• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı çeken kızlar; toplanın hele dirilelim yahu :)

inceuclusarjiolanvarmi

Kifayetsiz Muhteris
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
381
26
46
İstanbul
Okuyanlar bilir, hayatımda ilk kez aşk acısı çektim. İlk aşkım, ilk birlikteliğim, her hissin ilkini yaşadığım o kişi, bırakıp gitti beni. Neredeyse 2 ay geçti üzerinden. Henüz geçmedi lakin ilk günlere kıyasla iyiyim çok şükür. Bu süreçte neler yaşadığımı, kendimi nasıl sorguladığımı ve nasıl hatalar yaptığımı anlatmak istedim. İstedim ki aynı durumu yaşayanlar yapmasınlar bu yanlışları.

İlk bir hafta ayrılığın en zor süreci. Gözlerde mike tyson bakışları. Hani zorlu bir maçın ardından ağır darbelerle kızarıp şişmiş hal. Ringin iplerini göremez insan. Bildin mi :) Tabi bu ağlama halini takip eden tiksinç bir his var. Kabullenememek. "dönecek biliyorum ben." "yok canım o kadar seven insan bırakamaz beni" "sadece kafasını toparlaması lazım" "bitmedi kiiii bitmedi kiii" cümleleri sıralanıyor beyninizde değil mi? Şimdi derin bir nefes al haftalık mağdur. Bu cümleleri sil kafandan. Ne kadar çabuk "bitti" diyebilirsen, o kadar çabuk dirilirsin. Ah biliyorum çok güzel bir ilişkiydi, üzerine titrerdi, severdi vs. Ama artık sevmiyor. Bu kadar net.

İkinci haftada o cümleler yavaş yavaş yerini şüpheye bırakır. "yoksa artık sevmiyor mu?" "kesin başka biri var" "acaba ben hiç aklına geliyor muyum" ve benzeri bir sürü soru saldırır zihne. Yapma bunu güzel kardeşim. Yapma. Gerçekten kendini yıprattığınla kalıyorsun. Ona hiçbir şey olmuyor. Umurunda bile değil adamın.

Sağlık konusu var bir de. Kilo verdin değil miii :)) Hadi ama zayıf varlıklarız. B.k var gibi elalemin adamı yüzünden canım kilolarımızla vedalaşıyoruz. Annelerin "iyice çöp oldun kızım" nidalarına maruz kalıyoruz. Neden? O adam emin olun adana, urfa kebapları mideye indiriyor. Midesi büzüşesice.

Sıfatınızın aldığı şekil var bir de. Notre dame'ın kamburunun dişi versiyonu olsa bizler başrolü kapabiliriz. Sivilceler, lekeler, mor göz altları. Erkek olsam beni görünce kaçardım lan. Milyarlarca erkek var yer kürede. Kapatmayın diğer kısmetleri yahu :p

Dedektiflik rolünü unuttum sanmayın. Aman efendim facebookta neler yapmış. Mailine kimler yazmış. Acaba beni engelledi mi? Yok efendim kimlerle arkadaş olmuş. Aman başkasına bakmış mı? İş bu hal insanı delirtir. Psikiyatra gitseniz yatırır sizi hastaneye demedi demeyin bak. Bırakın ne yapıyorsa yapsın haspam. Siz beyaz peynirsiniz lakin o kaşar peynir istiyor. Bırakın boğazına dizilsin :) Siz dirilin de şarküterinin camlı rafında yerinizi alın :p

Anılar, hatıralar saldırıyor beyninize değil mi? Gittiğiniz her yerde onunla bir hatıranız var ve en çok da bu yaralıyor sizi. En zoru da bunu yaşamak değil mi? Değil efendim değil. Onca zamanı sadece siz yaşamadınız. Hatıralarınız ortaktı. Eğer zeka seviyesinde önemli bir azalma olmadıysa ki bence hepsi angut. Angutları tenzih ederim. Güzel kuşlardır. Mutlaka o da hatırlayacaktır o zamanları. Onun da saldıracak beynine hatıralar. E o zaman niye acıyı tek başına sırtlanıyoruz yahu. Defolup gitsin. Zamanı gelecek o yerlerde daha güzel anılar belirecek. Bir başka aşkla. Evet şu anda ondan başkası istenmiyor biliyorum. Evet başka bir erkek fikri bile mide bulandırıcı. Ama geçecek, ben buna inanıyorum. Siz de inanın.

