• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı tüylenmeden dolayı ilaç kullanmak

outofthewoods

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
171
35
18
Bende aşırı tüylenme(hirsutizm) var dhea-so4 hormonum yüksek bu sebeple aldactone yazdı doktorum. Çevrenizde bu ilacı kullanan ve tüylerinden kurtulan var mı? Hayatımı zehir etti artık gençliğimi bile yaşayamıyorum son çarem bu ilaç.

Geçmiş olsun canım
Kullandığın ilaç tansiyonda ve aşırı tüylenmede kullanılan bir ilaç için rahat olsun.

Google dan aratın nane kürü tüylenme diye bir arkadaşım yapmıştı faydasını gördüğünü söylemişti ama görüşemediğim için son durumu bilemiyorum. Zaten olumlu yorumlar var inceleyin derim

O ilaç tüyleri azaltmak için değil erkeklik hormonlarını düşürüp yenilerinin çıkmasını engellemek için.

Ayrıca naneyle öaneyle hormonlardan dokayı çıkan tüyler geçmez.

ilkaydan sonra lazere başlarsanız çok hızlı kurtulabilirsiniz varolan tüylerden.

Yalnız değilsin canım.gebelikten önce lazerliydim rahattım.şimdi hamileyim ve progesteron hapı kullanıyorum.iki üç günde bir çıkmaya başladılar yine.valla umarım size faydası olur belki bi nebze rahatlarsınız...

O ilaç tüyleri azaltmak için değil erkeklik hormonlarını düşürüp yenilerinin çıkmasını engellemek için.

Ayrıca naneyle öaneyle hormonlardan dokayı çıkan tüyler geçmez.

ilkaydan sonra lazere başlarsanız çok hızlı kurtulabilirsiniz varolan tüylerden.
lazere başlamıştım zaten ilaçtan önce, bir hafta sonra üçüncü seansıma gideceğim ama genital dışında pek bi yararını göremedim sanki belki ilaçla olunca azalır. Teşekkürler yorum için :)

Yalnız değilsin canım.gebelikten önce lazerliydim rahattım.şimdi hamileyim ve progesteron hapı kullanıyorum.iki üç günde bir çıkmaya başladılar yine.valla umarım size faydası olur belki bi nebze rahatlarsınız...
lazerden önce aşırı tüylenmeniz mi vardı benim gibi de bitti yoksa normal herkeste olanlardan mıydı?

lazerden önce aşırı tüylenmeniz mi vardı benim gibi de bitti yoksa normal herkeste olanlardan mıydı?
Normal deildi.aşırıda diyemem.mesela göğsümde ,sırtımda göbeğimde belimde yok.olan yerlerimde çok fazlaydı böyle üç kökü falan vardı.lazerle bacaklarım bitmişti ama genital malesef azca %20 falan azaldı.14seans gittiğim halde ki makina son model.gebelikte yine fazlalaşmaya başladı.valla büyük dert..

Back