Aşırı kıskançlık

Nasıl kadınmış bu yaaa. Öyle çıplaklar dans edecek. Ben de kocamın seyretmesine bir şey demeyi bırakıp oturup onunla seyredeceğim öyle mi. Kıyamet kopardı inan. Bunlar aşmış bir aile gibi geldi bana. Sen bilirsin ama her şeyden önce aranızdaki "hayat görüşü" farklılığı çok derin geldi bana.

Ay bende sevgiliyken eşimi çok kıskanıyordum bir gebermeler bir şeyler. Şimdi düşünüyorumda oooyyy işim gücüm yokmuş resmen :)) Ne diye kendime de ona da zehir ettiysem. Hiç gerek yok rahat ol relax!
Aman sanki nişanlın brad pitt te tüm kızlar üstüne mi atlıyo, sen kıskanmayınca noluyo gidip hemen başkasıyla mı kırıştırıyor?
Bence gözünde fazla büyütüyorsun nişanlını zannediyorsun herkes senin gibi onu beğenip seviyor ama yanlış.
Ne zaman kıskançlık yapacak olsan kendine bir dur de ve mantıklı düşün.
Rahat ol ilişkinin tadını çıkar

düzgün insanlardan emin olduğum insanlardan kıskanmiyorum sadece tehtid olarak girdiklerinden kıskaniyorum
Demekki nişanlınızada güvenmiyorsunuz. Ben şahsen hiçbir hemcinsimi tehdit olarak görmüyorum. Eşim o güveni verdi bana. Karşısında kim olursa olsun farketmez

Aslında bakış açılarınız farklı değil. Siz erkeğe "sahip" oluyorsunuz o da bir kadına "sahip" oluyor. İlişkilerinize biraz fazla aidiyet katmışsınız, birbirinizi tapulu malınız olarak görüyorsunuz.
Ayrıca eşitlikle ilgili nişanlınızın söyledi klişe saçmalıklara girmiyorum bile. Bunlar bir ilişkide eşit taraf olmanızı engellemiyor. Karşınızdaki adam tüm bunları pek güzel işlemiş. Hayat ona güzel. Siz ataerkil baskılar ve ailenizin izinleriyle zaten bir köşede uslu dururken o gününü gün ediyor. Biliyor çünkü karşı taraf kıskanmaktan başka bir şey yapamayacak.
Çok sinir bozucu bir sevgiliniz var. Tipik ataerkil kafalı sevimsiz erkek modeli. Kendi eşi nişanlısı otururken o "hafif gördüğü" kadınlarla flörtleşerek gününü gün edecek. Günün sonunda namusuyla evde bekleyen nişanlısına yada eşine dönecek.
Siz de gerçi sahip olduğum erkek diyerek bu bakışa onay veriyorsunuz da...
Siz rahatsız değilsiniz bundan benim anladığım. Kıskanmaya devam ne denebilir ki

ılıskılerde bırbırının yasam alanına ve kısıyı kendısı yapan bazı seylere mudahale etmemek lazım dıye dusunuyorum.
kıskanclıgın temelınde de kısılerın kendılerıne ve sonrada karsılarındakı ınsana duydukları guvensızlık yatar.
elle tutulur bır yanlısını gormedı ısenız bogmayın karsınızdakını, yoksa gunden gune sızden uzaklaşır.
şahsen sevılmek,sayılmak guzel ama kıskanılmaya bende gelemem, benım kıskanmam ıcın de elle tutulur bır hareketını gormem lazım bu kadar basıt

Kıskançlık bir noktaya kadar normaldir ama o noktayı geçiyorsa ibreler özgüven eksikliğini gösterir. Siz ne kadar eli yüzü düzgün, bakımlı vs. biri olduğunuzu söyleseniz de bilinçaltınız da yatanlar söylediklerinizle pek örtüşmüyor sanırım. Bilinçaltınızda yatanlar her neyse size hiç farkettirmeden özgüveninizi zedeliyor olabilir. Bu durumda ben size bir psikolog tedavisi öneriyorum. Hem kıskançlık, hem hayır diyememe sorununuza eminim faydası dokunacaktır. Aşırı kıskançlğın gidişatı hiç iyi değildir, ne sevgi bırakır, ne saygı unutmayın..

çok fazla sensiz yapamam imasında bulunmuşsan adam bi ben neymişim olmuştur.

