• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı çeken kızlar; toplanın hele dirilelim yahu :)

O bende ekli değil ama duvarı ve fotoları açık olduğu için bakıp duruyorum. Gece elimde tel onun sayfası açık uyuyodum bir hafta öncesi. Her uyandığımda bakıodum o kadar abartmıştım. Şimdiyse girebildiğim sürece bakıyorum günde 2-3 kez.
Kötülemeye gelirse o yürüyüş ah o yürüyüş. tam serseri ya :19: dengesiz yürüyoduk. Birde dövmeler vardı feciydi. He unutmadan kulakları kaşı dudağın kenarısı delikti :20:

Bende o durumdaydım.Onun sayfası açık uyuduğum çok oldu.Zamanla azalıyor bakma süreleri.Günde 2 kereye kadar inebildim.Umarım gittikçe tamamen biter bu merakım.Bir de özellikle birkaç hafta önce çok çok özlemiştim.Şu an bu duygu o kadar yoğun değil.

Şu an ikimizde bayram tatili için evimizdeyiz ve evler birbirine çok yakın.Karşılaşma ihtimallerini düşünüyordum sürekli.Umarım gidene kadar bir gün karşılaşırız.Tek isteğim bu, başka da bir şey istemiyorum şu an için.Zamanla pişman olacak nasıl olsa.

biz de ayrılalı 1 gün oldu.
aslında 1 aydır beni alıştırmaya çalışıyordu ayrılmaya.
o yüzden şoku atlattım diyebilirim.
tıpkı yazdığınız gibi çok acı çekiyorum.
ama bir gün o da çekecek biliyorum.
gözüm telde ama bitecek bu günler biliyorum.

benimkisi çok zayıftı 54 kiloydu, yani benden zayıf.
her buluşmaya geç gelir, bir de üste çıkardı.
kendine güvenli gözükürdü ama son derece güvensizdi.
ona güvenini ben kazandırdım diye düşünüyorum hatta..
işte buna çok sinirleniyorum.

3-4 ay oluyor ayrılalı , ailesi istemedi kendi memleketlerinden istiyorlarmış mücadeleye cesareti , gücü yok beyefendinin. Neyse yara derin izi kalır yarayı hatırlatır.
ALLAH'a sığındım
Resimleri sildim
İsmini telefondan sildim
İlk hafta hergün ağladım (zaman geçtikçe ağlama aralıklarım arttı )
Facebooktan sildim (ilk 2 ay her gün 3-4 defa arada bakıyorum şimdi 3-5 günde bir balıyorum . Hedefim ayda bir bakmak :) )
Hediyesini çöpe attım (2 gün önce)
Bir kursa yazıldım
5-6 yılı 4 ayda silemem ama biliyorum gün geçtikçe daha iyi olacağım.
Düştüm, dinlendim, güç topladım şimdi ayağa kalma yeniden hayata başlama zamanı .

Bugün, kuaföre gittim, saçlarımı boyattım+kestirdim. Yenilenmeye, toparlanmaya çalışıyorum, bi yerlerden başlamak lazım, ama yine de olmuyor, onsuz olmuyor.:43:

Onun bensiz mutlu olabiliceğini görmek ve bilmek çok kötü
Ama yok istemiyorum bu sefer dayanıcam inşallah burayada yazıcam sürekli

6gün oldu 1.5yıldır beraberdik ve uzaktık ayrı şehirlerdeydik
Biz sürekli ayrılıp barışan bir çifttik
Ve o benim ilkimdi
Yani ilk çıktığım,ilk öpüştüğüm,ilk hayal kurduğum ...

