Aşısız bebekler

Asi yaptiranlara saygi duyun bi zahmet sayemizde suru bagisikligi gelisiyo. Ama biz yaptirmayanlara duyamiyoruz. Piyasadan kalkan hastaliklar asisiz insanlar sayesinde yeniden gundemde. Bi oba kurulsa da hep bir yasasaniz keske. Izole sekilde. Kendi.icinizde cozerdiniz bu mevzuyu asi karsitlari olarak

Sorun bu zaten 3 5 kisi degiller kanserden hizli yayiliyor bu dusunceler. Doktorlar en az iki yıldir bu konudaki salgin riskinin yuksekliginden korkuyorlar. Asili cocuklar azinlik oldugunda asinin koruyuculugu yeterli gelmeyecek. Keske gelse.

Size kucuk bir tavsiye ellerimizle kirlettigimiz bu dunyada bu kadar steril kalmak istiyorsaniz gaz maskesi ile gezin. Havanin durumunu bilseniz nefes almamaniz lazim.
Bence onu bana değil kendinize söylemelisiniz, hatta söylemişsiniz.. ellerimizle kirlettiğimiz dünya? Sence her şey normalmi. Eski hastalıklar yok peki yeni hastalıklar niye bunları göz ardı ediyorsunuz

Niye korkuyorsunuz aşınızdan emin değilmisiniz?

Konuşmanın bir adabı vardır dimi. Bu kadar körü körüne konuşmayı anlamıyorum. Ayrıca madem aşılısınız niye korkuyorsunuz ki aşılı çocuklara daha ne olur korunuyor işte
Zaten edebimi bozmadan konusuyorum ki. Asililar niye tedirdin sorunuzun cevabini da verdim az once baska bir uyeye.

Merak ediyorum yaşınız kaç? Zira ben tüm aşıları olmuşum, sizin zamanınızda olmayip benim zamanimda olan hangi aşılar? (Bu arada kavga etmiyorum, ortam gergin, sizinle kavga ettigimi sanmaniza üzülürüm )

Bence onu bana değil kendinize söylemelisiniz, hatta söylemişsiniz.. ellerimizle kirlettiğimiz dünya? Sence her şey normalmi. Eski hastalıklar yok peki yeni hastalıklar niye bunları göz ardı ediyorsunuz
Hunharca uremeyi birakacaksiniz o zaman. Dunya nufusu bu kadar kalabalikken katki maddesi ve dogaya mudahale olmadan aç kaliriz cunku. O yuzden hem cogalip hem de niye her sey katkili diyen insanlar sadece fazla romantikler.

Bilimsel gercek isteyen kisi sana asi yapan hemsireden asi prospektusunu iste oku al sana bilimsel gercek icinde yazanlari ve olebilir ibaresini kabul ediyorsan vur çocuğuna yok etmiyorsan buyur yanimiza

Bilimsel gercek isteyen kisi sana asi yapan hemsireden asi prospektusunu iste oku al sana bilimsel gercek icinde yazanlari ve olebilir ibaresini kabul ediyorsan vur çocuğuna yok etmiyorsan buyur yanimiza
Kanser olursaniz bir gun kemoterapi almayin sakin. Cunku henuz kanserli hucreyi tespit edip ona saldiracak kadar islevsel bir ilac kullanilmiyor. Bir nevi toplu temizlik oluyor. Aman diyeyim bu mantikla tercih edeceginizi sanmiyorum cunku.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına. Hz. Mevlâna

Konuşmada artık beni seçmezseniz sevinirim herkese hayatında sağlık ve başarılar.
Ya Mevlana'yı rahat birakin artik herkes kafasina gore bir soz yazip bu adamdan alintidir diyor yazik ya

Ya siz başınız ağrıdığında içtiğiniz ağrı kesicinin yan etkilerini bilseniz evinize sokmazsınız ama hiç şu tabirleri duydunuz mu?
Yaygin yan etkiler
Nadir yan etkiler
Çok nadir yan etkiler
Allah istediğiniz kadar saglikli evlat versin (gercekten cani gonulden temenni ederim) de benim gibi tüp bebek yaptiracak olsaniz "o ilaclarin yan etkisi var ben alamam mi" diyeceksiniz, insan vücudunda bulunan her delikten ilaç aldım ben, delik olmayan yerlere de igneyle soktum. Ilaçlardan hortlak gibi gezdim, ne uğruna bir tane evlat. Simdi siz evlat sahibi olmak isteseniz cok yan etkisi var mi diyeceksiniz? Boğazınız agridiginda ictiginiz adaçayı bile düşük riskini arttirdigindan önerilmiyor, buyrun size doğallık, onun bile yan etkisi var. O yuzden ben sizin yaniniza buyurmam hanimefendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına. Hz. Mevlâna

Konuşmada artık beni seçmezseniz sevinirim herkese hayatında sağlık ve başarılar.
Hımmmm sizin bana yaptığınız şey gibi, ben de diyorum nereden tanıdık geldi... sizli bizli konuşan ben ölüsüne dirisine düz gidiyordum neredeyse de işte adabıma yazık olmasin diye sustum, bir de şey var biliyor musunuz?
"Etme cahille muhabbet küstürürsün, silme mabadını camla kestirirsin" akhdjska ya bir gidin Allasen, herkesi sinir krizine sokup sonra cahille muhabbetmiş

Merhaba düşüncenize katilmasamda saygi duyuyorm fakat aşi yaptirmak istemiyorum derken özel aşilardan mi bahaediyorsunuz yoksa devletinde karsiladigi ve zamaninda hepimizin oldugu asilardan mi o kismi tam anlayamadim aydinlatirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…