alminam .!.:Bundan tam bir yıl önceydi.Muhteşem bi düğündü düğünüm, prens gibiydi kocam.
Liseli aşıklar gibi dans ettik tüm gece boyu, sarıldık ağladık,güldük yine sarıldık...
Ve evli bulduk kendimizi...Yüksek bi uçurumdan aşağıya atıyorlardı sanki bizi.Çevremizde alakasız bin tane uğultu, anne baba kardeş dost akraba hatta arkadaşlarımızın uğultuları arasında düşüyorduk...
Bir yıldır hep düştüm ben onla birlikte.Düşerken nası olduysa 90 dereceden fazla bi açıyla açıldı aramız,bağırsam da ağlasam da sevsem de onu duymuyor görmüyordu beni...Bin tane uğultu vardı yalnızca...duyduğumuz buydu...
Şiddetle yere çakıldım dün gece...Kalbim tuz buz oldu.Uğultuların esiri olmuş bu dev elli yaratık benim kocam olamazdı...
Canımı yakmak istiyordu, ama içim acıyordu her vuruşunda.Keşke elinde ölsem diye yalvarıyordum içimden Allah'a, ama ölmedim işte...
Aşk bitti, evliliğimiz de bitti.Paramparça eve dönüşünü bekliyorum konuşmak için.Ölmek için dua ediyorum...Artık ondan nefret ediyorum.
alminam .!.:Bir kez daha bana yalnız olmadığımı hatırlattığınız için teşekkür ederim, hiç bir şey düşünemiyordum ve yardıma ihtiyacım vardı.
Her kelimeniz bana güç verdi inanın.Ve dün gece o büyük konuşmayı yaptım eşimle.Bu hoyrat sevginin ikimize de zarar verdiği konusunda hemfikir olduğumuzu anladık.Ben hala onun ellerine ve gözlerine baktıkça o geceyi hatırlıyorum ve ondan bir kez daha nefret ediyorum.Ama bildiğim birşey var ki (yani şu an mantıklı düşündüğümde) şiddet gören küçük kız çocukları gibi kaçıp gitmiycem.Zaten gidebileceğim tek bir yer var o da annem.Ona şu an bu üzüntüyü yaşatamam, ve de geri dönen bir kadının çekileceği sorguyu kaldırabilecek kadar güçlü değilim şu an.
Bu olanların ardından çocuk gibi ağlayışı ve af dilemesi onu daha da küçülttü gözümde.Ve şimdi daha da sıkı basıyorum yere.Düşmedim... eğer bu tiksinti durumu sona ermezse istanbulda kendi hayatımı kurucam ve öyle çıkıcam bu evden.şu an şimdi değil.Ve onun yalvaran yüzüne en büyük tokatı bu şekilde atmış olucam.
aynı evde iki yabancıyız, daha çok ne acıtabilir ki bi erkeğin içini...
Tekrar teşekkür ederim hepinize, acıma, yalnızlığıma ortak olduğunuz için...
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?