- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.951
- Konu Sahibi noclearmind
5 karış suratla :)şuna kadar hastalık derecesinde kıskançtın. bu noktada kuzu kuzu arkada nasıl gittin?
Ağlatıcaksınız beni ya saldırıcam adama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 karış suratla :)şuna kadar hastalık derecesinde kıskançtın. bu noktada kuzu kuzu arkada nasıl gittin?
kendi rahat ortamı rahat + arkadaşları çok gevşek.
Bende severim rahat ortamları ama bir sınırım vardır o sınırı aşanı mimlerim.
Ben onun kardeşiyle tanışırken ki bende yaşça küçük olmasına rağmen tokalaştım. Hani evet o da aynı benim çizgimde gitti. Arkadaşlarımla tanışırken resmiydi. Dün azıttı resmen. Aşıyor ben işte ayrıntıcıyım ayrıntılarda boğuluyorum.
Ha bi de dj arkadaşı masamıza geldi, bu da ayakta başka bir arkadaşıyla muahbbet ediyodu, çocuk gayet iyi samimi böyle konuşmaya calısıyo, istekte bulunduğun şarkı çok efsaneydi daha önce dinlememiştim diye hiç dönüpte bana ya ne cabuk alıştın ortama tarzı muhabbet yapmadı. ona göre normal bu tarz seyler, onların arkadaş ortamı bu
5 karış suratla :)
Ağlatıcaksınız beni ya saldırıcam adama
kavga çıkartmayacağım ya sadece çok kırıdıgımı ve bunları kaldıramadığımı söyleyeceğim. eğer hayat tarzımız uymuyorsada bazı şeyleri tekrar gözden geçirelim çünkü benim kaybedecek zamanım yok dicem.ama adam demek ki öyle. art niyetli değilmiş ki bak. lütfen sinirlerini yıpratma. kavga çıkarsan bile seni anlamicak çünkü bu konuda aynı değilsiniz.. muhtemelen seni paranoyaklıkla suçlayacak.
evet evet yeni. daha şimdiden bunlarla uğraşıyorum.ay ağlama da.
çocuk video çekerken gereksiz tepki verip lazım olan yerde susmanı anlamadım.
sevgilinin arkadaşı da varmış. seni kendi arkadaşıyla arkaya atmış. üstelik kaba bir söylemle.
bu çocuk yeniydi dimi? fazla kaptırma kendini bir ayağın dışarda olsun
kavga çıkartmayacağım ya sadece çok kırıdıgımı ve bunları kaldıramadığımı söyleyeceğim. eğer hayat tarzımız uymuyorsada bazı şeyleri tekrar gözden geçirelim çünkü benim kaybedecek zamanım yok dicem.
O konu da katılıyorum. Benim nişanlım bi erkek ve annelerimiz olmadığında hiç arkaya oturttumaz beni ki annelerimizi bile zorla ısrar ederek oturttabilirz ön koltuğa saygı gereğibilmiyorum cok abarttığımı düşünmüyorum aslında, tamam o benim en yakın arkadaşım otursun önemlli olan öne oturmak değil. beni düşünmeyip onu düşünmesi felan bana bir tuhaf geldi
Hayat tarzınız uymuyorsa zor olur, fazla kaptırmayin kendinizi, dikkatli hareket edin.kavga çıkartmayacağım ya sadece çok kırıdıgımı ve bunları kaldıramadığımı söyleyeceğim. eğer hayat tarzımız uymuyorsada bazı şeyleri tekrar gözden geçirelim çünkü benim kaybedecek zamanım yok dicem.
Sadece araba muhabbetini söyleyeceğim beni 2 plana attın. Önemli olan kimdi ? Diyebende her zaman açık açık konuşmaktan yanayım ama seni anlayacağını sanmıyorum.
ama üzme kendini. Nooption ın dediği gibi kaptırma kendini ama yinede biraz zamana bırak derim.
Ne evliliği ya adamın askerliği yok bi şey yok daha bebe :) kızlarla dans etmedi kızlar yanındaydı ama ben rahatsız oldum tabi. Aman bilmiyorum yere batasıcaBilmiyorum evlilik düşüncen var mı ama bu adam evlilik adamı değil.
Anlattığın gibiyse çok itici.
Sen narin değil misin de sana arkayı layık görüyor
Ayrıca dediğini duyamamış bele sarılınca daha mı net duyuluyor
Ayakta 2 kadınla dans ederken laf söyleyince e sende gel o zaman yanıma demiş
Fazla rahat geldi bana
Bence buna bel bağlama.
Yaşlar kaç? :)Ne evliliği ya adamın askerliği yok bi şey yok daha bebe :) kızlarla dans etmedi kızlar yanındaydı ama ben rahatsız oldum tabi. Aman bilmiyorum yere batasıca
22 24 takılıyorum değil tabi duygularım yogun önemsiyorumYaşlar kaç? :)
Sadece takılıyorsan önemsememelisin
Merhaba kızlar, mutlu haftasonları
İçimde aşırı kıskançlık duygusu var ve ben bunu aşamıyorum. Aile ilişkilerimde de kıskançtım ilginin tamamiyle bende olmasını isterdim, yeni bebek haberlerine sevinemezdim. Bunu aştım, kendi hayatimi kurmaya başladıkça.
