Aşırı kıskançlık

ya ablası bi gösteriye gitmiş sayısını bilmiyorum 500 1000 kız sadece tangayla şov yapmış kocasıyla izlemişler .
erkklerde baksırla servis yapıyomuş . ablası sizde gidin dış ülkeye çıkarsanız diyo nişanlım ayy bu yüzüğü elime koyar terkeder beni diyo ablası ve kendi ben yobazmışım gibi bi eleştiri yapıyorlar görmeniz gerek ayyy o kıskanılırmı neden kıskanıyosun senin kendine güvenin yokmu. cocuga diyorum ki bende acık saçık erkeklere baksam hoşuna gidermi baaak nolcak diyo ablasından yüz bulup

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Nasıl kadınmış bu yaaa. Öyle çıplaklar dans edecek. Ben de kocamın seyretmesine bir şey demeyi bırakıp oturup onunla seyredeceğim öyle mi. Kıyamet kopardı inan. Bunlar aşmış bir aile gibi geldi bana. Sen bilirsin ama her şeyden önce aranızdaki "hayat görüşü" farklılığı çok derin geldi bana.

Ay bende sevgiliyken eşimi çok kıskanıyordum bir gebermeler bir şeyler. Şimdi düşünüyorumda oooyyy işim gücüm yokmuş resmen :)) Ne diye kendime de ona da zehir ettiysem. Hiç gerek yok rahat ol relax!
Aman sanki nişanlın brad pitt te tüm kızlar üstüne mi atlıyo, sen kıskanmayınca noluyo gidip hemen başkasıyla mı kırıştırıyor?
Bence gözünde fazla büyütüyorsun nişanlını zannediyorsun herkes senin gibi onu beğenip seviyor ama yanlış.
Ne zaman kıskançlık yapacak olsan kendine bir dur de ve mantıklı düşün.
Rahat ol ilişkinin tadını çıkar

düzgün insanlardan emin olduğum insanlardan kıskanmiyorum sadece tehtid olarak girdiklerinden kıskaniyorum
Demekki nişanlınızada güvenmiyorsunuz. Ben şahsen hiçbir hemcinsimi tehdit olarak görmüyorum. Eşim o güveni verdi bana. Karşısında kim olursa olsun farketmez

hanfendi çok teşekkürler yorumunuz öyle güzelki tam benim düşünce tarzım ancak nişanlım kadın erkek eşitliği diye bu cümlerlerin benzerini ona söylediğimde . eve geç bırakıyım diyince babam rahatsız olur diyorsun madem eşitiz neden öyle diyor.
yada ben evlilikte birlikte olma taraftarıyım bu konularda madem eşitiz niye peki bu kurallar bilmem ne . yani oğlak burcu bi erkeğe sahibim konu ne olursa olsun gerekirse 10 saat konusup kendini haklı çıkarıyor :KK43:

Aslında bakış açılarınız farklı değil. Siz erkeğe "sahip" oluyorsunuz o da bir kadına "sahip" oluyor. İlişkilerinize biraz fazla aidiyet katmışsınız, birbirinizi tapulu malınız olarak görüyorsunuz.
Ayrıca eşitlikle ilgili nişanlınızın söyledi klişe saçmalıklara girmiyorum bile. Bunlar bir ilişkide eşit taraf olmanızı engellemiyor. Karşınızdaki adam tüm bunları pek güzel işlemiş. Hayat ona güzel. Siz ataerkil baskılar ve ailenizin izinleriyle zaten bir köşede uslu dururken o gününü gün ediyor. Biliyor çünkü karşı taraf kıskanmaktan başka bir şey yapamayacak.
Çok sinir bozucu bir sevgiliniz var. Tipik ataerkil kafalı sevimsiz erkek modeli. Kendi eşi nişanlısı otururken o "hafif gördüğü" kadınlarla flörtleşerek gününü gün edecek. Günün sonunda namusuyla evde bekleyen nişanlısına yada eşine dönecek.
Siz de gerçi sahip olduğum erkek diyerek bu bakışa onay veriyorsunuz da...
Siz rahatsız değilsiniz bundan benim anladığım. Kıskanmaya devam ne denebilir ki

