Aşısız bebekler

Bu devirde hala daha bunlarla savaşıyor olmamalıydık. Dinde de yok üstelik. Neye sarılmışlar anlamıyorum. Şifa için haram sayılan bir şey kullanmak gerekiyorsa kullanılır diye fetva veriliyor sürekli.
Deterjan kullanmayın, doğal beslenin diyor. Tamam bunlar fena şeyler değil bunları yapalım. Ama aşıya ilaca düşman ol, gelişme dönemindeki çocuğu 1 buçuk gün aç bırak, gizli gizli yemek yerse ceza ver, bunlar kabul edilir şeyler olmamalı. O çocuk yemek yemeyecek de ne yapacak? Bir deri bir kemik kalmış zaten bakımsızlıktan. Yazık gerçekten.
Bu din de değil, işi meczupluğa vurmuşlar. Dediğim gibi söz konusu çocuk olduğu için tepkisiz kalınamıyor. Kendisi reşit bir birey olarak günlerce yemek mi yemiyor su mu içmiyor ne orucu tutuyor ilgilenmiyorum. Kendilerinin veya yakınlarının başlarına gelse, aslında neyle karşı karşıya kaldıklarını bilseler; bence bu kadar pervasız olup işi şansa bırakmazlar, yine de gelmesin başlarına hayatlar mahvolmasın. Bu çocuklar alınmalılar, sosyal hizmetler devreye girmeli.

Suluk tamamda kucucuk cocuga neden aclik orucu yapiyormus bu kadin kendisine yapsa yine tamam kendi vucudu istedigini yapsin
Çocuğun bir birey olduğunu farkedecek bilinç ve saygı bulunuyor gibi mi duruyor?🥲

Bu arada midem kaldırmadı paylaşamadım fotoğraları. Çocukların diş tedavisi için ağızlarına sülük koyuyorlar. 😶

Çocuğun bir birey olduğunu farkedecek bilinç ve saygı bulunuyor gibi mi duruyor?🥲

Bu arada midem kaldırmadı paylaşamadım fotoğraları. Çocukların diş tedavisi için ağızlarına sülük koyuyorlar. 😶
Birey oldugunu dusunmediklerini biliyorum da neyin tedavisiymis bu boyle bir ise kalkismis onu merak ettim durduk yere niye cocugunu ac birakiyor deney yapiyor resmen cocuk uzerinden

Birey oldugunu dusunmediklerini biliyorum da neyin tedavisiymis bu boyle bir ise kalkismis onu merak ettim durduk yere niye cocugunu ac birakiyor deney yapiyor resmen cocuk uzerinden
Aidin Salih kendi kendinizi değiştirin, çocukları özgür bırakın demiyor demek ki. Çocukları temelden böyle yetiştirin diyorsa bunlar da saygı duymuyordur.

Aidin Salih diye biri var. Onun öğretileri bunlar. Kadın eski ortodoks. Ortodoks öğretilerini Müslümanlık diye pazarlamış. Geçen aylarda görmüşsünüzdür belki. Çocuğuna zorla açlık orucu tutturan bir anne vardi instagramda. İfşa oldu. Resmen çocuk istismarı bu yapılan. Aşı yaptırmama hareketi de Aidin Salih ile çıktı. Sizin girdiginiz facebook gruplarında kendisinden peygamber gibi bahsediliyordur kesin.
Gencecik bir kadın bahsettiğiniz kişinin kitaplarından etkilendiği için bahsi geçen hanımefendinin yöntemlerini uygulayan birine gidiyor, tıp bilimini kenara atıyor, kemoterapiyi reddediyor ve ölüyor.

Herkesin tercihi kendisini bağlar, dini yorum olmaması için nasıl anlatırım bilemedim lakin dinde tıp bilimini kenara atın diye bir ayet yok, aksine şifa olacaksa sınırı gözeterek yenmesi yasaklanmış şeyleri bile yiyebilirsiniz yazar.
Böyle insanlar diğerlerinin bilmemezliklerinden yararlanıyorlar.

Gencecik bir kadın bahsettiğiniz kişinin kitaplarından etkilendiği için bahsi geçen hanımefendinin yöntemlerini uygulayan birine gidiyor, tıp bilimini kenara atıyor, kemoterapiyi reddediyor ve ölüyor.

Herkesin tercihi kendisini bağlar, dini yorum olmaması için nasıl anlatırım bilemedim lakin dinde tıp bilimini kenara atın diye bir ayet yok, aksine şifa olacaksa sınırı gözeterek yenmesi yasaklanmış şeyleri bile yiyebilirsiniz yazar.
Çok üzücü. Gencecik gitmiş hayatının baharında. Hiç ders çıkaran olmadı diye düşünmek istemiyorum.

İnançlı biriyse nasıl bunca vebalin altına girebilmiş?