İstesek de istemesek de yaşamak zorundayız yahu. Ya bu kısa ömrü değmeyecek bir adam için üzülerek geçireceğiz ya da yaşamın tadını çıkaracağız. Sonuç değişiyor mu? Değişmiyor. Bu durumda neden zehir edelim kendimize hayatı sorarım size.

Özlem diyeceksiniz değil mi? Evet çok özlüyorum ben de onu. Ama sonra diyorum ki o beni özlemiyor. Sevgi ve aşk tek taraflı sürmez dostlar. Sürse de ömrü kısa olur. Siz sadece ona aşık değildiniz. Onun size olan aşkına da aşıktınız. Yani aslında siz aşka aşıktınız. Onun aşkı bittiyse bizim aşkımız da ölecektir zamanla.

Dirilin artık kızlar. Bu tür konuları açan erkek görüyor musunuz çevrenizde? Ben kendime yediremiyorum o güçlüyken zayıf olmayı. Ben o zattan çok daha iyi niteliklere sahibim lakin o gayet küstah. Ben yorgan altında ömür çürütürken, o arkadaşlarıyla eğleniyor. Yok öyle dünya, haydi diriliyoruz! :)

Devamsızlıktan okulum kursum tehlikeye giriyor. Kim için yahu? Bana kaybettiğim yılları o mu geri verecek? Hak ediyor mu benim bu hallerimi? Hayır!

Sizlere unutun, sevmeyin, özlemeyin mutlu olun demiyorum. Sizlere benim gibi kendinizi tüketmeyin diyorum. 10 yıl sonra aklımıza bile gelmeyecek bu günler. Hadi zorlayın kendinizi ve 10 yıl önceki dertlerinizi hatırlamaya çalışın. Ne kadarını hatırlıyorsunuz? Çok silik değil mi? O vakit zamana teslim olma vaktidir. Umudunuzu öldürmeyin zira o yaşamak için gerekli. Ancak umudu takıntıya dönüştürmeyin.

Dirilin artık. Toplanın buraya ve bugün içinde onun sevgisinin olmadığı şeyler konuşun. Bu başlık altında her gün onun sevmediğimiz, itici gelen bir özelliğini yazalım. Bunu her gün yapalım ve kesinlikle olumlu tek kelime yazılmasın. Özlem olmasın, aşk olmasın satırlarda. Terapi olacak bize inanıyorum ben :) Zamanla aslında ne kadar bizi yoran özellikleri olduğunu anlayacağız. Gülün artık yahu hadi :D

İlk ben başlayayım size de acıdan sıyrılmak için fikir vermiş olur yazdıklarım :)

Mesela kocaman bir göbeği vardı lan. Hani benim kafam gibi üç kafa rahatlıkla sığardı o göbeğin içine. Her buluşmaya geç kalırdı miskin. Saatlerce bekletirdi beni. Ben enerji doluyken o ölmüş dedemden daha ağırdı. Ömrümü çürüttü ömrümü.

Züğürt tesellisi diyene çok kötü laflar hazırladım :)

İlk ben başlayayım size de acıdan sıyrılmak için fikir vermiş olur yazdıklarım :)

Mesela kocaman bir göbeği vardı lan. Hani benim kafam gibi üç kafa rahatlıkla sığardı o göbeğin içine. Her buluşmaya geç kalırdı miskin. Saatlerce bekletirdi beni. Ben enerji doluyken o ölmüş dedemden daha ağırdı. Ömrümü çürüttü ömrümü.

haha canım ayyynennnnnn bnmkının aynısıııııı ama bz ayrılmadık hala ömrüm çürüyo bile bile lades benmkısı umarım iyi olur sabredıyorum

seni tebrik ediyorum canım... ben de ilk ayrılığım sonrası aynen böyle düşündüm , böyle hissettim ve böyle davrandım...
bırakıp giden adamı beklesen ne yazar ; arkasından ağlasan ya da özlemle sevmeye devam etsen... dedğin gibi gitmek istemiş ve gitmiş teferruatın önemi yok...

artık yalnız ve özgür bir güçlü kadın daha var demek aramızda :13:

benim uzun zaman oldu ; 3sene kadar :37: dilerim sen kendini hazır hissettiğin zamanda gönlüne göre adam gibi biri girer hayatına... :34:

yalnız birşey söyleyeceğim ; ben hiç kötü düşünmedim arkasından... sonuçta ben sevmiştim onu kötü yanı olamazdı :37:
ama sadece sevmekten vazgeçişini kabullendim...