Kızlar ben eli yüzü fiziği gayet düzgün bakımlı biriyim . ancak gel gelelim nisanlimi aşırı kiskaniyorum . lutfen biraz ogut verir misiniz bana özellikle evliler . bir konum daha vardı kimse yardımcı olmamıştı . hiç kimseye hayır diyemiyorum Kendimden çok taviz veriyorum diye açmıştım . umarım bu sorunumda yardımcı olacak birileri olur
ılıskılerde bırbırının yasam alanına ve kısıyı kendısı yapan bazı seylere mudahale etmemek lazım dıye dusunuyorum.
kıskanclıgın temelınde de kısılerın kendılerıne ve sonrada karsılarındakı ınsana duydukları guvensızlık yatar.
elle tutulur bır yanlısını gormedı ısenız bogmayın karsınızdakını, yoksa gunden gune sızden uzaklaşır.
şahsen sevılmek,sayılmak guzel ama kıskanılmaya bende gelemem, benım kıskanmam ıcın de elle tutulur bır hareketını gormem lazım bu kadar basıt :KK66:

Kızlar ben eli yüzü fiziği gayet düzgün bakımlı biriyim . ancak gel gelelim nisanlimi aşırı kiskaniyorum . lutfen biraz ogut verir misiniz bana özellikle evliler . bir konum daha vardı kimse yardımcı olmamıştı . hiç kimseye hayır diyemiyorum Kendimden çok taviz veriyorum diye açmıştım . umarım bu sorunumda yardımcı olacak birileri olur
Kıskançlık bir noktaya kadar normaldir ama o noktayı geçiyorsa ibreler özgüven eksikliğini gösterir. Siz ne kadar eli yüzü düzgün, bakımlı vs. biri olduğunuzu söyleseniz de bilinçaltınız da yatanlar söylediklerinizle pek örtüşmüyor sanırım. Bilinçaltınızda yatanlar her neyse size hiç farkettirmeden özgüveninizi zedeliyor olabilir. Bu durumda ben size bir psikolog tedavisi öneriyorum. Hem kıskançlık, hem hayır diyememe sorununuza eminim faydası dokunacaktır. Aşırı kıskançlğın gidişatı hiç iyi değildir, ne sevgi bırakır, ne saygı unutmayın..

Ya bak beni çevrede herkes beğenir akraba olsun bi ortama giriyim yüzün çok güzel gözlerin yok dudakların yapmamı . bu şekil ilgi görüyorum ama o oğlak burcu toplasan 4 yıllık ilişkide 6 kere içinden gelerek guzeguzel olmuşsun dememiştir . ya giyinirim kusanirim beni çok sever ayrilalim dünyayı yıkar bırakmaz peşimi tüm aileleri araya sokar ama gel gelel im ben onun üstüne çok düşerken onu eşsiz gibi tanıtırken gösterirken herkese onun beni yakmaması sevgisini göstermemesi .
çok fazla sensiz yapamam imasında bulunmuşsan adam bi ben neymişim olmuştur.

Hayatındaki tek kız ben olmak istiyorum hastalık gibi birşey
Aşk olarak evet, ama sokaktaki kızlar kaybolsun, iş yerindeki kızlar kaybolsun, kız arkadaşları kaybolsun mümkün değil. Hastalık gibi olduğunu kabul ediyorsanız tedavi olun.