Çok üzücü. Gencecik gitmiş hayatının baharında. Hiç ders çıkaran olmadı diye düşünmek istemiyorum.
Alternatif tıbba karşı değilim zira birçoğumuz basit soğuk algınlıklarında, hafif öksürük vb sağlık sorunlarında doktorumuzun yazdığı ilaçların yanısıra göğsümüz yumuşasın, boğazımız rahatlasın diye bitki çayları, annelerimizden öğrendiğimiz bitkisel karışımlar kullanıyoruz fakat belimizdeki fıtık için doktora gitmek yerine bel çeken birine gidersek olmaz.
Aşı topiklerine kuduz örneği dışında şunu da yazıyorum, aşıları bu kadar didik didik araştıran insanlar keşke bebeklerinin sağlık sorunlarını buraya yazmak için kullandıkları mobil cihazları da bir didik didik araştırsalar, mobil cihazlar ne yayıyor, internete girmek için kullandıkları Wi-Fİ, çevrelerindeki baz istasyonları?
Efendim çocuğumun olduğu odada telefon kullanmıyorum diyenlere, Wi-Fi‘si açık telefonun evin her yerinde zararı vardır, telefonu bebeğin bulunduğu ortamda tutmamanız veya çocuğunuzun eline telefon vermemeniz yeterli değil diyebilirim.

Evlerde kullandıkları bazı cihazlar, her gün baktıkları aynalar, aydınlatmada kullandıkları halojen ampuller.

Daha sayarım da gıdaya girecek sonra gıdacılarla davalık olacağım😬 Anneler günümüzde ne kadar sağlıklı ve doğal beslenebiliyor? Her yedikleri gıda güvenli mi? Anne sütüyle bebeklerine geçen zararlı maddeler olmadığına eminler mi mesela?

9 aylik olduk bugüne kadar her aşıyı yaptirdim tek yaptiramadigim rota aşısı oldu o yüzden aklım cıkıyor krese veya ilkokila giden bebegi olan tüm tanidiklarimla temas kurmadan önce ozellikle ishali yada farkli bi hastaligi varmi diye sorar hale geldim korkumdan çünkü berbar bir virüs . Kesinlikle her asiyi yaptirin bugüne kadar kimse zarar gormedi yan etkiler disinda ki bazi bebeklerde yan etki bile olmuyor sonradan cok pisman olursunuz.

Yaptırmayabilirsiniz doktor illa yaptır mı diyor. Benim ki hiç bir şey demiyor bu konuda. Bende yaptırma taraftarı değildim ama yaptırıyorum riske atamadım
Sağlık ocakları hemşireler ısrarla arıyor aşı yapılması icin.
Ama doktor veya hastanelerle ilgili bilgim yok.
Önceki yıllarda televizyonda aşı yaptırmamak için mücadele eden ebeveyn haberleri olmustu.
Ama ceza alan ebeveyn de olmustu.
Bir akrabam da sağlık ocağının aramalarına cevap vermeyerek çocuğunu hiç aşı yaptırmamış. Bunu da yeni öğrendim, kızı 5 yaşında 👀 (şehir, üzülerek Konya)

Konu hakkında bilgim yok ama konuya veya konu sahibine daha sonra bi link atayım aşı içerikleri ile ilgili. O ozzoguler

Alternatif tıbba karşı değilim zira birçoğumuz basit soğuk algınlıklarında, hafif öksürük vb sağlık sorunlarında doktorumuzun yazdığı ilaçların yanısıra göğsümüz yumuşasın, boğazımız rahatlasın diye bitki çayları, annelerimizden öğrendiğimiz bitkisel karışımlar kullanıyoruz
Alternatif tibba ben de karşı değilim. Daha dün buradan böyle bir ricam oldu. Ama gördüm ki herkesin farkli farkli fikri var. Herkes ninesinden gördüğünü duyduğunu yazıyor. Yanlış bir şey yapmayayım dedim doğruca doktora gittim. Iyi ki de gitmişim. Bambaşka bir şey çıktı hastalık. Kendi bildigimi okusam teşhisimi kendim koyup alternatif tedaviyi ana tedavi olarak uygulasam iyileşemeyecektim. Şimdi ilacımı alıp bitki çayı içiyorum. Faydasını inkar etmem ancak tedavi eden ilaçtir. Bunun bilincinde olmak gerek.

Eki Görüntüle 3209362 Eki Görüntüle 3209363 Eki Görüntüle 3209365 Eki Görüntüle 3209364
Çocuğuna açlık orucu tutturdugunu paylasan kadin bu. Görüntüleri twitterdan buldum. Hesabında şu an bu tarz paylaşımlar yok. Çocuğunu kaybetme ihtimali olunca onlari kaldırmış.
twitterda karsıma cıkmıstı. cocuga zulum iskence bu. boyle bı annelik ebeveynlik gormedım . allah akıl fikir versin. insallah kurtulur o sapkınların elinden.