2 ay sonra aklına hiç gelmediği günlere geçiş yapacaksın eminim :21:

haha canım ayyynennnnnn bnmkının aynısıııııı ama bz ayrılmadık hala ömrüm çürüyo bile bile lades benmkısı umarım iyi olur sabredıyorum

Dayanabildiğin kadar dayan sen de. Ama ilk tekmeyi sen at ki içinde patlamasın hırs uhaua :)

seni tebrik ediyorum canım... ben de ilk ayrılığım sonrası aynen böyle düşündüm , böyle hissettim ve böyle davrandım...
bırakıp giden adamı beklesen ne yazar ; arkasından ağlasan ya da özlemle sevmeye devam etsen... dedğin gibi gitmek istemiş ve gitmiş teferruatın önemi yok...

artık yalnız ve özgür bir güçlü kadın daha var demek aramızda :13:

benim uzun zaman oldu ; 3sene kadar :37: dilerim sen kendini hazır hissettiğin zamanda gönlüne göre adam gibi biri girer hayatına... :34:

Sağolasın yoldaş :D Diriliyorum yavaştan. Daha iyi olacağım zamanla. Sağlığım tehlikede o koca göbek yüzünden :) Kendisi ve göbeğine başarılar dileyip kendime dönmeliyim artık :p

yalnız birşey söyleyeceğim ; ben hiç kötü düşünmedim arkasından... sonuçta ben sevmiştim onu kötü yanı olamazdı :37:

Valla ilk zamanlar kötü düşünmüyordum ama sonraki hal ve hareketleriyle artık bunu hak ediyor :) Gerçi amacım kötü bile düşünmemek. Onu tamamen değersizleştirmek :)

O günler gelsin de burada halay başı olurum ben de :D tey tey tey

Ben de senin gibi derdim hep. Hiç kötü düşünmedim ardından. Hayatımda bana aşkın nasıl olduğunu yaşatan tek erkekti ne de olsa. Napalım artık gitmişse gitmiş.

Ama aklıma hiç gelmediği günlere geçiş yapmam 1,5 yılı buldu bende. :27::27:

Kişiye göre değişiyor o süre. :31:

ağlarken gördüm bu konuyu.
okurken de gülmem gerekirken bile ağladım ama bazı yerleri tebessüm ettirdi bana.
1 gün oldu henüz ayrılalı.
bundan biçok sefer ayrıldık ama ilk defa bu kadar kararlıyım ben.
numaramı vs değiştirdim.
zaman çabuk geçsin istiyorum şuan.
inanıyorum ki geçen zaman lehime işleyecek.

bravo tebrikler bakış açın süper canım içimi rahatlattın valla bende aynı dertten muzdaripim bıraktı beni gitti ne emekler verdim oysaki

şimdi gelelim onu değersizleştirmek uğruna olumsuz bir tarafına :):):)
kıvırcıktı be saçı:37: ayyy hatta birgün webcamda görüşüyorduk takmış kafasına şapka dedim delimisin evin içinde çıkar şunu asla falan dedi :45: meğerse saçlar dağınık mış yani şekil vermemiş ısrarla çıkarttırdım şapkayı off o halini görmenizi isterdim resmen donakaldım aha aynen bu şekil :53:ama belli etmedim tabiii çünkü ben aşıktım ona her hali mükemmelmiş gibi gelioduu pffffff
:31::31::31:

Valla ilk zamanlar kötü düşünmüyordum ama sonraki hal ve hareketleriyle artık bunu hak ediyor :) Gerçi amacım kötü bile düşünmemek. Onu tamamen değersizleştirmek :)

O günler gelsin de burada halay başı olurum ben de :D tey tey tey

gelsin bakalım o günler :)

Ben de senin gibi derdim hep. Hiç kötü düşünmedim ardından. Hayatımda bana aşkın nasıl olduğunu yaşatan tek erkekti ne de olsa. Napalım artık gitmişse gitmiş.

