- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
-
Nasıl anlatır msn iyi gliomuNane kürünü denesenize
işe yarıyo mu azalttı mı tüylenmenizi?Bnde aldactone ve diane kullanıyorum
östrojeni arttırıyomuş sanırım duymuştum ama benim göğüslerimde kist olduğu için yasak bana. Teşekkürler yine de :)Nane kürünü denesenize
Valla 3 4 aydır kullanıyorum bi etkisini gördüm 2 günde bir kas bıyık temizliyorumişe yarıyo mu azalttı mı tüylenmenizi?
Evet biliyorum ama yine de kullanıp işe yaradığını görenler varsa daha da umutlanırım diye burda bi sorayım dedim. teşekkürler yorumunuz için :)Geçmiş olsun canım
Kullandığın ilaç tansiyonda ve aşırı tüylenmede kullanılan bir ilaç için rahat olsun.
nasıl yani arttırdı mı anlamadım 2 günde bir kısa bi sure değil miValla 3 4 aydır kullanıyorum bi etkisini gördüm 2 günde bir kas bıyık temizliyorum
Bnde hormon bozukluğu pko var erkeklik hormon yüksekliği var gizli şeker var artırmadi da azaltmiodanasıl yani arttırdı mı anlamadım 2 günde bir kısa bi sure değil mi
hm anladım çok geçmiş olsun umarım çözümünü bulursunuz. Peki daha ne kadar kullanıcaksınız?Bnde hormon bozukluğu pko var erkeklik hormon yüksekliği var gizli şeker var artırmadi da azaltmioda
Doktor 6 ayla 1 yıl arası dedi bcmhm anladım çok geçmiş olsun umarım çözümünü bulursunuz. Peki daha ne kadar kullanıcaksınız?
lazere başlamıştım zaten ilaçtan önce, bir hafta sonra üçüncü seansıma gideceğim ama genital dışında pek bi yararını göremedim sanki belki ilaçla olunca azalır. Teşekkürler yorum için :)O ilaç tüyleri azaltmak için değil erkeklik hormonlarını düşürüp yenilerinin çıkmasını engellemek için.
Ayrıca naneyle öaneyle hormonlardan dokayı çıkan tüyler geçmez.
ilkaydan sonra lazere başlarsanız çok hızlı kurtulabilirsiniz varolan tüylerden.
lazerden önce aşırı tüylenmeniz mi vardı benim gibi de bitti yoksa normal herkeste olanlardan mıydı?Yalnız değilsin canım.gebelikten önce lazerliydim rahattım.şimdi hamileyim ve progesteron hapı kullanıyorum.iki üç günde bir çıkmaya başladılar yine.valla umarım size faydası olur belki bi nebze rahatlarsınız...
Normal deildi.aşırıda diyemem.mesela göğsümde ,sırtımda göbeğimde belimde yok.olan yerlerimde çok fazlaydı böyle üç kökü falan vardı.lazerle bacaklarım bitmişti ama genital malesef azca %20 falan azaldı.14seans gittiğim halde ki makina son model.gebelikte yine fazlalaşmaya başladı.valla büyük dert..lazerden önce aşırı tüylenmeniz mi vardı benim gibi de bitti yoksa normal herkeste olanlardan mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?