İlk defa hattımı kırıp attım bakalım nolucak
Belki aylar sonra gelip yazarım unuttum ve mutluyum diye zaman göstericek

Şu face olayı benide öldürüyo ya bende ekli değil ama bakıyorum bir şekilde :1:
Yavaş yavaş azaltıcam bende yukarda bu cümleye çok güldüm okuyunca :1:

Onun bensiz mutlu olabiliceğini görmek ve bilmek çok kötü
Ama yok istemiyorum bu sefer dayanıcam inşallah burayada yazıcam sürekli

6gün oldu 1.5yıldır beraberdik ve uzaktık ayrı şehirlerdeydik
Biz sürekli ayrılıp barışan bir çifttik
Ve o benim ilkimdi
Yani ilk çıktığım,ilk öpüştüğüm,ilk hayal kurduğum ...

İlk defa hattımı kırıp attım bakalım nolucak
Belki aylar sonra gelip yazarım unuttum ve mutluyum diye zaman göstericek

Şu face olayı benide öldürüyo ya bende ekli değil ama bakıyorum bir şekilde :1:
Yavaş yavaş azaltıcam bende yukarda bu cümleye çok güldüm okuyunca :1:

Ahh o face yok mu zaten, beni de öldürüyor hemde nasıl, sürekli ekranda o açık oluyordu, ama artık şu son 4 gündür bakmıyorum, iyi ki de bakmıyorum, yavaş yavaş bitiyor çünkü herşey.

Ahh o face yok mu zaten, beni de öldürüyor hemde nasıl, sürekli ekranda o açık oluyordu, ama artık şu son 4 gündür bakmıyorum, iyi ki de bakmıyorum, yavaş yavaş bitiyor çünkü herşey.

Zaten hızlı olsun dersek kendimizi kandırırız yavaş yavaş biticek
Benimde bakmıcam günler gelicektir eminim o zaman daha huzurlu olucam =)

20 eylülde ayrıldık.
Hala aklımda... Sanırım ben ömür boyu kalbinde hep eksik yanı olanlardan olucam... Ayrılığı ben seçtim, çünkü öyle olmalıydı.. Mantıklı olmalıydım. Ah o mantık kalbimi çok acıttı. Şimdi hala hergün aklımda, sürekli''iyi ki ayrılmışım'' diyorum ama aşk var ya o işte çok acıtıyor.
iskender Pala'nın Katre-i Matem kitabında dediği gibi ''aşk, asla paylaşılmayan bir sır. aşk ki ancak sır olarak kalırsa kalpte çoğalır''.... işte ben bu çoğalmayı yaşıyorum, o çoğaldıkça ben içimden eksiliyorum...

yoknaz arkadaşım tam beni anlatmışın birebir hepsi aynı tam 3 ay oldu ayrılalı hala geçmedi acım :( ama bi sonu olmalı bu acının ve bu insanı unutma zamanı gelİcek elinde sonunda KIL YUMAĞI,ŞİŞKO,KOCA GÖBEKLİ VE 4 YILIMIZI TELEFONDA BİTİRECEK KADAR CESARETSİZ...:43:

Son düzenleme:
herkese selam bundan 11 ay önce bende ayrıldım sevgılımden çok zor günler geçirdim çok acı cekıyordum ondan baskası olmuyacakmıs gıbıydı sankı hayatımda ama sımdı öylemı :21::21: umrumda değil ne artık sevıyorum ne nefret edıyorum nede aklıma gelıyorr :32::32::32: yaptıgı öküzlükler ve benım aptallıgım gelıyor ne kadar körmusum dıyorum enınde sonunda unuttum hıc unutamayacagım sanıyordum ama ohhh paşalar gıbıyım sımdı :21::21::21:

ben de diyebilecek miyim böyleee
benimkide 6 yılı nasıl bitirdi msjlarıma cevap vermedi aradım açmadı bitti bile demedi
ayağına gittim o zaman bitti anlamadın mı niye geldin dedi
ne umdum ne buldum kızıyorum kendime fazla bağlanmamak lazım

herkese selam bundan 11 ay önce bende ayrıldım sevgılımden çok zor günler geçirdim çok acı cekıyordum ondan baskası olmuyacakmıs gıbıydı sankı hayatımda ama sımdı öylemı :21::21: umrumda değil ne artık sevıyorum ne nefret edıyorum nede aklıma gelıyorr :32::32::32: yaptıgı öküzlükler ve benım aptallıgım gelıyor ne kadar körmusum dıyorum enınde sonunda unuttum hıc unutamayacagım sanıyordum ama ohhh paşalar gıbıyım sımdı :21::21::21:

