• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask acısı nasıl geçecek

Bunların hepsini farkındayım kızlar ama farkında olmak acı çekmeme engel olmuyor umarım ilaçlar kafamı berraklastirir başka bir yolu kalmadı bunun. Keske onu hiç tanimasaydim hayatıma almasaydim beni mutlu ettiği gün kadar acı çekmek istemiyorum üç ay oldu artık toparlanmak istiyorum

Şunu anlamamakta ısrar ediyorsun, belki kendine hakaret olarak algılayıp alınganlık ediyorsun. Seni kimse sevmez, seni sevmezler demiyoruz. o adam seni sevmemiş çünkü kafasında bambaşka planlar varmış diyoruz. Sen sevilmeyecek insan değilsin, ama bunu kendine kanıtlamak için bu seni hiç sevmeyen adamın validasyonuna muhtaç da değilsin. Bi beş parasız ipsiz sapsız adam senin değerini, sevilebilirliğini ölçemez. o onun kendisiyle ilgili kavgasıydı bazı şeyleri kompleks edindiği için. Beni neden sevmedi sorusu seninle ilgili değil, onun karaktersizliği ile ilgili
Anladim ama bana mantıklı gelmiyor çünkü ben severek ilişki yasarim ve full güvenirim ona da çok bağlandım çünkü sabah aksam birlikteydik ve ağustosa kadar eylüle kadar canını verecek kadar seviyor sandim ekim sonrasi sapıttı evet ama ne bileyim hala idrak edemiyorum sürekli hala kendimi sucluyorum çünkü ilk soru açtığımda da ben suclanmistim evlilik baskisi yaparsan yetersiz hissettirirsen boylr olur diye ama konu bu değil bana onca şey yapmasına rağmen ben nasıl vazgeçmiyorsam o da etmezdi. Ortada çok büyük şeylerde yoktu. Tek isteğim ben burda bu kadar acı çekerken o gülüp eglenmesin o da acı çeksin buna tanık olsam içim biraz soğur sadece aşk acısı da dwgil bana bunları cektirirken onu mutlu olması kanıma dokunuyor bu ilişkiyi tek ben yaşamadım hayal degildi bunlar yani

Tek isteğim ben burda bu kadar acı çekerken o gülüp eglenmesin o da acı çeksin buna tanık olsam içim biraz soğur
Sence yanına son gittiğinde pişman gibi miydi yoksa pişkin pişkin gülüyor muydu? Zaten yeterince şımartmışsın yanına son gittiğinde de iyice benden vazgeçemez cebimde demiştir. Ne zaman yazsam bana döner diye düşünüyordur. Böyle bir durumda acı çekmesi imkansız. Seni her zaman cepte görecek keyfi isterse yazıp yine elde etmeye çalışabilir ama zaten o yazmasa da bir şekilde yanına gidip iletişim kurmaya çalışıyorsun bunu da biliyor. Yani tamamen cebindesin, ben ona ne yaşatmışsam yaşatayım hala engeli kaldır diyen biri var düşünsene, yani böyle bir durumda neyin acısını çeksin. Hala seviyorum demesi de egosunu okşuyorsun yani ben vazgeçilmezim diye düşünüyor. Onun peşinde koşman işine geliyor bundan vazgeçmek istemiyor o böyle biri işte. Sen de hala yok benim yüzümden mi bitti diye dövünüyorsun

Anladim ama bana mantıklı gelmiyor çünkü ben severek ilişki yasarim ve full güvenirim ona da çok bağlandım çünkü sabah aksam birlikteydik ve ağustosa kadar eylüle kadar canını verecek kadar seviyor sandim ekim sonrasi sapıttı evet ama ne bileyim hala idrak edemiyorum sürekli hala kendimi sucluyorum çünkü ilk soru açtığımda da ben suclanmistim evlilik baskisi yaparsan yetersiz hissettirirsen boylr olur diye ama konu bu değil bana onca şey yapmasına rağmen ben nasıl vazgeçmiyorsam o da etmezdi. Ortada çok büyük şeylerde yoktu. Tek isteğim ben burda bu kadar acı çekerken o gülüp eglenmesin o da acı çeksin buna tanık olsam içim biraz soğur sadece aşk acısı da dwgil bana bunları cektirirken onu mutlu olması kanıma dokunuyor bu ilişkiyi tek ben yaşamadım hayal degildi bunlar yani
Bak gel buradan hesapla, adının ocakta startçı kalmasının sebebi neydi? Bana düğün için hazırlıklara ocakta start veririz demendi. Sen diyorsun ki ben ağustos gibi baskı yapmaya başladım, o da son konuşmanızda demiş ki ben 2-3 aydır ayrılmayı düşünüyordum zaten. Evlenmek istemeyen adam, zaten kafasında ayrılma düşüncesi olan dürüst adam sen daha ilk evlilik baskısı yaptığında “konuyu buraya getirdiğimiz iyi oldu, bu ilişkinin evliliğe gideceği yok, sen de zaman kaybetme ayrılalım” derdi yani ayağına kadar gelmiş fırsat. hem ayrılmayı düşündüğü zaman, hem o sırada sen evlilik baskısı yapıyorsun, onun için çöpsüz üzümdü bu fırsat. ama kafasında ayrılma planı yaptığı zamanda dahi sana “ocakta başlarız hazırlıklara” demesi onun intikam hırsını çok iyi gösteriyor. daha da umutlandırıp iyice acı çektireyim istemiş. yoksa fırsat ayağına kadar gelmişken niye tamam ayrılalım o zaman çünkü ben evlenmek istemiyorum demesin ki? Sen birlikte yaşadın bu ilişkiyi ama sen severek yaşadın o ise kafasındaki intikam planıyla yaşadı. sevmeyen adamdan neyin acısını çekmesini bekliyorsun?

