aşırı kıskançlık

Arkadasiniz misafir gibi sonucta evet arkadaki esyalarin yanina oturtmak belki olmaz ama boyle ifade edilmez hos degil. Hem arkadasiniz yaninda sizi de kucuk dusuruyor biraz yaptigina soyledigine dikkat etmeli insan. Bu kisim kiskancliktan farkli bir durum.
Beline dokunmasindan bende hoslanmam mevzu arkadasinizin onu kapacagi veya illa biseyler olacagindan degil ama hos karsilamam
açık açık konuşucam ben ya, hoş karşılamıyorum bu tarz şeyleri hayat tarzlarımız uymuyorsa baştan her şeyi gözden geçirmekte yarar var diye. araba hareketin zaten son derece muazzamdı. kendi arkadaşınla beni arkaya attın düşüncesizlik ettin beni küçük duruma düşürdün diye.

Merhaba kızlar, mutlu haftasonları
İçimde aşırı kıskançlık duygusu var ve ben bunu aşamıyorum. Aile ilişkilerimde de kıskançtım ilginin tamamiyle bende olmasını isterdim, yeni bebek haberlerine sevinemezdim. Bunu aştım, kendi hayatimi kurmaya başladıkça.
Sorun şu ki özel hayatımda berbat bir ruh halindeyim yenmeye üstüne gittikçe daha da resmen dibe batıyorum. Bıraksalar yorganın altına girip hüngür hüngür ağlayacağım. Oldum olası kız arkadaşlarımı ilişki yaşadığım kişilerle tanıştırma konusunda saplantılı düşüncelerim var. Gözü kayarsa onu beğenirse gibi. Tabi sadece bu konu değil genel kıskançlık durumu hakim.
Örneklendirecek olursam, dün erkek arkadaşım ben ve en yakın arkadaşım bir mekana gittik müzik dinlemeye. Müzik yapan kişi sevgilimin arkadaşı ortam tanıdık küçük, gençlerin takıldığı bir mekan herkes herkesi tanıyor. Erkek arkadaşım dj arkadaşına doğru dönük şekilde dans edip videosunu çekiyor ama bayağı kaptırdı kendini beyimizin yanında iki tane hanım ablada cabası tabi.
Git, kucağına al istersen böyle aranızda şeffaflık kalmadı diye patavatsız bir kelime çıktı ağızımdan. Ne diyosun sen, gel yanıma o zaman diye mırmırlandı.
Asıl olay kafama dün bir olay takıldı, kız arkadaşım erkek arkadaşıma bir şey diyecekken algılayamadı, masaya doğru eğilip hafif belinden tuttu. Bu hareket beni acayip tilt etti. Ya ben çok abartıyorum hastalıklı kompleksliyim ya da gerçekten nahoş bir hareket değildi.
Bu arada kendisi çok kısıtlayıcı değildir. Benim gibi sayko derecesinde kıskançlık yapmadı hiç.
Ha bide üstüne tuz biber olan olayda, erkek arkadaşımın altında şirket arabası var. Arka koltukları indirip orayada iş ile ilgili ıvır zıvırları koymuş. Babing sen arkaya binsene şimdi senin narin arkadaşını oraya oturtmayalım dedi. kız arkadaşımla ikisi önde gittiler yani. Bende bu duruma ister istemez bozuldum.

Konuyu aşırı uzatıp detaylandırdım anlamanız için. Ben şu hareketlerden fazla rahatsız oldum demek istemiyorum, sen arkadaşına mı güvenmiyosun bu kadar özgüvensizsin olacak ki ayni hatayı önce ki ilişkimde de yapmıştım. kıskandığımı, ilgisinin mi olduğunu dile getirmiştim ki herif bana sen hastasın buz gibi soğudum senden demişti :)
Ya görüşmeler olmayacak böyle ya çiftli görüşeceğiz. Bi yandan da yok tango kursuna gidelim yok kampa gidelim çift olarak muhabbetleri dönüyor ki bunları planlayan biz kızlarız. Heriflerde bize uyuyor.
- kız arkadaşımın 6 senelik ilişkisi var bu arada.
Siz haklısınız

Koltuk olayı başlı başına benim için cinnet sebebi olurdu, elini beline koymak da öyle. Ben kendi sevgilime, kendi belime elini koydurmam bir de gidip elin kızına mi koyacak? Benim hayat tarzima ters, eğer o el birinin beline konacaksa o ben olmaliyim elin kızı ne alaka?

