- 19 Şubat 2013
- 855
- 220
Birde ben kiskandigimda ailesinden bir kişi memleket meselesi gibi görüyor bunu . ve bana inat gibi açık saçık insanları dibine dibine sokuyor . of düşündükçe uyuz oluyorum . nisanlim bana güven diyor w bende güveniyorum ama allah aşkına hangi erkek açık saçık biri gözüne çarpınca bakmazki kadınlar bile bakıyor . ben insanlari anlayamıyorum bende açık biriyim ama gogsum görünmez yada belim açılmaz bunlara dikkat ederim . ben o ozgur kızlar demiştim ya onun kilidini gordum ya kahvaltı masasında tam kapının girişine oturmuş gelen geçen herkes görüyor nisanlimin ailesinin evinde . evde bekar erkeklerde varHer şeyi okudum canım.. Aynı eşimle ben sanki... Biz 2006 üni. de tanıştık... Ben karadenizliyim o doğulu... Açılması bile 1 yıl sürmüştü... 2013 te evlendik... Ama ben aşırı ssevgisini gösteren tarafım o tam tersi.. Beni kimse bu zamana kadar onun kadar asla sevmemiştir bunu çok iyi biliyorum dağlar kadar da sever ama öyle romantiklik yaparım sürprizler yapayım öyle değil.. Ben öyleyim... İkimizde aşırı kıskancız ben de tv izlerken bile bana çok takılır kadın görse deli olurum... Ben en ufak şaka bile yapamam ama mesela.. sinirlenir.. Takmamak değildir o... Sevgisinden eminsen sıkıntı yok derim ama insan tabi ki duymak hissetmek istiyor.. Hep veren taraf olunca baya yoruluyorsun... Ağzınla söyleyerek düzelteblirsin belki biraz.. Çok da ümitli olma... Şükür ki diyorum "güven" konusu aklıma bile gelmez... O kadar güvenirim... Mutluysan sıkıntı yok..