Yazmayayım yazmayayım dedim ama süslüden görüp geldim. Ya bütün bunlar senaryo kafandan uydurup burada ve süslüde milleti kekliyorsun ya da ağır manyaksın. Seni akıl hastanesine almaları lazım. Biraz daha böyle manyaklığa devam edersen seni ihbar edeceğim gerekli yerlere. Yeter artık be. Deliysem git tedavi ol

Neyse arkadaşlar artık konu o değil o gelse de ben bu acıyı unutmam konu şu. Ben ne yaşadım? Aşk mıydı bu kullanildim mi hayal kırıklığı ayrilil acisi her şey bir manipülasyon muydu neden gerçek hissettim ? Bu kadar zaman verdim bu kadar gel git yaşadım? Ne yaşıyorum ben ne yaşadım iki sene diyip duruyorum sadece aşk acısı değil gururum onurum hayal kırıklığı hepsi birbirine girdi. Kucağımda kocaman bir duygu seli var o ise muhtemelen gülüyor eğleniyor ne kadar kötüyüm dese de inanmıyorum. Bu şey ne yasandiysa iki kişiliktir ama acisi bana kaldı. Bu karmasayi tek başıma çözmem çok zor tek isteğim artık huzurla yemek yemek eski neseme geri dönmek her günüm kabus

Bak gel buradan hesapla, adının ocakta startçı kalmasının sebebi neydi? Bana düğün için hazırlıklara ocakta start veririz demendi. Sen diyorsun ki ben ağustos gibi baskı yapmaya başladım, o da son konuşmanızda demiş ki ben 2-3 aydır ayrılmayı düşünüyordum zaten. Evlenmek istemeyen adam, zaten kafasında ayrılma düşüncesi olan dürüst adam sen daha ilk evlilik baskısı yaptığında “konuyu buraya getirdiğimiz iyi oldu, bu ilişkinin evliliğe gideceği yok, sen de zaman kaybetme ayrılalım” derdi yani ayağına kadar gelmiş fırsat. hem ayrılmayı düşündüğü zaman, hem o sırada sen evlilik baskısı yapıyorsun, onun için çöpsüz üzümdü bu fırsat. ama kafasında ayrılma planı yaptığı zamanda dahi sana “ocakta başlarız hazırlıklara” demesi onun intikam hırsını çok iyi gösteriyor. daha da umutlandırıp iyice acı çektireyim istemiş. yoksa fırsat ayağına kadar gelmişken niye tamam ayrılalım o zaman çünkü ben evlenmek istemiyorum demesin ki? Sen birlikte yaşadın bu ilişkiyi ama sen severek yaşadın o ise kafasındaki intikam planıyla yaşadı. sevmeyen adamdan neyin acısını çekmesini bekliyorsun?
İşte o zamanlar bana şey diyordu yatırım yaptım sonuçlarını bekliyorum şu an maddi açıdan sorun yok her şey güzel bana güven ben de güvendim ne bileyim

