aşk diye bir şey yok..

ebrumelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
66
0
36
erkek arkadaşımdan ayrılalı 4 ay kadar oldu ve içim sadece intikam dolu. erkek arkadaşımla aynı üniversitedeyiz ve aynı sınıftaydık onu tanıdığım dönemlerde dolayısıyla arkadaş grubumuzda aynı.açıkçası onu ilk gördüğümde aşık oldum ama aramızda bir şey olacağını düşünmedim sonra da kız arkadaşının olduğunu öğrendim.ben ona açılmayı planlıyordum bunu bilene dek sonra kararım değişti tabi..sonra bir gün ortak arkadaşlarımızdan biri kız arkadaşından ayrıldığını söyledi hoşalndığım kişinin bende dayanamadım gittim söyledim. o her şey karşılıklı dedi sarıldık kaldık birbirimize ve her şey başladı 3 ay kadar sürdü..aramızda sadece sevgi vardı çok uyumsuzduk ama seviyoruz diye bazen ben bazen o idare ediyorduk.beni hiç kıskanmazdı okul ve haftasonları harici çok aramazdı ama kabullenmiştim öyle biriydi bikaç kez ayrılmak istedim hayır dedi sevgimiz bitene kadar olamaz.sonra bir gün aramızda tartışma geçti ve istemeden bir şeyler söyledim sonra anladım ki bu sözler sonumuz olmuş.3 4 gün aramadı ben aradım en sonunda ayrılmışız haberim yokmuş.son kez konuşalım dedim buluştuk ertesi gün hayatımda kimseye bu kadar yalvarmamıştım çünkü çok seviyordum ne dediysem olmaz dedi nasılsa anlaşamıycaz en iyisi böylesi dedi seni üzmek istemem çok değerlisin dedi ve bitti.çok üzüldüm en başlarda kendime gelemedim çünkü her gün onu görüyordum okulun her köşesinde bi hatıramız vardı.arkadaş olalım melis dedi yapamadım.sonra bir gün arkadaşlarım geldi eski sevgilim en yakın arkadaşıma ondan hoşlandığını söylemiş.kimseye bir şey diyemedim zaten anlamadılar ...günler geldi geçti o adam yaptığıyla kaldı arkadaşlarım onunla hala konuşuyor ve samimiler olan bana oldu..arkadaşlarıma olan inancımda aşka olan inancımda bitti.

offfff meliscim ilişkinin bir kısmı benim biten ilişkiye nasılda benziyor:1no2: hiç kıskanmaması,okul dışında arayıp sorması,ayrıldıgımızda konuşalım die çagırdım ve aynı cevabı bende aldım(ama ondan sonra kendi tıpış tıpış geldi tekrar başlayalım dedi ve iki kerede özür diledi :KK70:)
neyse ama bence bittigine sevin bende ayrılınca 3 gün boyunca aklıma gedikçe yerli yersiz aglıyodum otobüste,yolda ,evde geceuyanıp aglıyodum ama bi müddet sonra şöle bi düşündüm dedim kii ben niye üsülüyorum kii o üzülsün beni kaybettigi için inanki zerre kadar degmez sende üzülme canım karşına eminim senin degerini anlıycak biri çıkacaktır ozaman bu ilişkin aklına gelecek ve gülüp geçeceksin... sadece zaman ver gerçi az da olmamış ayrılalı 4 ay olmuş.banada 6 ayy şimdi aklıma gelince hiç etkilenmiyorum bile hatta aklımada çokk zor geliyooo binde bir yaniiilülülülülülü
boşver gitsinnnn zaten adam olsa senin en yakın arkadaşından hoşlanmazdı hadi hoşlandı diyelim sana ümit vermezdi....:kahve:
hoşçakal canımm ilerde ikimizinde karşısına gerçek aşklarımız çıkacak:içelim: ben buna o kadar çok inanıyorum kiiia.s.

bende okulda hic adini bilmedigim bi cocukdan cok hoslaniodum. bi kac kere gormustum onu ama cok ilgimi cekmisti 2 3 ay sonra arkadaslarimdan biri ona gitti ve ondan hoslandigimi soyledi sonra biz beraber biseyler yapmaya basladik cok guzeldi ama arayan taraf genellikle ben oluyodum. ben onu kabullenmistim artik cok raht bi kisiligi vardi. sonra bigun sordum ona biz neyiz diye oda sevgili dedi ve o gunden sonra hersey cok kotu oldu. guzel giden biseye ad verince onun buyusunun bozulduguna inaniyorum bende ve su son zmnlarda ask diye biseyin olduguna inanmakda gucluk cekiyorum :KK43:((

X