Koltuk olayı başlı başına benim için cinnet sebebi olurdu, elini beline koymak da öyle. Ben kendi sevgilime, kendi belime elini koydurmam bir de gidip elin kızına mi koyacak? Benim hayat tarzima ters, eğer o el birinin beline konacaksa o ben olmaliyim elin kızı ne alaka?
yani içten içe cinnet bende geçiriyorum ama serin kalıp kendimi düzgün ifade etmem lazım. haklıyken haksız konuma düşersem o zaman işler cok değişir

yani içten içe cinnet bende geçiriyorum ama serin kalıp kendimi düzgün ifade etmem lazım. haklıyken haksız konuma düşersem o zaman işler cok değişir
Tabi siz serin kalın ama aşırı kıskanç değilsiniz , bunlara birçok kadın takılırdı bilginiz olsun.

Peki hiç neden bu kadar kıskancım, erkek arkadaşımın kız arkadaşlarıma gözü kayacak diye neden bu kadar korkuyorum diye düşündünüz mü hiç?

Yani hayat böyle geçmez. Zaten gözü kayacak bir adamsa sizin arkadaşınızı beklemez, başkalarına da bakar eder.

Anlattığınız olaylar biraz kötü olmuş bu arada yani bu kadar rahatsız ediyorsa kız arkadaşlarınızla erkek arkadaşınızı görüştürmeyin. Hiçbir olay olmasa da siz hep acaba onu beğendi mi, beğeniyor mu diye kendi gününüzü zehir edeceksiniz.

Benim önerim bu kıskançlık olayının altındaki nedeni bulmak ve çözmek. Sevgiden kaynaklı kıskançlık derler ya hani öyle durmuyor. Özgüvensizlik ya da yaşanılan bir olayın yarattığı güven sorunu bu.

ayrılık sebebi mi peki
Başka problemleriniz yoksa hemen ayrılık sebebi olmaz ama tavrımi koyardım ben. Belki de düşünmeden yaptı. İlişkide hoslanmadiginiz hareketleri karşı tarafa söyleyin, onun istediği gibi biri olmak zorunda değilsiniz, istemiyorsanız sineye cekmeyin. Hoşuma gitmedi bu yaptıkların bozuldum diye tavrınizi koyun.

Peki hiç neden bu kadar kıskancım, erkek arkadaşımın kız arkadaşlarıma gözü kayacak diye neden bu kadar korkuyorum diye düşündünüz mü hiç?

Yani hayat böyle geçmez. Zaten gözü kayacak bir adamsa sizin arkadaşınızı beklemez, başkalarına da bakar eder.

Anlattığınız olaylar biraz kötü olmuş bu arada yani bu kadar rahatsız ediyorsa kız arkadaşlarınızla erkek arkadaşınızı görüştürmeyin. Hiçbir olay olmasa da siz hep acaba onu beğendi mi, beğeniyor mu diye kendi gününüzü zehir edeceksiniz.

Benim önerim bu kıskançlık olayının altındaki nedeni bulmak ve çözmek. Sevgiden kaynaklı kıskançlık derler ya hani öyle durmuyor. Özgüvensizlik ya da yaşanılan bir olayın yarattığı güven sorunu bu.

aynen bende böyle düşündüm..

bence öncelikle düşünmelisin neden bu kdar sinirleniyosun diye. bence normal değil. sonuçta arkadaşın sevgilinin beline dokunmuş/tutmuş herneyse. sevgili napsın elini mi çeksin. bu konuda empati kur.

araba olayıda aslında biraz öyle. nezaketen öyle şaapmış beyefendi ama sizin ilişkiniz yeni. yani daha o rahatlığa gelmediniz ki sana rahatça sen arkaya geç büklüm büklüm oturabilirsin dicek.
söyleme biçimi de ayrı fiyasko.

sevgi kıskançlığı değil tabi ki, erkeklerin geneline karşı bi güven sorunum var '' baba '' kaynaklı. ya aslında çok kıskancım diyorum ama ona baktı buna baktı durumu kadar değil benim olayım. Bilmiyorum kafam o kadar karışık ki cümleleri toplayamıyorum, kırgınım biraz. Hani o araba muhabbeti olmasa belki bi yerden toplardım.

aynen bende böyle düşündüm..

bence öncelikle düşünmelisin neden bu kdar sinirleniyosun diye. bence normal değil. sonuçta arkadaşın sevgilinin beline dokunmuş/tutmuş herneyse. sevgili napsın elini mi çeksin. bu konuda empati kur.

araba olayıda aslında biraz öyle. nezaketen öyle şaapmış beyefendi ama sizin ilişkiniz yeni. yani daha o rahatlığa gelmediniz ki sana rahatça sen arkaya geç büklüm büklüm oturabilirsin dicek.
söyleme biçimi de ayrı fiyasko.
yok yanlış anlaşıldı. erkek arkadaşım ayaktaydı. kız arkadaşımda ona doğru bi şey söyledi. bu andaval da anlamadı. masaya doğru eğilip kız arkadaşımın beline temas etti kulağını yaklaştırdı. sahne canlanmıştır gözünde.