Sorun şu ki özel hayatımda berbat bir ruh halindeyim yenmeye üstüne gittikçe daha da resmen dibe batıyorum. Bıraksalar yorganın altına girip hüngür hüngür ağlayacağım. Oldum olası kız arkadaşlarımı ilişki yaşadığım kişilerle tanıştırma konusunda saplantılı düşüncelerim var. Gözü kayarsa onu beğenirse gibi. Tabi sadece bu konu değil genel kıskançlık durumu hakim.
Örneklendirecek olursam, dün erkek arkadaşım ben ve en yakın arkadaşım bir mekana gittik müzik dinlemeye. Müzik yapan kişi sevgilimin arkadaşı ortam tanıdık küçük, gençlerin takıldığı bir mekan herkes herkesi tanıyor. Erkek arkadaşım dj arkadaşına doğru dönük şekilde dans edip videosunu çekiyor ama bayağı kaptırdı kendini beyimizin yanında iki tane hanım ablada cabası tabi.
Git, kucağına al istersen böyle aranızda şeffaflık kalmadı diye patavatsız bir kelime çıktı ağızımdan. Ne diyosun sen, gel yanıma o zaman diye mırmırlandı.
Asıl olay kafama dün bir olay takıldı, kız arkadaşım erkek arkadaşıma bir şey diyecekken algılayamadı, masaya doğru eğilip hafif belinden tuttu. Bu hareket beni acayip tilt etti. Ya ben çok abartıyorum hastalıklı kompleksliyim ya da gerçekten nahoş bir hareket değildi.
Bu arada kendisi çok kısıtlayıcı değildir. Benim gibi sayko derecesinde kıskançlık yapmadı hiç.
Ha bide üstüne tuz biber olan olayda, erkek arkadaşımın altında şirket arabası var. Arka koltukları indirip orayada iş ile ilgili ıvır zıvırları koymuş. Babing sen arkaya binsene şimdi senin narin arkadaşını oraya oturtmayalım dedi. kız arkadaşımla ikisi önde gittiler yani. Bende bu duruma ister istemez bozuldum.
Konuyu aşırı uzatıp detaylandırdım anlamanız için. Ben şu hareketlerden fazla rahatsız oldum demek istemiyorum, sen arkadaşına mı güvenmiyosun bu kadar özgüvensizsin olacak ki ayni hatayı önce ki ilişkimde de yapmıştım. kıskandığımı, ilgisinin mi olduğunu dile getirmiştim ki herif bana sen hastasın buz gibi soğudum senden demişti :)
Ya görüşmeler olmayacak böyle ya çiftli görüşeceğiz. Bi yandan da yok tango kursuna gidelim yok kampa gidelim çift olarak muhabbetleri dönüyor ki bunları planlayan biz kızlarız. Heriflerde bize uyuyor.
- kız arkadaşımın 6 senelik ilişkisi var bu arada.
Aha benim hatun geldi :) ee ben tam bir eşşek kafalıyım aslında ! Arkadaşıma da dedim zaten cok kırgınım ben neden 2 plana atıldım diye bana ayıp olmadı mı şimdi ? Diye. Benimkine de yazdım. Misafir olan arkadaşındı sacma sapan konuşuyosun kendine gel dedi beklediğim cevap :))Kız arkadaşın orda müdahale etmeliydi öne babing sen otur ben arkaya geçerim diye o kız niye kurulmuş ki ön koltuğa
Bu arada kız arkadaşlarınla erkek arkadaşını tanıştırmak zorunda değilsin bence,ben de öyle yeri geldikçe tanıştırdım kimseyle de öyle yağlı ballı olmasını istemedim onlar benim arkadaşım onla kanka olmak zorunda değil,ha özellikle de uzaklaştırmadım kimseden ama bi plan da yapmadım.. Çiftli buluşmalara gelince bence mutlaka olması gereken bişe de değil yahu ben öyle birileriyle tatile gitmeyi bi ekşın yapmayı çok seven bi insan değilim çünkü benimleyken bana odaklanmalı birebir benimle ilgilenmeli,en çok beni sevmeli beni beni bihterii
babing sendeki en büyük sıkıntı ne hissediyorsan tam tersini yapıyorsun ben coolum adı altında,dolayısyla kendini rahatsız edecek ortamları bizzat kendin hazırlıyorsun,neden kendine garezin var ki yalın mutluluk mu korkutuyor seni de içine hep bi tutam kaygı karıştırıyorsun
Aha benim hatun geldi :) ee ben tam bir eşşek kafalıyım aslında ! Arkadaşıma da dedim zaten cok kırgınım ben neden 2 plana atıldım diye bana ayıp olmadı mı şimdi ? Diye. Benimkine de yazdım. Misafir olan arkadaşındı sacma sapan konuşuyosun kendine gel dedi beklediğim cevap :))