Şurada kadın kadına konuşurken bile devamlı güzelliğinizden bahsediyorsunuz. Bu da sağlıklı değil. Nişanlınıza sakın kendinizi bu kadar beğendiğinizi, sadece size bakması gerektiğini hissettirmeyin, ters teper. Başka bir arkadaş da söylemiş Adriana Lima bile aldatıldı. Güzellikle alakası yok. Nişanlınızın sütüne ve sizi ne kadar sevdiğine kalmış. Önlemeniz mümkün değil. Olur da aldatırsa bırakırsınız.

mesela o aile dostları olan kızlar ablasının arkadaşları oluyor. onlar ablasıyla heryere gezsin kıskanmam ablası dünya tatlısı ama o kızlarda gidiyor onlarla deli oluyorum çocuk onları gezdirceği zaman hazır asker gibi benle gezcegi gün 3 te geliyor plan yok proje yok gün ölüyor .ben onla olmak için ailemin tüm teklifini elimin tersiyle itip yok ben bu gün onla gezeceğim diyorum evde oturdugumla kalıyorum yada mutsuz geziyoruz sonra beni eve bırakmadan 2 saat nutuk cekiyo sen böyle suclusun söylesin bencilsin su bu bazen diyorum ki bu insan elenincede benimle böyle konuscak . ben sanki kötü biriymişim gibi konuşuyo sanki bi fenalık etmişim .
biz ayrıldıgımız zaman çekildiğim fotoların bile hesabını soruyor ya .
model olarak fotomu çekmişlerdi ama bambaşka biri gibiyim fotolarda çok güzel makyajlar saçlar ve kıyafetler neymiş onun yanına giderken neden öyle giyinmiyormuşum e bende giyinmek istiyorum izin vermiyor bi tuhaf ya diyorki benim yanımda giy ama giydirmiyorda .
onunda kendine güveni pek yok beni koruma yönünden galiba bilemiyorum ama çok karman çormanım ya yazdıklarımdanda anlaşılıyordur ordan oraya geçiyor konu şöyle güzelce derdimi anlatıp derman bulacagım pek kimse yok o yüzden sizden yardım alıyorum çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Çok aynı gibiler eşimle sanki... Bizi anlamakta aşırı zorlanıyorlar... Yerinizde olsam tabi ki ben de kıskanırdım ablasının arkadaşları ne alaka... Ben de senin gibi ailemden çok fedakarlık ettim şimdi pişmanım.. Kesinlikle o nasıl ailesini sendne öne koyuyorsa sen de öyle yap derim... Sen onun ailesini gözünde yüceltmişsin ki bu güzel kötü bişi değil ama aynısını o da yapabilsin.. Bir şey istediği zaman bugün anneme vakit ayırmalıyım ya da işte kardeşimine bir yer için söz vermiştim başka güne plan yap haberleşelim gibi.. Kesinlikle ailenin ne eksiği olursa olsun söyleme gösterme.. Çok iyi kullanıyorlar bu tavizi.. Bunu ona verme.. Çözülmeyecek gibi bir sorun yok canım... Karşılıklı oturup sıkılmadan sabırla uzun uzun gerekirse her defasında anlatacaksın... Sonuçta daha nişanlısınız... Şkür bir mecburiyetinz yok birbirinize.. Bakarsınız duruma.. Rabbim huzur versin inşallah..

Demekki nişanlınızada güvenmiyorsunuz. Ben şahsen hiçbir hemcinsimi tehdit olarak görmüyorum. Eşim o güveni verdi bana. Karşısında kim olursa olsun farketmez

Tehdit olarak görmeyle mi bir tek kıskanıyorsunuz? Ben aşırı sevgimden onu pamuklara sarasım geliyor kimse bakmasın aa ne yakışıklı demesin diye kıskanıyorum... Güvensizlikle bu kadar düpedüz alakalı değil.. Çok bol keseden atmışsınız... Kim olursa olsun farketmezzzz derken..

Bende şu eli yüzü düzgün, bakımlıyım,güzelim laflarına ifrit oluyorum. Bunlarla mükemmel bir ilişki kurulacak olsaydı güzel/yakışıklı olmayan insanlar hep yalnız kalırdı bu düşünceye göre değil mi? Allah karakter eksikliği vermesin

Aşk olarak evet, ama sokaktaki kızlar kaybolsun, iş yerindeki kızlar kaybolsun, kız arkadaşları kaybolsun mümkün değil. Hastalık gibi olduğunu kabul ediyorsanız tedavi olun.