• Beğen
Reactions: KV_
bence değil. ama her hareketinde adamdan soğuma geliyo sana be babing :110:
acaba kıskançlığından veya özgüven eksikliğinden mi kaynaklanıyo? yani özgüven eksikliğin var demiyorum ama sen daha iyi bilirsin...
korkuyorum artık üzülmekten kırılmaktan. şu an bile gözlerim dolu dolu. dokunsa biri patlayacağım.
gelemiyorum bu kadar laubali hareketlere. ben tez vakitte soğur ve ısınırım :)

• Beğen
yok yanlış anlaşıldı. erkek arkadaşım ayaktaydı. kız arkadaşımda ona doğru bi şey söyledi. bu andaval da anlamadı. masaya doğru eğilip kız arkadaşımın beline temas etti kulağını yaklaştırdı. sahne canlanmıştır gözünde.
O anlık refleksle yapmış olabilir hani düşünmeden. Ama ben sevmiyorum konuşurken temas eden insanları. Sevgilim olsa da olmasa da haz etmiyorum. Sevgilim yapınca iyice sinir olurdum. Araba olayı olmasa bilmeden yapmıştır boşverin derdim. Ama araba olayında sacmalamış bence.

heaa evet şimdi şooldu.
ama yinede bilemedim. ben mi rahatım acaba :/ belki adam rahat. bence gözlemle genel davranışı nasıl diye.

eğer benim sevgilim bu sebepten benden ayrılacak olsaydı çok üzülürdüm. yani şöyle üzülürdüm ben hiç artniyetli değilken ve asla aklımdan öyle bişey geçmemişken sırf sevgili kişis kendince kafasında kurdu diye ayrılacaksa varsın ayrılsın... hani kimi insan böyledir ve asla aklına bile gelmemiştir. farklı düşünüyosunuzdur. anlatabildim mi?

korkuyorum artık üzülmekten kırılmaktan. şu an bile gözlerim dolu dolu. dokunsa biri patlayacağım.
gelemiyorum bu kadar laubali hareketlere. ben tez vakitte soğur ve ısınırım :)
Laubali hareketleri ben de sevmem sizi anlayabiliyorum. Oradaki kişi sevgilim olmasa bile takilirdim ne laubali adam diye. Sevgilim yapsa da kıskançlıktan değil de bu hareketleri sevmedigimden sogurdum.

heaa evet şimdi şooldu.
ama yinede bilemedim. ben mi rahatım acaba :/ belki adam rahat. bence gözlemle genel davranışı nasıl diye.

eğer benim sevgilim bu sebepten benden ayrılacak olsaydı çok üzülürdüm. yani şöyle üzülürdüm ben hiç artniyetli değilken ve asla aklımdan öyle bişey geçmemişken sırf sevgili kişis kendince kafasında kurdu diye ayrılacaksa varsın ayrılsın... hani kimi insan böyledir ve asla aklına bile gelmemiştir. farklı düşünüyosunuzdur. anlatabildim mi?
kendi rahat ortamı rahat + arkadaşları çok gevşek.
Bende severim rahat ortamları ama bir sınırım vardır o sınırı aşanı mimlerim.
Ben onun kardeşiyle tanışırken ki bende yaşça küçük olmasına rağmen tokalaştım. Hani evet o da aynı benim çizgimde gitti. Arkadaşlarımla tanışırken resmiydi. Dün azıttı resmen. Aşıyor ben işte ayrıntıcıyım ayrıntılarda boğuluyorum.

Ha bi de dj arkadaşı masamıza geldi, bu da ayakta başka bir arkadaşıyla muahbbet ediyodu, çocuk gayet iyi samimi böyle konuşmaya calısıyo, istekte bulunduğun şarkı çok efsaneydi daha önce dinlememiştim diye hiç dönüpte bana ya ne cabuk alıştın ortama tarzı muhabbet yapmadı. ona göre normal bu tarz seyler, onların arkadaş ortamı bu

• Beğen
X