- 10 Haziran 2018
- 48
- 46
- 32
- Konu Sahibi Gocmenkizi33
Öfke kontrol problemine sahip bir eşim var. Sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Sayıp sövüyor. Bazen ufacık meseleleri aşırı büyütüyor. Sinirlenince senden soğudum senden nefret ettim gibi ağır cümleler de kuruyor. Sadece bana karşı değil. Arkadaşlarıyla yaşadığı birkaç tartışmaya tanık olmuştum orda da ağzından çıkanı kulağı duymamıştı. Bekarlık döneminde ailesiyle de şiddetli kavgaları olmuş. Konuştuğum zaman benim yapım bu çok çabuk sinirlenirim ve gözüm hiçbir şeyi görmez diyor. Konuştum olmadı beni kaybetme korkusu yaşattım yine çare olmadı. Önerileriniz neler? İyiyken çok iyi. Kimi zaman beni mutlu etmek için çırpınır i, hediyeler alır, küçük kağıtlara şiirler yazar çantama atar, kimi zaman özeleştri yapar "ben sana çok haksızlık ediyorum kimi zaman sana çok bağırıyorum sen çok fedakarsın iyi ki benim eşimsin" falan diyor. Ancak beş dk sonrası bir küçük mesele olsun ufacık bir olay bile olsa bağırıyor çağırıyor sövüyor senle evlendiğimde pişman oldumlara getiriyor durumu. Kısaca uçlarda yaşıyorum bu hatayı. Ailesi çok iyi insanlar. Oğullarının bu yönünü bildikleri için hep bana destek oluyor hep beni koruyorlar. Öz kızları gibi görüyorlar beni sağolsunlar. Eşim terapiste gitmeyi asla kabul etmez. İnsanların değişeceğine inanmıyorum. Ama biraz kendini frenleyip daha az kırıcı hale gelebilmesi için ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum
Not: çocuğumuz yok yeni evliyiz. Sevgililik döneminde de böyleydi ancak aşk gözümü kör etmişti. değişir düzelir umuduyla evlendim.
Not: Kendisi psikolojik danışman. Aynı okulda öğretmenlik yapan eğitimli insanlarız. İyice çıkmaza girdim.
Not: çocuğumuz yok yeni evliyiz. Sevgililik döneminde de böyleydi ancak aşk gözümü kör etmişti. değişir düzelir umuduyla evlendim.
Not: Kendisi psikolojik danışman. Aynı okulda öğretmenlik yapan eğitimli insanlarız. İyice çıkmaza girdim.