Ama aklıma hiç gelmediği günlere geçiş yapmam 1,5 yılı buldu bende. :27::27:

Kişiye göre değişiyor o süre. :31:

benim de 1 yılı geçmişti ki zaten :)

ağlarken gördüm bu konuyu.
okurken de gülmem gerekirken bile ağladım ama bazı yerleri tebessüm ettirdi bana.
1 gün oldu henüz ayrılalı.
bundan biçok sefer ayrıldık ama ilk defa bu kadar kararlıyım ben.
numaramı vs değiştirdim.
zaman çabuk geçsin istiyorum şuan.
inanıyorum ki geçen zaman lehime işleyecek.

bravo tebrikler bakış açın süper canım içimi rahatlattın valla bende aynı dertten muzdaripim bıraktı beni gitti ne emekler verdim oysaki

şimdi gelelim onu değersizleştirmek uğruna olumsuz bir tarafına :):):)
kıvırcıktı be saçı:37: ayyy hatta birgün webcamda görüşüyorduk takmış kafasına şapka dedim delimisin evin içinde çıkar şunu asla falan dedi :45: meğerse saçlar dağınık mış yani şekil vermemiş ısrarla çıkarttırdım şapkayı off o halini görmenizi isterdim resmen donakaldım aha aynen bu şekil :53:ama belli etmedim tabiii çünkü ben aşıktım ona her hali mükemmelmiş gibi gelioduu pffffff
:31::31::31:

size de sabır ve huzur diliyorum kızlar... geçecek emin olun :)

Yazıda kendimi buldum vallahi.Bu kadar mı aynı olur hisler ?

Ellerine sağlık,çok güzel olmuş.Artık benim düşüncemde bu yönde.Artık hayatı boyunca benim gibi birini bulamayacak nasıl olsa.O tek gecelik ilişkilerine devam etsin.Ben böyle iyiyim.Kendimi ziyan etmeme gerek yok.İstisnasız tüm arkadaşlarım onun beni haketmediğini söylüyordu.Ben inanmadım.Ama hakikaten öyleymiş.

Yazıda kendimi buldum vallahi.Bu kadar mı aynı olur hisler ?

Ellerine sağlık,çok güzel olmuş.Artık benim düşüncemde bu yönde.Artık hayatı boyunca benim gibi birini bulamayacak nasıl olsa.O tek gecelik ilişkilerine devam etsin.Ben böyle iyiyim.Kendimi ziyan etmeme gerek yok.İstisnasız tüm arkadaşlarım onun beni haketmediğini söylüyordu.Ben inanmadım.Ama hakikaten öyleymiş.

Arkadaşların çok haklı evet. Onlar bizi hak etmiyorlar ve bizi hak eden kişiler çıkacak karşımıza. Biraz umut yahu :)

Evet kızlar ben bugün onu çok özledim ama eskisi gibi değilim. Gayet de kendimdeyim. Sürekli onu takip ederdim netten şimdi ara sıra bakıyorum. Sanırım askerde başına aldığı darbelerden dolayı zeka geriliği olmuş. Saçma sapan paylaşımlarda bulunuyor. Aslında iyi de yapıyor, gün geçtikçe tiksiniyorum ondan.

Bir sitede ayrılıkla ilgili bir şarkı paylaşmış. Altına da parantez açmış haspam. (şarkının çıktığı yıllarla ilgili kişisel bir durum) diye açıklama yapmış. Hani yoknaz okur da üstüne alınır aman diyeyim diye önlem almış :)

Üzüldüm mü? Hayır. Onunla ilgili olumlu herhangi bir düşünceye sahip olduğumda hemen aklıma ayrılma şeklimiz geliyor. 4 yılı telefonla bitiren korkaklıkta bir adam. Yüz yüze konuşmaya cesareti olmayan bir ezik.

Böyle bir adamla ömür geçirebilir miydim? Hayır!

Kızlar artık kendinize acımaktan vazgeçin. Üzülün, ağlayın, özleyin hatta sevin. Bunlar engellenecek şeyler değil. He ne olur zorlarsanız beklerseniz belki kavuşursunuz bile. İhtimaller bir sürü. Ama bir düşünün bunca acıyı unutacak kadar saygınız bitti mi kendinize? Unutacak mısınız acıyla geçen günleri? Sindirebilecek misiniz onun sözlerini?

Evlendiniz diyelim. Hadi sürsün mutluluk anları 1-2 yıl. Sonra? Sonrasında çıkan ilk kavgada saldıracak bugünler zihne...

