- 7 Mayıs 2008
- 66
- 0
- 36
erkek arkadaşımdan ayrılalı 4 ay kadar oldu ve içim sadece intikam dolu. erkek arkadaşımla aynı üniversitedeyiz ve aynı sınıftaydık onu tanıdığım dönemlerde dolayısıyla arkadaş grubumuzda aynı.açıkçası onu ilk gördüğümde aşık oldum ama aramızda bir şey olacağını düşünmedim sonra da kız arkadaşının olduğunu öğrendim.ben ona açılmayı planlıyordum bunu bilene dek sonra kararım değişti tabi..sonra bir gün ortak arkadaşlarımızdan biri kız arkadaşından ayrıldığını söyledi hoşalndığım kişinin bende dayanamadım gittim söyledim. o her şey karşılıklı dedi sarıldık kaldık birbirimize ve her şey başladı 3 ay kadar sürdü..aramızda sadece sevgi vardı çok uyumsuzduk ama seviyoruz diye bazen ben bazen o idare ediyorduk.beni hiç kıskanmazdı okul ve haftasonları harici çok aramazdı ama kabullenmiştim öyle biriydi bikaç kez ayrılmak istedim hayır dedi sevgimiz bitene kadar olamaz.sonra bir gün aramızda tartışma geçti ve istemeden bir şeyler söyledim sonra anladım ki bu sözler sonumuz olmuş.3 4 gün aramadı ben aradım en sonunda ayrılmışız haberim yokmuş.son kez konuşalım dedim buluştuk ertesi gün hayatımda kimseye bu kadar yalvarmamıştım çünkü çok seviyordum ne dediysem olmaz dedi nasılsa anlaşamıycaz en iyisi böylesi dedi seni üzmek istemem çok değerlisin dedi ve bitti.çok üzüldüm en başlarda kendime gelemedim çünkü her gün onu görüyordum okulun her köşesinde bi hatıramız vardı.arkadaş olalım melis dedi yapamadım.sonra bir gün arkadaşlarım geldi eski sevgilim en yakın arkadaşıma ondan hoşlandığını söylemiş.kimseye bir şey diyemedim zaten anlamadılar ...günler geldi geçti o adam yaptığıyla kaldı arkadaşlarım onunla hala konuşuyor ve samimiler olan bana oldu..arkadaşlarıma olan inancımda aşka olan inancımda bitti.