Asiri Yalnizim ve Icten Ice Curuyorum

trde psikologlar 300-400 tl seansı

sorunları vardır o kadının da kesin

Yaklaşık 8-9 yıldır bulunduğum durumu aynen sizde gördüm. Sizi o kadar çok iyi anlıyırum ki. Sadece tek fark ben Türkiyedeyim. Ama memleketten ayrılalı çook oluyor üniversite iş derken tüm bağlar koptu sadece annem var sağolsun hayatta aynı memlekette olmayınca şster yurtiçi olsun ister yurtdışı hepsi gurbet. Akrabalık ilişkileri de kötü o kadar sürdürmeye calıstım aradım sordum hep davet ettim ama yok. Çünkü insanoğlu çıkarlarına ihtiyaclarına göre hareket ediyor.Aynı memlekette olmayınca akrabalıkta yok.Başka insanlarla da tanışmak kolay ama arkadslık edip sürdürmek karsılıkbulabilmek zor zaten yanlız insanı hemen farkediyolar insanlar o yüzden eziksşyolar anca sizinle aynı durymda ve şartlarda olan bir insanla arkadslık edersiniz. Benimle aynı durumda olan bir komsum var onunla kardes glbi olduk beklentilermiz değerlerimiz hep aynı. Size tavsiyem şu meetup grupları var. Yurtdısunda çok grup var . Onlara katılın hepsi yabancı ve sosyallik arayan insanlar zaten o amaçla bir araya geliyolar deneyin sansınızı. Türkiyede de dopru düzgün bir meetup grubu olsaydı ben giderdim katılırdım.Allah yardımcınız olsun inşallah güzel arkadslıklar edinirsiniz

Bende istanbuldayim ailem var esim 2 cocugum var ama kendimi oyle cok yalniz hissediyorumki yeni dogum yaptim sayilir en iyi arkadasim dediklerim 5 aydir kapimi acmadilar.insanlar bi cikarlari yoksa pek yanasmiyorlar

instagramdan sayfalar aciyor ya miller onlardan mi yapsaniz. belki yalnizliginiza da faydasi olur. amerikali anne diye bir hesap vardi mesela. cocuklariyla gunluk aktivitelerini paylasiyor falan. yani zaten yaptiginiz isleri yaparsiniz ama kendinizi yalniz hissetmezsiniz. belki zamanla da buyur sayfaniz falan

Söylenmiş zaten tekrar edeyim, bence eşinizin uzak olmasından kaynaklı bu kadar bunalmanız birincil olarak. Gerisi ise hayatı boyunca okumuş ve çalışmış bir insan olarak bir anda eve kapanıp iki çocukla kalmış olmanın getirdiği negatif hisler. Yanlış anlaşılma olmasın, tabii sizin çocuklarınız nasıl sevdiğinizi tahmin bile edemem anne olmadığım için, ama ortada dehşet bir onda değişmiş bir yaşam var.

Şimdi komik gelebilecek bir önerim var: Bir PS4 alsanız veya bilgisayar varsa Steam vs. ile oyun oynasanız? Ben yalnızlıktan bunalırken (evet yine Amerika) azıcık akıl sağlığımı düzelten şey bu olmuştu. Hem insanlarla konuşabilirsiniz oyununa göre hem de aşırı eğlenceli bir şey. Çalışmayı bırakan insana da kısa süreli hedef sağlayan bir sistem olmuş oluyor. Bir çok arkadaşım oldu bu sayede. Yaşım da küçük değil, her yaştan insan var oralarda.

Çocukları dahil edebilmek isterseniz, çevrenizde kiliseler varsa onların programlarına kesinlikle bakın. Hristiyan olmanız gerekmiyor katılmanız için, ama yüzlerce etkinlikler yapılıyor, yemekli günler, aile günleri, haftalık programlar gibi şeyler boldur bulunduğunuz bölgeye göre. Kilise insanları da inanılmaz bağlıdır birbirine, bir şey itelemezler ama sosyal ilişkilere önem verirler genelde.

Uzun süreli çözüm istiyorsanız da bence dişinizi bir süre daha sıkıp o doktorayı bitirin...

Youtube da bir psikolog var MERVE OKHİZ. Kendisi İngiltere’de yaşıyor. Aynı zamanda online psikologluk yapıyor. Ondan randevu alırsanız çok katkısı olur bence çünkü eminim o da benzer sıkıntılar çekmiştir gurbette olmaktan dolayı. Bir iki seansta bile güzel tavsiyeler verir size eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…