Biliyorum çok zor. Ama unutmak ve dirilmek zorundayız yahu.

hahahaha zaman geçtikçe sana onun tipi daha çok batacak emin ol
bak ben de birazcık sıralayım sana
eski sevgilim kısa boylunun tekiydi ayrıca bacakları da daha kısaydı(mış) insan kör kütük aşıkken hiç farketmeyebiliyor veya görmemezlikten geliyor. ayrıca benim eski sevgilim hiç de güzel espriler yapamıyomuş zorunluluktan gülüyordum herhalde :D ayrıca genel kültürü çok zayıftı :D

ayrıca senin ömrünü çürüttüğünü de düşünmüyorum ablacım önceki konundan yazdığın her şeyi okudum. senin için bir deneyim olmuş işte
senin ailen onun tüm hatalarını örtpas etmiş sırf senin için saygı göstermişler sabır göstemişler onun yaptığına bak

şişko kendini beğenmiş ukala şey

Arkadaşların çok haklı evet. Onlar bizi hak etmiyorlar ve bizi hak eden kişiler çıkacak karşımıza. Biraz umut yahu :)

Evet kızlar ben bugün onu çok özledim ama eskisi gibi değilim. Gayet de kendimdeyim. Sürekli onu takip ederdim netten şimdi ara sıra bakıyorum. Sanırım askerde başına aldığı darbelerden dolayı zeka geriliği olmuş. Saçma sapan paylaşımlarda bulunuyor. Aslında iyi de yapıyor, gün geçtikçe tiksiniyorum ondan.

Bir sitede ayrılıkla ilgili bir şarkı paylaşmış. Altına da parantez açmış haspam. (şarkının çıktığı yıllarla ilgili kişisel bir durum) diye açıklama yapmış. Hani yoknaz okur da üstüne alınır aman diyeyim diye önlem almış :)

Üzüldüm mü? Hayır. Onunla ilgili olumlu herhangi bir düşünceye sahip olduğumda hemen aklıma ayrılma şeklimiz geliyor. 4 yılı telefonla bitiren korkaklıkta bir adam. Yüz yüze konuşmaya cesareti olmayan bir ezik.

Böyle bir adamla ömür geçirebilir miydim? Hayır!

Kızlar artık kendinize acımaktan vazgeçin. Üzülün, ağlayın, özleyin hatta sevin. Bunlar engellenecek şeyler değil. He ne olur zorlarsanız beklerseniz belki kavuşursunuz bile. İhtimaller bir sürü. Ama bir düşünün bunca acıyı unutacak kadar saygınız bitti mi kendinize? Unutacak mısınız acıyla geçen günleri? Sindirebilecek misiniz onun sözlerini?

Evlendiniz diyelim. Hadi sürsün mutluluk anları 1-2 yıl. Sonra? Sonrasında çıkan ilk kavgada saldıracak bugünler zihne...

Biliyorum çok zor. Ama unutmak ve dirilmek zorundayız yahu.

haklısın yaa bnmkıde 6 yıl surdu bı sms yanbı ıkı kontormuş değerım o acı koydu hemde bu dewırde 5 tl ye 10000 sms bedwa attığı mesaj bedawa yanı :D:D:D senın ne kadar oldu ayrılalı bnm ıkı ay oldu :S

birde ben varımm beni unutmayın :8: benimde 1.5 ay falan oldu hala face takibi yapmaktayım ama bırakıcam inşallah :18:
benim 3 ay oldu hala face ve formspring takibindeyim.Faceden sildiğimde unutmam daha kolay olacak eminim ama elim varmıyor bir türlü.

Bende biraz kötüleyeyim de rahatlayayım.Ay o kaşlar neydi öyle 1 metre kalınlıkta.Hele o zayıflık.Çırpı bacak yahu kemikleri sayılıyor.Çok zevksizmişim ben.

Bizimkisi de devam ediyor ama ladese kalmış durumda cindynin dediği gibi.....Hayırlısı...Ama ben hep onun itici yönlerinin farkında oldum hala da farkındayım....Demekki aşık değilim.........Ayrılmak beni korkutuyor ama karakter açısından onu gibi birini bulamamaktan korkuyorum....Gözlerim kör değil...Şimdi bile itici gelen yönlerini yazabilirim yani:1: Çirkin bi adamla çıkıyorum yalan değil:1:

O bende ekli değil ama duvarı ve fotoları açık olduğu için bakıp duruyorum. Gece elimde tel onun sayfası açık uyuyodum bir hafta öncesi. Her uyandığımda bakıodum o kadar abartmıştım. Şimdiyse girebildiğim sürece bakıyorum günde 2-3 kez.
Kötülemeye gelirse o yürüyüş ah o yürüyüş. tam serseri ya :19: dengesiz yürüyoduk. Birde dövmeler vardı feciydi. He unutmadan kulakları kaşı dudağın kenarısı delikti :20:

Back
X