Sence yanına son gittiğinde pişman gibi miydi yoksa pişkin pişkin gülüyor muydu? Zaten yeterince şımartmışsın yanına son gittiğinde de iyice benden vazgeçemez cebimde demiştir. Ne zaman yazsam bana döner diye düşünüyordur. Böyle bir durumda acı çekmesi imkansız. Seni her zaman cepte görecek keyfi isterse yazıp yine elde etmeye çalışabilir ama zaten o yazmasa da bir şekilde yanına gidip iletişim kurmaya çalışıyorsun bunu da biliyor. Yani tamamen cebindesin, ben ona ne yaşatmışsam yaşatayım hala engeli kaldır diyen biri var düşünsene, yani böyle bir durumda neyin acısını çeksin. Hala seviyorum demesi de egosunu okşuyorsun yani ben vazgeçilmezim diye düşünüyor. Onun peşinde koşman işine geliyor bundan vazgeçmek istemiyor o böyle biri işte. Sen de hala yok benim yüzümden mi bitti diye dövünüyorsun
Çok mutluydu zerre rahatsız olmayı geçtim kendisi konuşmayı sürüyordu ben bitirip çekip gittim hatta ilk kez çekip gittiğim için arkamdam bakakaldı. Gülmesi aşkından değil onun için bu kadar uğraşmam egosu oksandi utanmadan hala seviyorum diyor çünkü tamamen bu ilgiyi bırakmakta istemiyor. Ben o gün nasıl çekip gittiysem biraz dirayetli olsam en azından bir ay ilaçlar da etki etse konu kapacak o da nerde bu kız nerde benim egomu şişiren kadin diye merak edecek

Bence sizde aşık falan değilsiniz, sadece takıntı haline getirmişsiniz. İlacı milacı bosverin. Öncelikle öyle iti kepeği hayatınızdan cıkardıgınız için şükredin, zaten bir geleceğiniz yoktu onunla. Aşk acısı ise çok normal ve olamadı gereken bir süreç. Bu süreci hafif atlatmak için dışarı cıkın, arkadaşlarınızla buluşun beraber etkinlikler yapın vs. Arkadaş desteği gerçekten çok önemli. Onlar olmasaydı ben bu süreci çok zor atlatırdım. Benim ilişkim biteli yaklaşık iki ay oldu ve kendimi hafiflemiş tekrar hayata dönmüş hissediyorum. Yeni biriyle tanıştım ve oda bir nevi yara bandı oldu diyebilirim 😉. Eskisi ise sürekli yazıp duruyor, itten pişman ama o kapı daha açılmaz bu kadar kararlıyım. İnanın hiç kimse ne sizden nede sizin gözyaşınızdan daha değerli. Kendinizi sevin ve böylesi insanlar için heba etmeyin.
Ben dışarı çıkıyorum ama disardayken bile aklımda o var benim işim sosyalleşme ile çözülecek gibi değil çünkü ne yaşadığımı hala algilayamiyorim terapi artı psikiyatri artı bu dedikleriniz üç aya beni toparlar yazın da güzel bir tatil ve arınma ile maziye gömerim insallah

Çok mutluydu zerre rahatsız olmayı geçtim kendisi konuşmayı sürüyordu ben bitirip çekip gittim hatta ilk kez çekip gittiğim için arkamdam bakakaldı. Gülmesi aşkından değil onun için bu kadar uğraşmam egosu oksandi utanmadan hala seviyorum diyor çünkü tamamen bu ilgiyi bırakmakta istemiyor. Ben o gün nasıl çekip gittiysem biraz dirayetli olsam en azından bir ay ilaçlar da etki etse konu kapacak o da nerde bu kız nerde benim egomu şişiren kadin diye merak edecek
İyileşme hayalinde dahi bilinçaltın seni ele veriyor. Ofise gelmiyor diyorsun, her yerden engelledi diyorsun. Seninle zaten tek taraflı olarak iletişimi kapatmış seni zerre merak etmiyor haftalardır. ama sen diyorsun ki iyileşicem beni merak edecek. kendin için iyileşmek istesen iyileştikten sonra bu ne demiş ne yapmış ne düşünmüş onu mu takarsın? Şeyine bile takmazsın böyle bi adamın varlığını iyileştikten sonra. ama sen iyileşmeyi bile ona kafa karışıklığı yaşatmak, onda merak unsuru yaratmak için hayal ediyorsun kendin için değil. Önce bi içine dön, kendine sarıl. Ne yapıyorsan kendin için yap sal artık şu şerefsizi ne halt yiyorsa yesin

iyileşmeyi bile o herif için istiyorsun, gel kabul et. orada burada hiçbir vasfı olmayan ilişki terapistlerini izledin ve iyileşirsen onun sana geri döneceğini düşündüğün için iyileşmek istiyorsun.

yasın evrelerini araştırmanı öneririm. (five stages of grief)