Şurada kadın kadına konuşurken bile devamlı güzelliğinizden bahsediyorsunuz. Bu da sağlıklı değil. Nişanlınıza sakın kendinizi bu kadar beğendiğinizi, sadece size bakması gerektiğini hissettirmeyin, ters teper. Başka bir arkadaş da söylemiş Adriana Lima bile aldatıldı. Güzellikle alakası yok. Nişanlınızın sütüne ve sizi ne kadar sevdiğine kalmış. Önlemeniz mümkün değil. Olur da aldatırsa bırakırsınız.
Adriana Lima çok aşırı güzel bir kadın değil sadece ünlü Türkiyede çok daha güzel ünlü olmayan kızlar var .
Ben daha iyi ifade edebilmek için hani dış görünüşüme güveniyorum ama kendime güvenim yok gibi anlatmaya çalışıyorum .
yani rahatsız olduysanız şu şekilde anlatıyım .
mesela güzelce hazırlandım diyelim iyi gösterecek bi makyaj güzel bi koku güzel bi giyim hani sevdiğimizle buluşmaya giderken özenli oluruz ya o şekil hazırlandım diyelim o kadar hazırlandığım halde bi beğeni cümlesi beklerken olmuyor ya çok içine kapanık ya buda beni üzüyo acaba diyorum . bu sefer ortamdada bi lavbali hareketleri olan bayan varsa artık benim için çok zor bi gün başladı demek oluyor . anlatabilmişimdir umarım

Ay bende sevgiliyken eşimi çok kıskanıyordum bir gebermeler bir şeyler. Şimdi düşünüyorumda oooyyy işim gücüm yokmuş resmen :)) Ne diye kendime de ona da zehir ettiysem. Hiç gerek yok rahat ol relax!
Aman sanki nişanlın brad pitt te tüm kızlar üstüne mi atlıyo, sen kıskanmayınca noluyo gidip hemen başkasıyla mı kırıştırıyor?
Bence gözünde fazla büyütüyorsun nişanlını zannediyorsun herkes senin gibi onu beğenip seviyor ama yanlış.
Ne zaman kıskançlık yapacak olsan kendine bir dur de ve mantıklı düşün.
Rahat ol ilişkinin tadını çıkar
yorum için gerçekten çok teşekkür ederim içim rahatladı :)

Bende şu eli yüzü düzgün, bakımlıyım,güzelim laflarına ifrit oluyorum. Bunlarla mükemmel bir ilişki kurulacak olsaydı güzel/yakışıklı olmayan insanlar hep yalnız kalırdı bu düşünceye göre değil mi? Allah karakter eksikliği vermesin
YARDIMCI OLMAYACAKSANIZ KONUYA YAZMAYIN BENDE SİZİN GİBİ BOŞ YORUM YAPANLARA İFRİT OLUYORUM

Tehdit olarak görmeyle mi bir tek kıskanıyorsunuz? Ben aşırı sevgimden onu pamuklara sarasım geliyor kimse bakmasın aa ne yakışıklı demesin diye kıskanıyorum... Güvensizlikle bu kadar düpedüz alakalı değil.. Çok bol keseden atmışsınız... Kim olursa olsun farketmezzzz derken..
şu konuya okadar yorum yapılmış Allah razı olsun çoğu yardımcı olmuş bi kaç kişide oturmuş yok güzelim yazmışsın yok adriana lima yok şu yok bu. onlar kim ya adriana limayı normal hayatta görecekmiyim ben ondan kat kat güzel insanlar var ben etrafımda gördüğüm güzele güzel diyosam aynada gördüğümede güzel derim kimse kusura bakmasın.
Siz bana çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim

X