ay canım darısı başımıza ee bırı mı gırdı nasıl oldu krıterlerıme uygun elektrk alabılecegım bırıyle denk gelsem ben hemen unuturum aslında senın boyle mı oldu

benimki 1.63 boyunda 106 kiloydu:) saçları dökülmüş yaşlı,yolda bizi görenler bu ne lan diye laf atıyordu.bende gen zayıf sarışın gayet populer bir kızım.sevdim diye tepeme çıkmaya başladı.tirpler,pozlar dayanamadım terk ettim.1,5 ay oldu arada arıyor barışmak için ama seviyom be yaa.ilk günler kadar olmasada yine acıyor içim.telefonda konuşuyoz bakıyom adam olmamış hayır deyip kapatıyorum,ağlıyorum yine.inş hep geçecek

Merhaba kizlar ! bende artik sizdenim ! vur patlasin cal oynasin hahay :)
ne o , agliyip duruyorum , cikmiyorum , yedikce yiyesim geliyo... uyanmak icin bir nedenim bile yoktu be !

ama -YETER- !

artik uyanma zamani , artik gencligimizi , tazeligimizi yasamanin zamani :!!!
*

'kim onlar ya kim onlar!":@

bu forumdaki birliktelik,dayanisma cok hosuma gitti.

terapi gibisiniz.
:))

:) Konu sahibi çok başarılı tespitleri paylaşmış, öncelikle tebrik ederim...

Yalnız haddim olmayarak eksik gördüğüm birşeyi paylaşmak isterim... Ayrılık süresinde intikam alacağım diyerek sakın önünüze ilk gelen adama şans tanımayın...Yara bandı olarak kullanmayın...
Numaranızı değiştirerek işe başlayın -ki zaten çok isteyen bir şekilde ulaşıyor.Şüpheniz olmasın...

Ne kadar zor, o kadar kıymetli ;)

Çok zorlu dönemleri atlattım tek başıma...Ne öğüt verenim oldu ne de teselli edecek bir arkadaşım...

Çalışmıyordum ev kızı modundaydım ayrıldığımızda...

Düşünmekten kafayı yiyecek değilim ya en güzeli çalışmak dedim... Rabbimin de yardımıyla hemencecik bir iş buldum...

Yapmak istediğim ne varsa yaptım, istediğim ne varsa aldım, gezdim yeni yerler gördüm yeni insanlar tanıdım...Etrafımda da bi sürü erkek vardı ama tek tabanca olmayı seçtim...

O sarı saç sevmez... Gittim inadına sarı saç yaptım :) Uzattım... O sevmiyor diye istediğimi yapmasamıydım..Ne münasebet... Kim olarak karışabilir ki :)

O süreçte ki ; sağolsun arkadaşlarımın hepsinden soyutladım kendimi ve iletişimimi kestim..Çünkü şunu farkettim:

Arkadaşlarım ona bağlanmama neden oluyor ve acımı arttırıyordu..:

-Çok yakışıyordunuz

-Adam kapında yatan bi adamdı ne yaptın ki bu kadar kızdı

-Yok barışırsınız siz vs vs

Bir tanesi de ; "seven adam gitmez ,bak önüne " demedi...

Siz önünüze bakın...Arkanızda kalmak istemeyen koşup gelecektir...

Sarı saçlı kadınlardan nefret eden adam , şimdi sarı saçlı bana vurgun :)

Ama denenmişi denemek ve yeniden o günlere dönmek ....ı ıh yüzyılın aptalı ben değilim...kusura bakmasın...

Çokk büyük ve çok güzel bir aşktı yaşadığımız... Hatta inanılmayacak ve gerçek olmayacak kadar mükemmel...

Ama bitti , o da şimdi herkes gibi :) ;)

Back
X