kızlar eski sevgilim benim aşırı kıskanclığım yüzünden ayrıldı şimdi başka birini seviyo ve onla konuşuyor (şimdi sevgililer)yaz tatilinde bir ay boyunca beni her yerden engelledi sonra engelden çıkardı doğum günümde tebrik mesajı atdı(eylülde) sonra üniversiteler açıldığı zaman ona çok yalvardım çok ağladım ayrılmayalım diye benimle hiç konuşmuyordu ekimin başlarında bir gün en yakın arkadaşı mesaj atdı bana sevdiyim kişinin beni sevdiyini ama onu çok kıskandığım için bunaldığını ben tabi yine kıskanclığıma devam etdim ve en yakın arkadaşının bana yazmasından bir hafta sonra bana seni sevmiyorum dedi ve ben bunu duydukdan sonra bir kaç defa onla konuşdum ama bir faydası olmadı bana bunların hepsi senin yüzünden oldu sen zamanında bana güvenseydin kıskanmasaydın beni böyle olmuycaktı benim sevgimi tüketdin ve sırf beni unut diye başka kızlarla konuşacam sevgili olacam unut beni gibisinden laflar söylemişdi o günden itibaren konuşmuyoruz(9 ay oldu konuşmuyoruz) sadece bayramda tebrik mesajı atdım bir de doğum gününde ha bu arada üniversitede aynı sınıfda okuyoruz ve bu dönem sonu sınfımı deyişecem onun yaptıklarını görüp de üzülmüyüm diye sizce ne yapmalıyım pişman olurmu??? ne yapsam geri döner bana??? şimdiki sevgili olduğu kız için yaz tatilinde en yakın arkadaşıyla kavga etmiş o arkadaşı da o kızı seviyormuş ve arkadaşıyla kavga etmesi benim doğum günümden önce olmuş daha yeni haberim oldu ama kavgadan sonra da bana tebrik mesajı atması garip ve eski sevgilimin başka bir yakın arkadaşı şimdiki sevgilisi hakkında ona demişki bu kız ileride senden daha iyisini bulduğunda seni terk edicek ama eski sevgilim onun bu lafına inanmıyor acaba ne yapmalıyım beni eskisi gibi sevsin diye lütfen kızlar tek çarem bura kaldı lütfen yardım edin
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
AŞIRI KISKANCLIKDAN AYRILAN SEVGİLİ???LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN
- Konu Sahibi mabel666
- Başlangıç Tarihi