• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı tüylenmeden dolayı ilaç kullanmak

Normal deildi.aşırıda diyemem.mesela göğsümde ,sırtımda göbeğimde belimde yok.olan yerlerimde çok fazlaydı böyle üç kökü falan vardı.lazerle bacaklarım bitmişti ama genital malesef azca %20 falan azaldı.14seans gittiğim halde ki makina son model.gebelikte yine fazlalaşmaya başladı.valla büyük dert..
yine iyimiş sizinki genetiktir o zaman. Beni düşünüp halinize şükredebilirsiniz üst koldan tut sırta kadar her yerde var siyah kıl yerinizde olmak isterdim :D

yine iyimiş sizinki genetiktir o zaman. Beni düşünüp halinize şükredebilirsiniz üst koldan tut sırta kadar her yerde var siyah kıl yerinizde olmak isterdim :KK70:
Allah yardımcın olsun canım.bazen diyorum şu tüy olayına neden tıp kökten kolay bi çözüm bulamıyor.kansere çare bulmak kadar değerli diye düşünüyorum...

merhaba kızlar. ben de diane aldactone ikilisini kullanıyorum. doktorum 3 ay kullan gel dedi ama 3. ayın sonunda doktora gidemedim ve aldactone u bırakarak diane nle devam ettim. ama ilk 3 ayda geçen sivilcelerim yeniden çıktı. bu durumu yaşamış olan var mı, ne yapmalıyım? diane in yarısındayim aldactone u eklesem mi tedaviye tekrar

Ben kullanıyorum. 1.5 yıldan fazla oldu. Belirginliğini azaltıyor , aldığında da geç çıkarıyor daha hafif çıkarıyor ama mümkün olduğunca epilasyon yapma. İlacı biraz kullan en az 6 ay sonra iğneli epilasyona falan gidersin. İşe yaradığını gördükten sonra yani.

merhaba kızlar. ben de diane aldactone ikilisini kullanıyorum. doktorum 3 ay kullan gel dedi ama 3. ayın sonunda doktora gidemedim ve aldactone u bırakarak diane nle devam ettim. ama ilk 3 ayda geçen sivilcelerim yeniden çıktı. bu durumu yaşamış olan var mı, ne yapmalıyım? diane in yarısındayim aldactone u eklesem mi tedaviye tekrar

Niye doktora gitmeden ilacı bıraktınız ki?

ilaca yeniden başlayacağım tarihte doktora gidemedim. ben de bırakmamak adına sadece diane le devam ettim ama şimdi çok pişmanım. şikayet ettigim bütün belirtiler yeniden ortaya çıktı

Doktor hormonlarına bakmak için çağırmış. 3 ay sonra gel ilacı bırakalım mı dedi? Tekrar doktorun dediği şekilde başla ilaca.

Back