Peki kizlar ben şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum surekli ağlıyorum. Aşırı boşluk hissediyorum bu tamamen onun boşluğu hala gecmiyor mesaj atıp saatlerce konuşmalarımızı o güvende hissini . Şu an kendimi kullanılmış ve çöpe atılmış duyguları yok sayılmış, ruhu öldürülmüş biri gibi hissediyorum. Terapim yarin. Psikiyatri pazartesi ilac verse bile etkisi hemen olmazmis. Ben bu süreçte iyi hissetmek için ne yapabilirim. Kalp ritmim hızlı kusmalarim da geçmiyor. Bu atak durumlarda iyi gelen bildiğiniz şeyler var mi

iyileşmeyi bile o herif için istiyorsun, gel kabul et. orada burada hiçbir vasfı olmayan ilişki terapistlerini izledin ve iyileşirsen onun sana geri döneceğini düşündüğün için iyileşmek istiyorsun.

yasın evrelerini araştırmanı öneririm. (five stages of grief)
Su an gerçekten kendim iyi hissetmek istiyorum. Sağlığım iyiye gitmiyor kilo verdim. Alerjim tetikledi uyku sorunlari daha bir sürü şey normal halime dönmek istiyorum.

Peki kizlar ben şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum surekli ağlıyorum. Aşırı boşluk hissediyorum bu tamamen onun boşluğu hala gecmiyor mesaj atıp saatlerce konuşmalarımızı o güvende hissini . Şu an kendimi kullanılmış ve çöpe atılmış duyguları yok sayılmış, ruhu öldürülmüş biri gibi hissediyorum. Terapim yarin ilac verse bile etkisi hemen olmazmis. Ben bu süreçte iyi hissetmek için ne yapabilirim. Kalp ritmim hızlı kusmalarim da geçmiyor. Bu atak durumlarda iyi gelen bildiğiniz şeyler var mi
Aylardır neler yapabileceğin anlatılıyor sürekli. Kendine odaklan, kitap oku, film izle, gez toz diye. Hayatının tek odağı, uğraşı o adam. Ondan başka arkadaşın yok mu mesajlaşacak, bir yerlere gidecek falan. Onlarla doldur vaktini. Bak adam hiç aramıyor seni, yokluğunu hissetmiyor. Senin çok anlam yüklediğin şeyler onun için o kadar değerli değilmiş demek. Sen de bırak artık her ufak tefek anınızı, ritüelinizi yüceltip durmayı.

Aylardır neler yapabileceğin anlatılıyor sürekli. Kendine odaklan, kitap oku, film izle, gez toz diye. Hayatının tek odağı, uğraşı o adam. Ondan başka arkadaşın yok mu mesajlaşacak, bir yerlere gidecek falan. Onlarla doldur vaktini. Bak adam hiç aramıyor seni, yokluğunu hissetmiyor. Senin çok anlam yüklediğin şeyler onun için o kadar değerli değilmiş demek. Sen de bırak artık her ufak tefek anınızı, ritüelinizi yüceltip durmayı.
Bunları yapıyorum zaten seyahatte ettim. Sosyalleşmeye de çalışıyorum ama o zamanlar bile aklımda o var çıkıp gitmiyor ki dağılmıyor kafam bulamiyorum çözüm sürekli neden neden diyip duruyorum

adam çoktan dating applere dalmıştır bu arada. kim parası yok diye date’e çıkmaz ki? o mantıkla dünyada sadece zenginler sevişebilir ve evlenebilirdi :d
Bana dediği ben iki aydır evden bile çıkmıyorum ama yalan çünkü kendisi benim mesajlarımı görmek istedi ben ona ac dediğimde acmadi. Ben kimseye yazmadim dedi yazdığına eminim. Çünkü yazmissindir inanmıyorum diyince kimseyle bulusmadim dedi . Artık ilişkisi olur olmaz bilmem ama çok kaldırdım egosunu muhtemelen şu an her kez benle olur kafasın da bir kaç reddedilme yaşayınca normale döner

Bunları yapıyorum zaten seyahatte ettim. Sosyalleşmeye de çalışıyorum ama o zamanlar bile aklımda o var çıkıp gitmiyor ki dağılmıyor kafam bulamiyorum çözüm sürekli neden neden diyip duruyorum
Nedenini de söyledik.
Sevmiyordu. Sevmiyordu. Sevmiyordu.
Sevmediği için de sıkılınca gitti.
Bu kadar basit. Bazen de böyle olur:
Bu adam seni sevmiyordu.
Seven adam sevdiği kadına o sözleri söylemez. Söy le ye mez!
Hala daha seviyordu evlenmek istemiyordu ondan böyle diyorsun.
Sevmiyordu arkadaşım.
Seven erkek görmesek inanacağız.

buluşmuştur ve de sevişmiştir, haberin olsun. yalan söylüyor elbette, doğruyu sana nasıl söylesin? burada asıl sıkıntılı olan senin ona hesap sorman. ayrıldıktan sonra yaptıklarından sana ne? o sana hesap sordu diye neden tekmeyi basmak yerine sen de ona hesap sorup konuyu uzatıyorsun?

Back
X