Hayatındaki tek kız ben olmak istiyorum hastalık gibi birşey
Aşk olarak evet, ama sokaktaki kızlar kaybolsun, iş yerindeki kızlar kaybolsun, kız arkadaşları kaybolsun mümkün değil. Hastalık gibi olduğunu kabul ediyorsanız tedavi olun.

Şurada kadın kadına konuşurken bile devamlı güzelliğinizden bahsediyorsunuz. Bu da sağlıklı değil. Nişanlınıza sakın kendinizi bu kadar beğendiğinizi, sadece size bakması gerektiğini hissettirmeyin, ters teper. Başka bir arkadaş da söylemiş Adriana Lima bile aldatıldı. Güzellikle alakası yok. Nişanlınızın sütüne ve sizi ne kadar sevdiğine kalmış. Önlemeniz mümkün değil. Olur da aldatırsa bırakırsınız.

Çok aynı gibiler eşimle sanki... Bizi anlamakta aşırı zorlanıyorlar... Yerinizde olsam tabi ki ben de kıskanırdım ablasının arkadaşları ne alaka... Ben de senin gibi ailemden çok fedakarlık ettim şimdi pişmanım.. Kesinlikle o nasıl ailesini sendne öne koyuyorsa sen de öyle yap derim... Sen onun ailesini gözünde yüceltmişsin ki bu güzel kötü bişi değil ama aynısını o da yapabilsin.. Bir şey istediği zaman bugün anneme vakit ayırmalıyım ya da işte kardeşimine bir yer için söz vermiştim başka güne plan yap haberleşelim gibi.. Kesinlikle ailenin ne eksiği olursa olsun söyleme gösterme.. Çok iyi kullanıyorlar bu tavizi.. Bunu ona verme.. Çözülmeyecek gibi bir sorun yok canım... Karşılıklı oturup sıkılmadan sabırla uzun uzun gerekirse her defasında anlatacaksın... Sonuçta daha nişanlısınız... Şkür bir mecburiyetinz yok birbirinize.. Bakarsınız duruma.. Rabbim huzur versin inşallah..

Demekki nişanlınızada güvenmiyorsunuz. Ben şahsen hiçbir hemcinsimi tehdit olarak görmüyorum. Eşim o güveni verdi bana. Karşısında kim olursa olsun farketmez

Tehdit olarak görmeyle mi bir tek kıskanıyorsunuz? Ben aşırı sevgimden onu pamuklara sarasım geliyor kimse bakmasın aa ne yakışıklı demesin diye kıskanıyorum... Güvensizlikle bu kadar düpedüz alakalı değil.. Çok bol keseden atmışsınız... Kim olursa olsun farketmezzzz derken..

Bende şu eli yüzü düzgün, bakımlıyım,güzelim laflarına ifrit oluyorum. Bunlarla mükemmel bir ilişki kurulacak olsaydı güzel/yakışıklı olmayan insanlar hep yalnız kalırdı bu düşünceye göre değil mi? Allah karakter eksikliği vermesin

Adriana Lima çok aşırı güzel bir kadın değil sadece ünlü Türkiyede çok daha güzel ünlü olmayan kızlar var .
Ben daha iyi ifade edebilmek için hani dış görünüşüme güveniyorum ama kendime güvenim yok gibi anlatmaya çalışıyorum .
yani rahatsız olduysanız şu şekilde anlatıyım .
mesela güzelce hazırlandım diyelim iyi gösterecek bi makyaj güzel bi koku güzel bi giyim hani sevdiğimizle buluşmaya giderken özenli oluruz ya o şekil hazırlandım diyelim o kadar hazırlandığım halde bi beğeni cümlesi beklerken olmuyor ya çok içine kapanık ya buda beni üzüyo acaba diyorum . bu sefer ortamdada bi lavbali hareketleri olan bayan varsa artık benim için çok zor bi gün başladı demek oluyor . anlatabilmişimdir umarım

yorum için gerçekten çok teşekkür ederim içim rahatladı :)

YARDIMCI OLMAYACAKSANIZ KONUYA YAZMAYIN BENDE SİZİN GİBİ BOŞ YORUM YAPANLARA İFRİT OLUYORUM

şu konuya okadar yorum yapılmış Allah razı olsun çoğu yardımcı olmuş bi kaç kişide oturmuş yok güzelim yazmışsın yok adriana lima yok şu yok bu. onlar kim ya adriana limayı normal hayatta görecekmiyim ben ondan kat kat güzel insanlar var ben etrafımda gördüğüm güzele güzel diyosam aynada gördüğümede güzel derim kimse kusura bakmasın.
Siz bana çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…