- 28 Mart 2020
- 21.297
- 64.555
Aidin Salih diye biri var. Onun öğretileri bunlar. Kadın eski ortodoks. Ortodoks öğretilerini Müslümanlık diye pazarlamış. Geçen aylarda görmüşsünüzdür belki. Çocuğuna zorla açlık orucu tutturan bir anne vardi instagramda. İfşa oldu. Resmen çocuk istismarı bu yapılan. Aşı yaptırmama hareketi de Aidin Salih ile çıktı. Sizin girdiginiz facebook gruplarında kendisinden peygamber gibi bahsediliyordur kesin.Keske herkes kendi isini yapsa. En tehlikelileri diplomasiz doktorlar. Gebeliginden itibaren basina üşüşüyorlar. Cocugun beyninde su cicegi cikti diyorum üyeye, o da bana etrafina bak diyor, bakiyorum etrafima birsey goremiyorum
Valla bebegin durumunu gordukten sonra neyi bulursam onu yaptiririm vakti gelince. Simdi o kadar karisik ki ortalik bir ton hastalik kol geziyor. Insallah yaza bebegim olacak ilk bir sene bircok asisi olana kadar insan icine sokmayi cok dusunmuyorum bebegimi dogada insansiz hava alanlarinda ve emin oldugum kisilerle gorusturecegim. Bu kontrolsuzluk yuzunden biz hapis hayati yasiyoruz resmen.
Ay evet kendisi evrenin sirrini bulmus gibi millete satti bu akillari kendi de oldu gitti ama. Zebanilerle arasi iyidir umarim. Ben de soyle haberdar oldum o sarlatandan bir kanser hastasi ogretmen kiz haberlere cikmisti. Bu teyze diyormus ki kemoterapi vs almayin oruc tutun otofaji ile kanser iyilesirAidin Salih diye biri var. Onun öğretileri bunlar. Kadın eski ortodoks. Ortodoks öğretilerini Müslümanlık diye pazarlamış. Geçen aylarda görmüşsünüzdür belki. Çocuğuna zorla açlık orucu tutturan bir anne vardi instagramda. İfşa oldu. Resmen çocuk istismarı bu yapılan. Aşı yaptırmama hareketi de Aidin Salih ile çıktı. Sizin girdiginiz facebook gruplarında kendisinden peygamber gibi bahsediliyordur kesin.
Aidin Salih diye biri var. Onun öğretileri bunlar. Kadın eski ortodoks. Ortodoks öğretilerini Müslümanlık diye pazarlamış. Geçen aylarda görmüşsünüzdür belki. Çocuğuna zorla açlık orucu tutturan bir anne vardi instagramda. İfşa oldu. Resmen çocuk istismarı bu yapılan. Aşı yaptırmama hareketi de Aidin Salih ile çıktı. Sizin girdiginiz facebook gruplarında kendisinden peygamber gibi bahsediliyordur kesin.
Valla hala maske takiyorum ortada it mi geziyor bit mi geziyor belli degil. Cocugu olan her arkadasima da pesin pesin soylerdim ilk 6 ay en azindan cocugunuzu alip sevmem alinmayin diye. Bebek sevgimden uzak duruyorum milleti de yaklastirmam. Babalar bile isten gelince iyice elini yuzunu yikamadan dokunmamali bebege hele ki su donemde.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben ilk 6 ay bebek gormesine kimseyi kabul etmedim. Hem aile hekim hem cocuk doktorum cocugu korumam gerektigini tembihlemisti, ozellikle covidten dolayi. Birde kimseye opturmeyin cocugunuzu. Benim bebegimin yanagi egzama oldu bu yuzden. Sadece anne baba olarak biz opuyorduk. Ilac kullanmadik, opmeyi kestik, egzamasi oyle iyilesti
Valla hala maske takiyorum ortada it mi geziyor bit mi geziyor belli degil. Cocugu olan her arkadasima da pesin pesin soylerdim ilk 6 ay en azindan cocugunuzu alip sevmem alinmayin diye. Bebek sevgimden uzak duruyorum milleti de yaklastirmam. Babalar bile isten gelince iyice elini yuzunu yikamadan dokunmamali bebege hele ki su donemde.
Gruba girip atılalı cok oldu, isim olarak hatirlamiyorum. Siz soyleyince baktim, ablanin conta sıyrılmış. Sadece oruçtan bahsetse tamam diyecegim de açlık orucu nedir yahu. Kadin su içip lavman yapmayi önermiş sadece. Zorla açlık orucu tutturan anne Türk müydü?
Allahım güç kuvvet versin hem anneye hem de sana inşallah arkadaşım.Benim annem menenjit geçirdi, hayatı mahvoldu; dolayısıyla bizim de hayatımız çok zor geçti, belli bir yaştan sonra anneme anne olan ben oldum. Keşke aşısı olsaydı da biz bunları yaşamasaydık. Neredeyse ergen yaştan beri tek bacağı felçli kaldı, beynine şant takıldı. Şimdi yaşlandı ağır aksak yürüyor. İnanın hayatta kalan da çok parlak bir hayat yaşamıyor. Cahillikleri sadece kendilerini etkilese umrumda bile olmaz;ama olan çocuklarına oluyor. Şu kaynaklara argümanlara bak, meczupluğa bak; sadece gülüyorum. Bu insanlar toplumdan tecrit edilmeli. Bu cahillik hepimizin hayatını etkiliyor.
