14:

kızlarr selammm:KK3:

bizde http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494796-15-cesur-yurek-araniyor-18.html#post22553546 bu grubu kurduk ve 10 kişi ile sadece standart sandalye alabiliyoruz. Eğer isterseniz grupları birleştirip çok amaçlı sandalye alabiliriz beraber... eğer düşünürseniz gruba bekleriz...

inşallah hepimiz tamamlasak 15 i de daha çok sandalye alsak ama standart sandalye almaktansa çok amaçlı sandalye almak daha iyi olur diye düşünüyorum...
hepimize kolay gelsin...En Büyük KK

bence de en güzeli birleştirmek bennde şimdi arkadaş gruplarıma yollayım birazcık dağıtım yapalım.
birleşirsek 14 kişi oluruz 1 kişi daha bulduk mu süper olur :KK54::KK54:

Bencede birleştirelim kızlar :)) enn iyisi o olur
daha sonra 2. için çalışmalara başlarız

Bencede birleştirelim kızlar :)) enn iyisi o olur
daha sonra 2. için çalışmalara başlarız

ozaman birleştirelimmm ececimmde tamam dedii sonuçta biz bu grubu 4 kişi karar vererek açtık hpimizde onay verdiğine göree birleştirelimmm:KK16::KK16::KK16:

kızlar merhaba nasılsınız bugun ben mıskın mıskın oturuyorum aksam kayınvalıdeye gıdıcez. Grup birlestiırme fikri guzel amacıımız yardım etmek nasıl olsa burda ya da baska grupta farketmez

Arkadaşlarr topiğimizz 15 cesur yürekle birleşip tubasultanın yazdığı topiğe geçmiştirr artık orada toplanıyoruzzz:KK16::KK16::KK16::KK16:

X