- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Bende kendimi bildim bileli ölümkorkusu var fakat ilk defa bu kadar şiddetli yaşıyorum kendimden çok sevdigim kişiler ailem benden önce ölürse diye aşırı korku yaşıyorum, artık düşünmekten kafayı yicem, midem bulanıyor iştahım kesildi halsizlik uykuda bile hep aklımda ölüm her şey o geliyor artık kıyafetmiş eşyaymış hepsi boş insanlardan uzaklaştım her gördüğüm insan için buda ölücek diyorum yeni evlenen kişileri gördüğümde bunlarda ölücek boşa bu mutluluk diyorum.Artık ölümü düşünmekten saçmalamaya başladım. Allahıma dua ediyorum sevdigim kişilerle aynı anda ölmek için. Kendi ölümümden korkma nedenim öbür dünya için yoksa bu kadar korkmam artık günah işlememek için daha gayret gösteriyorum. Kırgınlıklar düşmanlıklar bana çok boş geliyor,insan sevdiklerine her an iyi davranmalı her an ölümle burun burunayız, biri gelip bana düşman olsa ben ona kin tutmam mesela dünya umrumda degil artık, magazalar dolu kıyafet alanlar la dolu bakıyorum ölecekler kimsenin umurunda degil diyorum yok ben aklımı kaybedicem, psikologa gitsem ölüm gerçeği degişmeyecegine göre birde çok dayanıksız duygusal biriyim, aslında bu kadar din ölüm hakkında derin düşünce insanı yoldan saptırır, bu dünya imtihan dünyası çok zor Allah yardımcımız olsun...