Eki Görüntüle 3209362 Eki Görüntüle 3209363 Eki Görüntüle 3209365 Eki Görüntüle 3209364
Çocuğuna açlık orucu tutturdugunu paylasan kadin bu. Görüntüleri twitterdan buldum. Hesabında şu an bu tarz paylaşımlar yok. Çocuğunu kaybetme ihtimali olunca onlari kaldırmış.
Hatırlıyorum o kadını, nasıl mücâdele edilir bu istismarla hiç bilmiyorum. Dedim ya yaşamayan bilmez, çok öfkeleniyorum. Bu devirde aşı olmadığı için menenjit olan çocuk kalmamalı, o kadar kalıcı hasarlar bırakıyor ve tedavisi bile o kadar acılı ki. Hayatta kalsa bile o insan eski insan olmuyor. Hasarların bazıları davranış bozuklukları, dengesizlik ve sinir hastalıkları; epilepsi, sağırlık, körlük, felç gibi kalıcı hasarlarla yarım bırakıyor insanı bu hastalık öyle bir illet.Aidin Salih diye biri var. Onun öğretileri bunlar. Kadın eski ortodoks. Ortodoks öğretilerini Müslümanlık diye pazarlamış. Geçen aylarda görmüşsünüzdür belki. Çocuğuna zorla açlık orucu tutturan bir anne vardi instagramda. İfşa oldu. Resmen çocuk istismarı bu yapılan. Aşı yaptırmama hareketi de Aidin Salih ile çıktı. Sizin girdiginiz facebook gruplarında kendisinden peygamber gibi bahsediliyordur kesin.
Teşekkür ederim Ablacığım, şimdi kendini dolandırıyor, bir sene sonrasını bilemiyorum hepten düşecek mi diye korkuyorum, bir tarafında felç dolayısıyla güçsüzlük ve hissizlik var. Kimsenin evine uğramasın bu illet tek dileğim.Allahım güç kuvvet versin hem anneye hem de sana inşallah arkadaşım.
Bu devirde hala daha bunlarla savaşıyor olmamalıydık. Dinde de yok üstelik. Neye sarılmışlar anlamıyorum. Şifa için haram sayılan bir şey kullanmak gerekiyorsa kullanılır diye fetva veriliyor sürekli.Hatırlıyorum o kadını, nasıl mücâdele edilir bu istismarla hiç bilmiyorum. Dedim ya yaşamayan bilmez, çok öfkeleniyorum. Bu devirde aşı olmadığı için menenjit olan çocuk kalmamalı, o kadar kalıcı hasarlar bırakıyor ve tedavisi bile o kadar acılı ki. Hayatta kalsa bile o insan eski insan olmuyor. Hasarların bazıları davranış bozuklukları, dengesizlik ve sinir hastalıkları; epilepsi, sağırlık, körlük, felç gibi kalıcı hasarlarla yarım bırakıyor insanı bu hastalık öyle bir illet.
Rica ederim canım.Teşekkür ederim Ablacığım, şimdi kendini dolandırıyor, bir sene sonrasını bilemiyorum hepten düşecek mi diye korkuyorum, bir tarafında felç dolayısıyla güçsüzlük ve hissizlik var. Kimsenin evine uğramasın bu illet tek dileğim.
Neye sarıldıkları belli.Bu devirde hala daha bunlarla savaşıyor olmamalıydık. Dinde de yok üstelik. Neye sarılmışlar anlamıyorum. Şifa için haram sayılan bir şey kullanmak gerekiyorsa kullanılır diye fetva veriliyor sürekli.
Deterjan kullanmayın, doğal beslenin diyor. Tamam bunlar fena şeyler değil bunları yapalım. Ama aşıya ilaca düşman ol, gelişme dönemindeki çocuğu 1 buçuk gün aç bırak, gizli gizli yemek yerse ceza ver, bunlar kabul edilir şeyler olmamalı. O çocuk yemek yemeyecek de ne yapacak? Bir deri bir kemik kalmış zaten bakımsızlıktan. Yazık gerçekten.
Suluk tamamda kucucuk cocuga neden aclik orucu yapiyormus bu kadin kendisine yapsa yine tamam kendi vucudu istedigini yapsinEki Görüntüle 3209362 Eki Görüntüle 3209363 Eki Görüntüle 3209365 Eki Görüntüle 3209364
Çocuğuna açlık orucu tutturdugunu paylasan kadin bu. Görüntüleri twitterdan buldum. Hesabında şu an bu tarz paylaşımlar yok. Çocuğunu kaybetme ihtimali olunca onlari kaldırmış.
Sosyal hizmetlerin bu işe el atmasını bekledim ama bir şey oldu mu bilmiyorum.Neye sarıldıkları belli.
İyi bir menfaatleri olmasa bu işlerle uğraşırlar mı?
Gözleri evlat bile görmüyor!!!