Kanser olursaniz bir gun kemoterapi almayin sakin. Cunku henuz kanserli hucreyi tespit edip ona saldiracak kadar islevsel bir ilac kullanilmiyor. Bir nevi toplu temizlik oluyor. Aman diyeyim bu mantikla tercih edeceginizi sanmiyorum cunku.
Onu da yapanlar var merak etme 🤭 kemoterapi istemeyen kanser hastalari duydum.
Ben ortadayim, izleyen kararsizlar grubu
Ayy ne zor insanlığın durumu...

Bahsedilen instagram hesabı kendi yaptığı saçma sapan ürünleri aşırı fiyatlara satiyor fark ettiniz mi? Benim başım hiç boş kalmadı ama maliyeye fln bildirmek lazımdı aslında
Zeytinyağı sarımsak karıştırmış acaip acaip fiyatlara yazmis
Asıl derdi besbelli. Madem tarif ver herkes yapsin

Sağlık ocakları hemşireler ısrarla arıyor aşı yapılması icin.
Ama doktor veya hastanelerle ilgili bilgim yok.
Önceki yıllarda televizyonda aşı yaptırmamak için mücadele eden ebeveyn haberleri olmustu.
Ama ceza alan ebeveyn de olmustu.
Bir akrabam da sağlık ocağının aramalarına cevap vermeyerek çocuğunu hiç aşı yaptırmamış. Bunu da yeni öğrendim, kızı 5 yaşında 👀 (şehir, üzülerek Konya)

Konu hakkında bilgim yok ama konuya veya konu sahibine daha sonra bi link atayım aşı içerikleri ile ilgili. O ozzoguler
Evet çok ısrarcılar hemşireler. Benim doktorum sormuyor bile bilmiyorum yani karışmak ne kadar doğru. Benim kuzende 3.çocuğuna yaptırmadı onu da arıyorlardı sürekli sanırım imza attı en son gidip istemiyorum diye

Eki Görüntüle 3209362 Eki Görüntüle 3209363 Eki Görüntüle 3209365 Eki Görüntüle 3209364
Çocuğuna açlık orucu tutturdugunu paylasan kadin bu. Görüntüleri twitterdan buldum. Hesabında şu an bu tarz paylaşımlar yok. Çocuğunu kaybetme ihtimali olunca onlari kaldırmış.

Bu hesaba ancak simdi bakabildim. Kadin ağda günü, saç kesme günü falan belirlemis. Ay bilmem ne burcuyla buluştuğu icin detox haftasi baslamis 🤣 kadinin ciddi sıkıntıları var. Ya şarlatan ya da kafa gidik

Alternatif tibba ben de karşı değilim. Daha dün buradan böyle bir ricam oldu. Ama gördüm ki herkesin farkli farkli fikri var. Herkes ninesinden gördüğünü duyduğunu yazıyor. Yanlış bir şey yapmayayım dedim doğruca doktora gittim. Iyi ki de gitmişim. Bambaşka bir şey çıktı hastalık. Kendi bildigimi okusam teşhisimi kendim koyup alternatif tedaviyi ana tedavi olarak uygulasam iyileşemeyecektim. Şimdi ilacımı alıp bitki çayı içiyorum. Faydasını inkar etmem ancak tedavi eden ilaçtir. Bunun bilincinde olmak gerek.

Benim rahmetli kayinpederim bamya tohumu ile tansiyon hastası oldum sandı sonra fark ettik kestik hersey normale döndü
Adamı o kdr etkilemiş ki dil altına pıhtı attı
Kayinvalidemin kolu tutuldu sandık herkesin aklına ne gelir sıcak uygulama
Meğer yırtık varmış sıcak ile iltihap parmak uçlarına kdr sardı aylarca uğraştılar
Alternatif tıp tabiki olacak ama akıl süzgecinden geçirerek

Benim rahmetli kayinpederim bamya tohumu ile tansiyon hastası oldum sandı sonra fark ettik kestik hersey normale döndü
Adamı o kdr etkilemiş ki dil altına pıhtı attı
Kayinvalidemin kolu tutuldu sandık herkesin aklına ne gelir sıcak uygulama
Meğer yırtık varmış sıcak ile iltihap parmak uçlarına kdr sardı aylarca uğraştılar
Alternatif tıp tabiki olacak ama akıl süzgecinden geçirerek
Bamya tohumu mu? Ay nereden duymuş, kimin aklina gelmiş ve niye doktora gitmemiş?

Bamya tohumu mu? Ay nereden duymuş, kimin aklina gelmiş ve niye doktora gitmemiş?

Eklem ağrılarına iyi geldiği söylenmiş akşamdan suya koyup sabaha içerdi
Sonra sabah programlarında bu bahsedildi fakat sürekli kullanımda tansiyon yükselttiğini söylediler
Adam o ara 6 aydır ilaç kullanıyordu. Benim jetonum düştü tabi
O mereti bıraktı ilaç fazla geldi ilacı kesti hiç problemi kalmadi

X